Habbohotel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
bump

http://9gag.com/gag/5135249

up

Balidani
köcsög modok vannak én utálom õket. majd ha lesz magyar felcsapok modnak, ugyis betöltöm a 18at. ha nem vesznek fel akkor meg én leszek a hmcs <#mf1>

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Lazarus
Valahol olvastam hogy a WoW után ez a 2. legsikeresebb MMO a világon úgyhogy megnéztem. Létrehoztam a karaktert, beléptem egy szobába ami televolt emberkékkel aztán kiírta ezt:

You have been logged out here because you have been banned.

Hello Lazarushun

The reason for the ban is: Disruption- 2 hour ban and it expires on 6/23/07

Okézsoké
Balidani
hehe jó elhagyatott lett a topik...
na majd ha kijön magyar nyelven <#vigyor2>

V43 1105
Jössz ma játszani?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Balidani
http://hu.wikipedia.org/wiki/Habbo

Balidani
Mostanában egyre több magyar van a Habbon szoval bátorkodom még egy bejegyzést ideírni, hátha megteccik még valakinek.

Rafaelo
vészmadár

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Balidani
Jah már én sem szeretem de régen elég jól szórakoztam rajta... és ha tudnátok mennyi pénz van ebben :S

...hogy ez mekkora sz*r...

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

de meleg 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

_Atti_
persze..
miért ha a teveklubnak van sikere😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

magus
fizetni kell hogy vegyek egy szeket a szobaba, hogy valaki bejojjon es megnezze?<#confused>

menyus77
büntet

Olyan érzésem van ez a topic nem lesz hosszú életü 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

PResident Evil
VÁÁÁÁ NAGYON KOMOLY !!!!!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDdddd

Cicero
jah.. biztos.. tömegeket amerikában...

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Istencsászár
sokakat izgat😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Balidani

A grafika nem a legjobb de nem is ez a lényeg!

Balidani
Hello! A Habbohotel egy angol nyelvû internetes játék... a www.habbohotel.com oldalon érhetõ el, ahol egy rövid regisztráció után már be is léphetsz és játszhatsz is. A játéknak nincs lényege, egy egyszerû chat ahol lehet saját szobád ahova bútorokat pakolhatsz... (Sajnos ezek pénzbe kerülnek) és más emberek szobáiba is bemehetsz, cserélgetheted bútoraidat, vagy akár úszhatsz is a kinti medencében. Én már abbahagytam a játékot, de fél évig nagyon jót szórakoztam vele. érdemes megnézni... www.habbohotel.com . Ja és több nyelven is létezik a játék, több országban de magyarul még nincs