44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#3248 3 házra lakó pípölnek is ilyenje van a fenli kivételével -
#3247 Én múltkor ilyet láttam! Elég szánalmas volt... :/
-
#3246 Nem rossz-.- -
#3245 leesett az állam mikor láttam az hittem X5 ös -
#3244 -
#3243 Egy Martini Motors BMW X5 klónt Kecskemét -
#3242 Azér egy kis jó adag galambanyag az más tészta :D az nem igényel egész kocsimosást, alvázmosással, ez még simán belefér, kis melegvízzel leápolni. Bár ilyenkor a madarakba is belefagy a sz*r hálisten :D -
#3241 Jaja. Én ilyenkor ahogy hazaérek, már viszem is a garázsba a fórró vizet egy palackban és áztatom a trágyát :) -
#3240 viszont a madárszar kemény károkat tud okozni! nekem az előző kocsim bordó volt, én sem törődtem egy jókora szarral az oldalán, és úgy kimarta, hogy polírozással sem jött le a nyoma! -
#3239 akkor mosogassad csak minden második nap :D van egy ideje kocsim, és egyikben sem okozott még kárt a só.. Mondjuk az valóban jobbat tesz neki, ha ráfagy a víz amivel mosod, esetleg még kaparod is utána -
DeenQa #3238 ha lenne 1 csöppnyi eszed, tudnád, hogy ha rátapad a sz*r meg a só a kocsira akkor szétmarja a fényezést / fémeket a kocsin, tehát ilyenkor is le kell szutykolni :D kivéve ha nagyon ratyi kocsid van és már nem számít -
#3237 Ahol régebben laktak haveromék tömbházba ott is volt egy csávó. Zöld kombi Wartburg nagyon polír állapotba volt az is minden nap kiállt és letörölte róla a port (pedig alig járt vele) és minden másnap az is mosta a kocsit. Ha esett az eső és nem volt sehol akkor is kiment és lemosta amikor elállt az eső. -
#3236 Ahol lakok, ott az udvaron van egy kocsisor. Meg egy bácsi, kis pözsó 207essel. Amíg én ott voltam, ebben a félévben, egyszer nem hajtotta a kocsit, de minden második csütörtökön ott mosta a garázsban :D Autószeretet, de szép is :D -
#3235 csatlakoznék a fekete kocsisok táborához :D -
#3234 Nálunk esik az eső minden tiszta víz meg sazr a kocsim is. Megyek a kútra tanklni a mosóba meg egy öreg bácsika mosatja a szürke Thaliáját. Mondom ezaz fasza 100m után ki se látszik a sárból -
#3233 :DD
Mondjuk sztem az a hülye, aki ilyen időkben mossa a kocsiját, míg én leérek veszprémbe, átmegy szürkébe a kocsi :D Najó, rendszámot néha megtisztitom :D -
#3232 Az enyém is fekete és úgy néz most ki mintha bányában dolgoznék vele! Tisztelsz? :DD -
#3231 persze, tisztelem a redvás kocsijú tagokat :D Mer enyém is sokszor az :D Fekete átka :D -
#3230 Attól, mert úgy néz ki mint amit lehánytak, már menő, nem villogó igazi kemény gyerek? :D -
#3229 ő legalább használja, nem csak villog vele :DD -
#3228 RS6
-
#3227 hmmm -
#3226 Egy 124-es Merciből halottas kocsit.
-
#3225 -
#3224 szeretem azt a várost :) egy nagyon jó barátom született ott, azaz mellette, Kisfalud-on, szinte minden évben megyünk Székelyudvarhelyre :)
sry
ON -
#3223 Jaja, ilyenkor olcsó a drift! :) Nekem is megvan hazafelé az a pár kanyar amit esőben "kihasználok" :D -
#3222 Akkor már lassan ez is népautó mint az M-es BMW-k -
#3221 én egy pirosat láttam tegnap pesten
pont ilyen időben jó :) -
#3220 Hááát igen, jó stabil tud lenni -
#3219 2. képen pisztolyt vett elő az ember? -
Szabi1991 #3218 szakadó esőben ez a legjobb autó :DDDDD
-
#3217 Ma is láttam egy ilyet csak szürkében :D -
#3216 Székelyudvarhelyen -
#3215 hol laksz pontosan? -
#3214 Román rendszám mert Romániában élek... iskolából hazafele fotóztam. De amúgy van itt a városban egy Porsche Cayenne S is új BMW M3, Mercedes SL500, és a múlkor egy amerikai Corvette C5-öt láttam :) -
#3213 Én is láttam a multkor egyet szintén román rendszámmal :D -
#3212 Új BMW X5
-
#3211 Én is láttam ilyeneket még nyáron Lengyelországba! -
#3210 ez jó cucc, elég ritka -
Király!:D