44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • marsu
    Suzuki
  • w77d
    én is :S
  • broman191
    Tudtam hogy drága, de kevesebbre gondoltam-.-
  • autoszimulator
    amúgy meg eszerint:

A kiválasztott rendszámtáblák

Ha valaki igényli, kérheti a sorozatban előállítható, de még le nem gyártott rendszámtáblák közül válasszon magának számot (pl. az XXI-331, ha ezt még nem adták ki), ezt nevezzük egyénileg kiválasztott rendszámtáblának. Ennek díja 86 500 forint .

Kérhető az egyedileg előállított rendszámtábla 336 000 forintért, amely 4-5 betűből és 1-2 számból, együttesen 6 jelből áll (pl. Kicsi 1) . Olyan jelzés kerülhet a rendszámtáblára, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba nem ütközik. Az egyedileg előállított rendszámtábla esetén a 0 (nulla) számjegy önállóan nem alkalmazható.

Az egyénileg kiválasztott és az egyedi rendszámtáblát engedéllyel más járműre is át lehet szerelni .

tehát betű-szám sort meg kell tartani :( Bár én láttam csak betűt is, szóval nemtudom miként lehet azokat.
  • autoszimulator
    Amúgy minden rendszám egyedi, szal akik úgy hirdetik, hogy Egyedi rendszámtáblák, háát izzé :DD
  • w77d
    hé én most készültem egy ilyen hasonló rendszámot kiváltani!
    tényleg, a rendszám első része csak betűkből lehet? mondjuk olyan hogy w77d-01, olyan nem lehet?
  • broman191
  • pszihopata
    Az összes sajátneves rendszámú 'önimádó köcsög"!

KÖCSÖG 01
  • Szabi1991
    ma is láttam, még nem mosta le -.-
  • broman191
    proli: munkás, proletár, szegényember, régen gyakran lenéző mellékzöngéjű, bizalmas szó volt: Nem engedem a fiacskámat a térre, csak rosszat tanul a sok koszos prolikölyöktől. - Ha munkás használta, más hangulata lett a szónak: Mi, proligyerekek, összetartottunk, a nagy hangú úrifiúk sem mertek belénk kötni. ^^
  • broman191
    Tisztában vagyok vele, éppen ezért írtam...
  • redbull0304
    Ja minden proli 15 milliós Mercit vesz! Úgy látszik nem vagy tisztába a proli szó jelentésével!
  • broman191
    Minden proli ezze' gurul-.-
  • Yoda001
    régi bogárt
  • autoszimulator
    Tömegautó, nemkéne :D
  • redbull0304
    Én meg ezt láttam, de nem ma! :D

• autoszimulator
    nem ma láttam, de láttam :D

• w77d
    nem kell ahoz földes út és rally, hogy ilyen koszos legyen, én is most voltam kocsitmosatni mert ennél brutálabban nézett ki, pedig most csak pvárosban közlekedtem :)
  • redbull0304
    Szép
  • Szabi1991
    szokásos kevencem :D

(most picit koszos volt :)

de legalább nem csak divat rally autó, hanem tényleg használja földes úton :D
  • broman191
    A Hyundai biztos óccsóé' volt Irakból, a Buick meg VÁÁÁÁÁ - ez már Amerika tesó, gyönyörűűű^^
  • DJ Skyline
    ezt a Buick-ot hazafelé a Bécsi úti Praktikertől nem messze (egyik képen látszik is)

marhára tetszik nekem, pláne ez a matt fekete festés mindent visz!

meg tőle pár lépésre ezt az érdekes Hyundai-t :D

• pszihopata
    Ezek minimum 130-al mennek.Ez nem ugyanaz,mint egy találkozón pörögni a tömeg közepén.
  • pszihopata
    Nézzd meg hogy 3-szor akkora sebesség kell,hogy maga alá forduljon!Sokkal nagyobb körben és nagyobb sebességgel kell csinálnia,mert csak így válik túlkormányozottá.Előszőr kilendíti a seggét,mert annélkül csak gyorsul.Egy hátsókerekes meg gázadásra rakja a seggét.
    Pont ez a lényege ezeknek hogy nehezen tör ki a hátuljuk,lehet tolni kanyarban.

Ez amúgy egy driftschowra tartott subaru,úgyhogy a gumikat megnézhetnénk rajta,tutira valami kemény szar.

Kis helyen nem lehet velük driftelni,pláne úgy nem ahogy az a hot road csinálja!
  • Szabi1991
    és szted ez egy gyári subaru ? -.-

amúgy ha már subaru drift, akkor a Team Orange se maradhat ki.. :)
  • redbull0304
    Ez hülyeség "Maxkört" is úgy csinálnak az Ipmik, hogy öröm nézni azt mégse hátsókerekesek!!!!

Subaru Drift

Másrész pl. DCS Driften is simán driftelnek az EVO 8-al meg az Audi Coupe Quattroval!!!! Úgyhogy egy erős összkerekes autóval is lehet jól driftelni!!!!
  • Szabi1991
    nekem tetszik :p
  • pszihopata
    Bármit csinál kihúzza az elsőkerék a driftből.

Teljesen mindegy milyen erős,egy jobb ladával is meg lehet csinálni.

/na jó,nem árt ha vizes az út/
  • redbull0304
    Én az autóról beszélek nem a kép minőségéről! :D Nem szeretem ezeket az S-Line-s Audikat... :S
  • redbull0304
    Imprezával is simán lehet volna jobbat, megvan hozzá az erő meg hát könnyebb is!
  • pszihopata
    Egy hátsókerekes jobban driftel mint egy négykerekes!Mi ebben a meglepő?

Vao!

Ja bmw pówer,hacsak az nem!
  • Szabi1991
    sry, telóm ien képet csinál :S
  • redbull0304
    Elég gagyi...
  • Szabi1991
    jobbkormányos -.-

rendszámtábla "picit" meg volt törve :O
  • DanielT
    Ocsmány egy dög lett...
  • Szabi1991
    ma láttam 14 tűzoltóautót (15 perc alatt) aránylag közelről :O

sajna képet nemtudtam csinálni, mert óra volt, és amint meglátta a tanár a mobilt a kezemben, elkezdet ordítozni -.-

majd nézzétek a híradót :DDD
    (a mobilvécé raktárost :)
  • balumaci
    nyugi, ők se saját magukat
    jövőre már jön a féjszlift
    ők is érzik, hogy ezt most elkúrták :)
    amúgy a béka óta egyre csúnyábbak, de ez egyenesen valami förtelem
  • w77d
    hát ez az új Impreza kifejezetten ronda lett! Majdnem olyan mint egy KIA! Nem értem a Subarut!
  • DanielT
    BMW POWER!
  • redbull0304
    Most értem haza Subaru taliról! :) Próbált pár Impi körbe driftelni de volt nagy szám... Erre megjelent egy Hamann M6 és olyan kört csinált, hogy mindenki lesz*pta magát!