14
-
pemga #14 Én a back-et rátettem az egér egyik thumb-buttonjára, linux alatt is tökéletesen megy :D. -
Lajti #13 Bennem is rögtön ugyanez merült fel. -
Smitiz #12 Én is leszedtem, tényleg elég hasznos, már alig várom hogy valamit nagyon meg akarjak találni neten :D -
BiroAndras #11 A tabbed browsing miért nem jó erre? Én csak végigkattingatom az igéretes linkeket, és azok szépen töltődnek a háttérban. Aztán kényelmesen lehet lapoztgatni, meg válogatni.
-
JUVENTUS15 #10 -
Noffir #9 Na, megint feltalálták a spanyolviaszt. Csak ez most cseresznyés ízű -
#8 Jaja, a jó öreg Google Preview mellett nem sok értelme van... Akinek meg ilyen nagy előnézeti izé is kell működő linkekkel, annak meg ott a BetterSearch kiterjesztés, az többet tud, mint a Google Preview, pl egy csomó különböző keresőt támogat, van hozzá Quick Preview meg a Wayback Machine-ben is meg lehet nézni az oldal korábbi verzióit, és az Amazonos cuccoknál rögtön kiírja az árat, stb. -
HélelBenShakhar #7 egy plugin a firefoxhoz rég tudja ezt - GooglePreview
de ha mar itt tartunk ajanlom figyelmetekbe a CustomizeGoogle plugint is, hasznos szvsz -
#6 láványos cucc - de telepítés után tényleg valami vírust akar lehúzni. - mondjuk avast dolgozik :D -
#5 marha jó, elso próba, tán nem ugrik ki egy randa vírus belole -
IoIa #4 Felejtős a dolog. -
#3 nah, akkor döntsék már el hogy, mire rakható fel. Bár ahogy ezt elnézem, nem sok esélyt látok hogy Linux-on Opera-val működne... -
Luminas #2 Érdekes ellentmondás:
"Free plugin for Internet Explorer and Firefox browsers"
, de :
"Requirements: Internet Explorer 6.0 or higher and
Windows XP or 2000"
mindez ugyanazon az oldalon, itt. -
#1 Én felraktam.
Fasza :D