44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#3048 Suzuki -
#3047 én is :S -
#3046 Tudtam hogy drága, de kevesebbre gondoltam-.- -
#3045 amúgy meg eszerint:
A kiválasztott rendszámtáblák
Ha valaki igényli, kérheti a sorozatban előállítható, de még le nem gyártott rendszámtáblák közül válasszon magának számot (pl. az XXI-331, ha ezt még nem adták ki), ezt nevezzük egyénileg kiválasztott rendszámtáblának. Ennek díja 86 500 forint .
Kérhető az egyedileg előállított rendszámtábla 336 000 forintért, amely 4-5 betűből és 1-2 számból, együttesen 6 jelből áll (pl. Kicsi 1) . Olyan jelzés kerülhet a rendszámtáblára, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba nem ütközik. Az egyedileg előállított rendszámtábla esetén a 0 (nulla) számjegy önállóan nem alkalmazható.
Az egyénileg kiválasztott és az egyedi rendszámtáblát engedéllyel más járműre is át lehet szerelni .
tehát betű-szám sort meg kell tartani :( Bár én láttam csak betűt is, szóval nemtudom miként lehet azokat. -
#3044 Amúgy minden rendszám egyedi, szal akik úgy hirdetik, hogy Egyedi rendszámtáblák, háát izzé :DD -
#3043 hé én most készültem egy ilyen hasonló rendszámot kiváltani!
tényleg, a rendszám első része csak betűkből lehet? mondjuk olyan hogy w77d-01, olyan nem lehet? -
#3042 -
#3041 Az összes sajátneves rendszámú 'önimádó köcsög"!
KÖCSÖG 01 -
Szabi1991 #3040 ma is láttam, még nem mosta le -.- -
#3039 proli: munkás, proletár, szegényember, régen gyakran lenéző mellékzöngéjű, bizalmas szó volt: Nem engedem a fiacskámat a térre, csak rosszat tanul a sok koszos prolikölyöktől. - Ha munkás használta, más hangulata lett a szónak: Mi, proligyerekek, összetartottunk, a nagy hangú úrifiúk sem mertek belénk kötni. ^^ -
#3038 Tisztában vagyok vele, éppen ezért írtam... -
#3037 Ja minden proli 15 milliós Mercit vesz! Úgy látszik nem vagy tisztába a proli szó jelentésével! -
#3036 Minden proli ezze' gurul-.- -
#3035 régi bogárt -
#3034 Tömegautó, nemkéne :D -
#3033 Én meg ezt láttam, de nem ma! :D
-
#3032 nem ma láttam, de láttam :D
-
#3031 nem kell ahoz földes út és rally, hogy ilyen koszos legyen, én is most voltam kocsitmosatni mert ennél brutálabban nézett ki, pedig most csak pvárosban közlekedtem :) -
#3030 Szép -
Szabi1991 #3029 szokásos kevencem :D
(most picit koszos volt :)
de legalább nem csak divat rally autó, hanem tényleg használja földes úton :D -
#3028 A Hyundai biztos óccsóé' volt Irakból, a Buick meg VÁÁÁÁÁ - ez már Amerika tesó, gyönyörűűű^^ -
#3027 ezt a Buick-ot hazafelé a Bécsi úti Praktikertől nem messze (egyik képen látszik is)
marhára tetszik nekem, pláne ez a matt fekete festés mindent visz!
meg tőle pár lépésre ezt az érdekes Hyundai-t :D
-
#3026 Ezek minimum 130-al mennek.Ez nem ugyanaz,mint egy találkozón pörögni a tömeg közepén. -
#3025 Nézzd meg hogy 3-szor akkora sebesség kell,hogy maga alá forduljon!Sokkal nagyobb körben és nagyobb sebességgel kell csinálnia,mert csak így válik túlkormányozottá.Előszőr kilendíti a seggét,mert annélkül csak gyorsul.Egy hátsókerekes meg gázadásra rakja a seggét.
Pont ez a lényege ezeknek hogy nehezen tör ki a hátuljuk,lehet tolni kanyarban.
Ez amúgy egy driftschowra tartott subaru,úgyhogy a gumikat megnézhetnénk rajta,tutira valami kemény szar.
Kis helyen nem lehet velük driftelni,pláne úgy nem ahogy az a hot road csinálja! -
Szabi1991 #3024 és szted ez egy gyári subaru ? -.-
amúgy ha már subaru drift, akkor a Team Orange se maradhat ki.. :) -
#3023 Ez hülyeség "Maxkört" is úgy csinálnak az Ipmik, hogy öröm nézni azt mégse hátsókerekesek!!!!
Subaru Drift
Másrész pl. DCS Driften is simán driftelnek az EVO 8-al meg az Audi Coupe Quattroval!!!! Úgyhogy egy erős összkerekes autóval is lehet jól driftelni!!!! -
Szabi1991 #3022 nekem tetszik :p -
#3021 Bármit csinál kihúzza az elsőkerék a driftből.
Teljesen mindegy milyen erős,egy jobb ladával is meg lehet csinálni.
/na jó,nem árt ha vizes az út/ -
#3020 Én az autóról beszélek nem a kép minőségéről! :D Nem szeretem ezeket az S-Line-s Audikat... :S -
#3019 Imprezával is simán lehet volna jobbat, megvan hozzá az erő meg hát könnyebb is! -
#3018 Egy hátsókerekes jobban driftel mint egy négykerekes!Mi ebben a meglepő?
Vao!
Ja bmw pówer,hacsak az nem! -
Szabi1991 #3017 sry, telóm ien képet csinál :S -
#3016 Elég gagyi... -
Szabi1991 #3015 jobbkormányos -.-
rendszámtábla "picit" meg volt törve :O -
#3014 Ocsmány egy dög lett... -
Szabi1991 #3013 ma láttam 14 tűzoltóautót (15 perc alatt) aránylag közelről :O
sajna képet nemtudtam csinálni, mert óra volt, és amint meglátta a tanár a mobilt a kezemben, elkezdet ordítozni -.-
majd nézzétek a híradót :DDD
(a mobilvécé raktárost :) -
#3012 nyugi, ők se saját magukat
jövőre már jön a féjszlift
ők is érzik, hogy ezt most elkúrták :)
amúgy a béka óta egyre csúnyábbak, de ez egyenesen valami förtelem -
#3011 hát ez az új Impreza kifejezetten ronda lett! Majdnem olyan mint egy KIA! Nem értem a Subarut! -
#3010 BMW POWER! -
#3009 Most értem haza Subaru taliról! :) Próbált pár Impi körbe driftelni de volt nagy szám... Erre megjelent egy Hamann M6 és olyan kört csinált, hogy mindenki lesz*pta magát!