VHK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanitt elég jó archív felvételek vannak, most látom.
fifi
a fákk most hallgatom a Vágtázó csodaszarvastól a Végtelen Ázsiát...
hihetetlen energia van benne!
és újból eljátszották az örök klasszikus Hunok csatáját is!
nagyon jó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

akit érdekel: www.vhk.mlap.hu
rajongói oldal, letöltésekkel, sok sok infóval és linkekkel.
adam first
Sziasztok!

Én 2004 nyarán ismertem emg a VHK zenéjét, viszont mp3-ban volt meg aztán sajna letörlõdött.., kivéve az elsõ 2 album 😊 Ma este másfél órája már vhk-t hallgatok, kezd nagyon megtetszeni, szereztem pár videoklippet is..

Szerintem varázslatos a zenéjük. Emberközeli, megfog..
uv
félig
félig meg a madár

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

fifi
no az sem tegnap volt... az a stilizált bikakoponya van rajta???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

uv
nincs
csak az elsõ három lemez van meg + egy ûberrongyos póló '89-bõl

fifi
Rituális színháztól van valami anyagod digitálban???

fifi
változtak sokat... talán túl sokat is. szvsz ez vezetett a feloszláshoz. igaziból mindenki más irányba akart menni/?/

uv
az már ratyi volt
akkoriban már csak a Rituális Színház ért valamit.....késõbb az sem
szerintem

fifi
az Éden visszahódítása I-II-vel váltak kicsit szélesebb körben ismertté. Nekem ezek is tetszenek, de tény hogy a régieket jobban bírom...

uv
Én nagyon bírtam anno...
Bár az utolsó számora értékelhetõ megmozdulásuk a Semmi Kapuin Dörömbölve album volt. Ezt még manapság is elõveszem néha. Persze az ûberfavorit a Halál Móresre Tanítása <#eljen>

Középsuliban egyik osztálytársam hallgatta, mivel haverok voltunk próbálta rámerõltetni, hogy milyen jó, de nem jött be igazán.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

fifi
ja és még valami:

Grandpierre_oldala

fifi
ja és akinek esetleg nem tiszta:
VHK

fifi
Hi!

Ifjúkorom egyik kedvenc magyar zenekara. Most beszereztem minden albumukat végre cd-n.../ronggyá hallgatott kazettákat felváltandó/ Remélem van még az SG-n olyan ember akinek sokat jelentett anno a csapat... Szívesen várok pár okfejtést Granpierre Atilla csillagász munkásságáról is 😊

elõre is köszi mindenkinek...