VHK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen energia van benne!
és újból eljátszották az örök klasszikus Hunok csatáját is!
nagyon jó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
rajongói oldal, letöltésekkel, sok sok infóval és linkekkel.
Én 2004 nyarán ismertem emg a VHK zenéjét, viszont mp3-ban volt meg aztán sajna letörlõdött.., kivéve az elsõ 2 album 😊 Ma este másfél órája már vhk-t hallgatok, kezd nagyon megtetszeni, szereztem pár videoklippet is..
Szerintem varázslatos a zenéjük. Emberközeli, megfog..
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
csak az elsõ három lemez van meg + egy ûberrongyos póló '89-bõl
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
akkoriban már csak a Rituális Színház ért valamit.....késõbb az sem
szerintem
Bár az utolsó számora értékelhetõ megmozdulásuk a Semmi Kapuin Dörömbölve album volt. Ezt még manapság is elõveszem néha. Persze az ûberfavorit a Halál Móresre Tanítása <#eljen>#eljen>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
VHK
Ifjúkorom egyik kedvenc magyar zenekara. Most beszereztem minden albumukat végre cd-n.../ronggyá hallgatott kazettákat felváltandó/ Remélem van még az SG-n olyan ember akinek sokat jelentett anno a csapat... Szívesen várok pár okfejtést Granpierre Atilla csillagász munkásságáról is 😊
elõre is köszi mindenkinek...