Szent-Györgyi Albert-díj született az USA-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedülálló hatása több területen is megmutatkozik. A szervezetben lerakódott mésszel kémiai reakcióba lép és azt a súlyossággal arányos idõtartam alatt kitisztítja. Így rendkívül hatékonyan alkalmazható pl. érelmeszesedés esetén."
Ez a kémiai analfabéta szöveg egy ezoterikus bolt lapján olvasható.A rezgés semmiféle kémiai reakcióba nem lép a 7,83 Hz a legkevésbé. A 20 kHz feletti ultrahang is csak fizikailag porítja a meszet! Az érelmeszesedésnek a mészhez semmi köze!
Jellegzetes hülye tanács! Helyesen úgy hangzik, az édeskés barackmagot használhatod fel mert abban jóval kevesebb a cián, mint a keserûben.Ki az az õrült aki a keserû barackmagot megeszi?
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ha elhittem volna az ilyen és hasonló híreket, gyermekkoromban már többször meghaltam volna ciánmérgezésben 😊 Idõnként naponta ettem 10-20 deka barackmakot, ami bõven halálos adag egyes gyógyszerészek szerint.
Szerintem annak aki ilyen dolgokat leír, látnia kéne az amigdalyn hatását rákos betegen.
Amúgy magyar nyelven én sem találtam normális leírást, de angolul rengeteg van. Pl. ez egy elég jó oldal:
http://www.worldwithoutcancer.org.uk/laetrileandcyanide.html
És úgye az egészségesek is. A gyógyszernek való alkalmasság kritériuma az hogy a beteg és egészséges sejtekre gyakorolt hatás szignifikánsan eltérjen az egészségesek javára.
-60 mg-ot tartalmaz például egy maréknyi feketeribizli vagy egy darab nyers pirospaprika
-egy közepes méretû narancs 75-100 milligrammot tartalmaz
- kiemelkedõen nagy (150-200 mg) a zöldpaprika és a petrezselyemzöld C-vitamin tartalma.
- alma 10-15 mg, szamóca 20 mg, málna 30 mg,köszméte 50-70 mg C vitamint tartalmaz 100 grammonként.
- homoktövis <#idiota>#idiota>(létezik):a bogyó C-vitamin tartalma 360mg/100g (!!!)
Ez csak pár amit gyorsan most találtam, nem tudom mennyire jó értékek, google adta.
Persze, lehet félni a különbözõ méreganyagoktól, (és kell is) de ilyen alapon ne menj ki az utcára, mert elüt egy autó..., jah és ilyen alapon éhen is halhatsz...
forrás
Egyébként nem értek hozzá, ezért felesleges is lenne vitatkozni velem, csak érdekesnek találtam és google a barátom 😊
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Szent-Györgyi paprikából állította elõ a C vitamint, pont hogy ott vagyunk.
Csak a legtöbb országban a gyógyszergyárak elintézték, hogy ezt az anyagot méregként törzskönyvezzék.
Mikroelem tartalom csökkenés:
Búza: 50,0%
Árpa: 62,3%
Kukorica: 81,4%
Vitamintartalom csökkenés:
Borsó: 53,3%
Tej: 95,0%
Káposzta: 95,0%
Bõvebben: http://www.paramedica.hu/200406/fokusz1/index.htm
És persze ott van még a rengetek vegyszer, aminek a feldolgozásához még több vitamin kell.
Ez a vitamintabletta olyan dolog, mint a fogkrém meg a szappan pl.. Aki egészséges akar maradni, az használ ilyeneket annak ellenére, hogy fogkrémet pl. nem lehet találni a mezõn vagy a fákon.
Idõvel tényleg mindenre lesz gyógyszer:nanotechnológia/mesterséges immunrendszer
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Egyébként amirõl beszéltetek, pont errõl beszéltem nem is olyan régen egy topicban, aminek az a címe, hogy "cenzúrázott egészség". Persze sok sötét ember le is hurrogott, és inkább átadják magukat a gyógyszerlobbiknak..
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
dolog kivédésére ezért megelõzésre is alkalmas, persze ez egyénenként nagyon eltérõ. Egy komoly ellenjavallat van a nagy mennyiségû szedés ellen ha az illetõ vesekõ képzõdésre igen erõsen hajlamos mert a C vitamin sav (aszkorbinsav) és a vesekövek szerves savak vízben oldhatatlan fémsói igen nagy százalékban.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A tartósan szedett, napi 1 g-ot meghaladó C-vitamin dózis hatására a vizelet oxalát-szintje megemelkedhet. Ez a vesebetegeknél oxalát-kõ képzõdéséhez vezethet. Különösen gyakran fordul elõ mûvese-kezelt betegekben és azoknál, akiknek volt már veseköve.
Ha az alábbi, hosszabb ideig fennálló, kellemetlen tüneteket észleli, kérjük forduljon orvoshoz: hasmenés, bõrpír, bõrvörösség, fejfájás; nagyobb mennyiségû vizeletürítés; hányinger, hányás, gyomorgörcs.
Túladagolás esetén a mellékhatásoknál említett tünetek jelentkezhetnek. Leggyakrabban hányinger, hányás, hasmenés, bõrpír, bõrvörösség, fejfájás; tartósan nagyobb mennyiségû vizeletürítés; hányinger, gyomorgörcs lépnek fel, de a tünetek egyénenként változóak.
Mivel az aszkorbinsav vízoldékony vitamin, a felesleg gyorsan kiürül a szervezetbõl, ezért a túladagolás az életet nem veszélyezteti.
www.hazipatika.com
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Biztos igazad és igaza van, de ez a kijelentés számomra egy kicsit fura. Én úgy tudom a C- vitamin vízben oldódó vitamin (ellenben a zsírban oldódó vitaminokkal). Így elvileg nem lehet a túladagolástól félni (nem fog felhalmozódni), mert a felesleg a vizelettel együtt távozik.
Inkább most örüljünk, hogy végre a "nagy" USA is tud már végre rólunk valamit!
(Õ pl. úgy gondolta, hogy az embernek - az emberszabású majmokhoz hasonlóan - napi több gramm C-vitaminra lenne szüksége. Maga is ennyit evett.
Gut. Besser. Presser.