Megszünt MÉH telepek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a szelektív hulladékgyûjtõ szigetek gyûjtõharangjai: Színes üveg, Fehér üveg, PET palack (mûanyag flakon), Papír.
Régen volt külön a zöld a barna és a fehér üveg. :-)
Bocsi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ezert felo hogy a varoshatart majd szemet fogja boritani
A városban van 80 DB szelektív hulladékgyûjtõ sziget. Ezek 4 db konténerbõl (gyûjtõharangból) állnak, fehér üveg, zöld üveg, szines üveg, és papír. Ezekbe a harangokba mindenki beledobálja a szemetét, amiért természetesen nem kap pénzt senki. Ezeket bizonyos idõközönként ürítik. FLeKO igaz hogy ugyanazzal az autóval viszik el, de a konténer ami az autón van 4 részre van belül osztva így nem keveredik a cucc.
Ezeken a gyûjtõszigeteken kívül van 3 vagy 4 hulladékgyûjtõ udvar ahol a lakosság (többek között) a veszélyes hulladékot is elhelyezheti (pl. akkumlátor, nem használt étkezési olaj, stb.), és az egyéb hulladékát is leadhatja amiért természetesen fizetnek (pl. papír, különbözõ fémek, stb.).
És van egy szeméttelep ahová a lakosság a háztartási hulladékát 1 m3-ig ingyen elhelyezheti.
Egyébként Szolnokon 2006 jan 1-tõl már válogatócsarnokban válogatják a lakossági hulladékot és utána viszik ki a lerakóra.
Hát kb. ennyi remélem nem untattam senkit és nem volt túl hosszú!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
A hulladékudvar nem arról szól, hogy naponta a lakosság letehet INGYÉ egy köbméter szemetet?
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
De lényegében jogos, hogy bezárták. Ennek a honlapnak nem ez a profilja. Ez egy informatikai és "tudományos" <#idiota>#idiota> lap. Aki politizálni akar mennyen MTI-re vagy tom is én.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Hat en annyit szoktam tenni hogy az aprot ilyen embereknek adom.
azért is jó mert a kerti hulladékkal szinte mindig tele van a szemetes (sajna nincs a közelben zöld lerakó)
Azért vagyok ilyen "jól értesült" mert magam is egy ilyen cégnél dolgozom!
Szombathelyen is bezárt a MÉH telep. Egyik ismerõsöm ott dolgozott szóval valamilyen szempontból érint a dolog.
"az a par ehezo ember akinek ezutan ez sem lesz le van szargva ugye?"
És te tettél már valamit ezekért az emberekért?
ÚGY KONKRÉTAN...
Vagy csak itt vered a nyálad, és mi vagyunk a balfaszok mert nem érzünk veled együtt? (ne értsd félre, nem akarok belédkötni vagy kiforgatni a szavaidat)
DE nekünk szimpla fórumozóknak mennyi hatalmunk van ilyen dolgok beleszólásába és irányításába. Ilyen szempontból mi is csak passzív megfigyelõk lehetünk.
Ha már itt tartunk akkor engem pl. jobban érdekel a korházprivatizáció vagy a közalkalmazotti szféra kiárusításításának a kérdése.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
A MÉH telepek helyett az eunak megfeleloen lerakatok lesznek majd
Pedig... komolyan most akartam papírral vagyont csinálni 😊
Mert az ott dolgozók szerintem találnak más munkát,aki meg hordta a cuccot,az sosem fog dolgozni,és tényleg le van szarva...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
That's it!
De engem konkrétan a MÉH mozaikszó eredete érdekelne.
Nincs megélhetési gondja,egy készen kapott világ van elõtte.
bocs
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!