Battlefield 2 : Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hysteria
szedd le a gamet torold ki a registrybol aa kieget is meg a simat is

rakd fel ujra mind2ot a saját cd keyevel

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Ahhoj
huhh, persze, idõm mint a tenger...... <#shakehead>

Danee
ennyi idõd van, hogy ilyeneket alkotsz ? 😄

Ahhoj
thx, igyekeztem, rá is ment egy teljes nap, mire kész lett <#rolleyes>

Danee
most látom mien szép karácsonyi logo-d van 😄 grat!

Ahhoj
newl, látom neked is jobban megy az ivás mint az sf telepítés 😊))

Danee
kérdezd hisztist õ a nagyokos

valaki tudja miért csinálja ezt?

NEMÉRTEEEEEM

úgynézem a regeditben hogy az 1.12 a bf2-höz is és a sf-hez is ugyanazt a cdkulcsot írja

felrakom a sf-et aztán a 1.12-t elindítom és aztírja hogy nemvalid a cdkey

nemdzsótól van😞

Hysteria
joe átvert

Hysteria
jaa 😛

Ha joe-tól vetted akkor nem lepõdj meg hogy nem valid a kulcs <#vigyor1>

Hysteria
joebacsi nemerdekel a velemenyed de annyit tudok h teged utallak 😊

felakartalak hívni de így isjó köszi😊

dronkZero
Fel kell peccelni 1.12-re vagy mi a tökre, az majd jól lekódolja a CDkulcsod, hogy megegyék a szerverek. Ha nem megy alapból, akkor peccset elindít, alttab wincommander, tempben peccset megkeres, cdkeyfaszomtuggyamianeve.exe elindít, peccsablak bezár, örül.

Csináltam 5% FAQ-t, lehetek házigazda?<#bee1>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

nemvolt

Danee
mert elõtte fenn volt a tört, ez a baj

háj ól
nagyazénbajom, miszerint: megvettem a sf-t és feltelepítettem és aztírja ki hogy nem valid a cdkulcsom amikor konnektálni akarok
MIÉRT????

PLZ. SEGÍTSETEK!!!!!!

joebacsi
...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jancsik
összedobok egy faq-t lehetek házigazda?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

joebacsi
jahogy így állunk...
amíg ilyen hataloméhes kötsög vagy, ne is álmodj róla, még ha fizetnél is érte, akkor se lennél házigizda, ne izgulj
látom semmit nem változtál azóta, mióta kidobtalak bf.hu csatiról, mert elkezdtél minden faszságot csinálni, miután nem kaptál elsõre oppot...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Komolyan látsz rá esélyt hogy belátható idõn belül házigazda jogot fogsz kapni?
(úgy értem kevesebb mint 8-10 év)

Hysteria
me addig nemvagyok hajlando megcsinalni ameg nemkapok hazigazda jogot meg bekell tenni a cimhez a bannert

joebacsi
hála a jóistennek 😊
amúgy miért kéne faq csináláshoz admin jog?

helper. köszi hogys egítettél a gáz azvolt hogy nem töröltem le a bf2 mielött feltettem frissen az sf-et.......hát mint ne mongyak😄 EA...bácsinak....annyi pénzük van hogy vasvillával hánnyák a padláson a helikopter garázs mellet és arra nincs idelyük hogy valami elfogadható bugmentes gémet összedobjanak 😊 remek.na mind1. jáccotam vele 30 percet és le is törlöm nem teccik :S hiába fut fullon akkórse teccik. na kenyér
ERykk
<#hehe>

Hysteria
házigazda jogra gondoltam szépen kértem de aztmondta felejtsem L

HELPer
Nekem lenne egy kérdésem, miért van, az hogy a szerverlistában minden szerver elérhetetlen (piros színû), pedig elvileg a legújabb patch van fent hisz, már az SF is fennt van. Vagy rosszul gondolom?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
nekem pl nem az van, de nekem sem ment fel... Eredetileg d:\játékok könyvtárba akartam feletenni, de már az SF nem akarta felmenni...

Hogyan telepítsük fel a BF2-SF?

Gondoltam egyet és eltávolítottam/uninstaláltam a BF2-öt.
1, Feltelepítettem újra a a következõ helyre: d:\Program Files\BF2
2, Beraktam a BF2-SF lemezét és csodák-csodájára nem írt ki hiba üzit, és feltelepítõdött.

Következtetésem: Az a lényeg, hogy olyan helyre telepítsd, ahol csak angol karaktereket tartalmaz a mappa neve

de az én fióknevem Pumba nincs benne semmi gáz se ékezet stb. mondom annyi a problémám hogy elindítom feketeképernyõ és kilép a winfosba pls van valami xtra indítási mod hozzá? valami hide program kell? SR-SD vagy melyik? vagy ha nem ez akkór mi lehet a probléma. pls help. marha kivi vok a játékra 😊 jah amúgy ha valainek bejön a bf2 viszont nem fut jól a gépén vagy tök mind1 szereti az ilyen stílusu gémeket akkor go ide: http://www.warrock.net/
schrank
állítólag az szokott lenni a probléma hogy nem megengedett karaktert tartalmaz a windows-os fióknév vagy valami ilyesmi (ékezetes betûk, stb.)<#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

helper pls ha neked másolt verzió van mond el hogy tetted fel és hogy mûködik neked. mert nekem nem megy 😞
HELPer
Tudtok Battlefield 2 : Special Forces szerveret mondani?

hát jól jönne 1 FAQ :S
Jancsik
admin jogot nem is fogsz kapni. borg is csak moderátor. kérd tõle szépen

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Hysteria
nemkapok buzi borgtol admin jogot mitcsinaljak

schrank
jó lenne ha csinálnál már valami FAQ-t a tanácsért esedezõknek vagy legalább nyomass nekik valami bf.hu-s linket vagy ilyesmi <#ejnye1>

Danee
lol <#hehe><#hehe>

jó akkór mondom hogy tettem felmert látom nem sok midnenki tud segíteni. szoal. bf2 fent van rátettem a patch-et. bf2:sf és start. semmi hide program semmi. szoal ha igy csinálom igy kéne elindulnia. vagy ki hogy tette fel? nekem az is elég ha megmongyátok hogy tettétek fel és hogy indítottátokel 😊 elõre is thx a helpet. bye all
schrank
ezekszerint mégsem cool minden <#hehe>

Szijasztok.

lenne 1 problémám ami az hogy megvan a bf2-sf. cd verzós. feltettem minden cool-ol ment. elindítom és elfeketedik a képernyõ hogy indulna kattan a monitor hogy felbontást vált a játékhoz. aztán megint kattan hogy a felbontást a régire tegye és kilép a winfosba. persze végig fekete amikór kattan, semmi kép. elõre is köszi a helpet. bye
matyi08
mindegyik eredeti. a sima megvan teljesen, szóval úgy,hogy a dvd is, a sf-nak meg a könyve van meg.

Hysteria
vagy a sima bf2 keye nem eredeti

Hysteria
akko bizztos nem eredeti acd key 😊

matyi08
de windows újratelepítés után raktam fel, már telepítéskor az eredeti cdkeyt adtam meg neki. de mikor fel akarok lépni, akkor azt írja, hogy nem jó a cdkey

schrank
de õ már egyszer felrakta a törtet és nem ismeri a kipucolós újra kód begépelõs trükköt amit a MEOW tanított

Hysteria
hat bazz schrank eredeti cd keyyel jatszhatsz ranked serveren mégha tort is a gamed...