44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#3608 f430 stefi-1 rendszámmal -
#3607 ilyet mindennap látok suli előtt :) -
#3606 3 új M3-as BMW-t. Tegnap előt egy kamionnyi zsír új A4-et. Hófehérek nagyon szépek fehérbe.
Ma meg ezt a kis aranyost.
-
#3605 egy Chevrolet SSR -t feketében:
-
#3604 geci ma láttam egy lada nivát ami buggyra volt átalakitva, plusz egy infinity g35-t, egy f430at szürkében két imprezát 10 db evo x-t traileren, egy acura rsx-t és mindezt egy q7esből:D -
#3603 jaja, elég búcsús -
#3602 hát valami ocsmány az a felni rajta -
#3601 Tegnap ezt
-
#3600 Grat az autóhoz! Subaru talin kint volt múltkor is, haveromékat vitték is vele egy körre! :)
-
#3599 MAr megint egy esti kep (bocs):
-
#3598 lefújószelepnek hívják:) gondolom arra gondolsz.és grat a haverodnak:D -
#3597 pöpec nagyon ! -
#3596 igen, ő az :D ha megnézed stimmel a rendszám is -
#3595 eh, ő az? :) Ha az, akkor tök durva, mer ennek a belseje is igényes, láttam olyat, ami szinte csak csövekből és puritán beltérből állt, mint az idazi versenyautó, na az már kicsit tulzás, de igy, ilyen utcai, korrekt beltérrel kifogástalan :) -
#3594 jah, mondta is a kereskedő hogy kötelező részvételt jelent a szine a subaru talin... majd kiváncsi leszek :) -
#3593 Jó csere volt :DD Ráadásul ez a fehér szín egyedivé is teszi, nagyon bejön -
#3592 jah, 6 misi + egy Accord S-type (3,7misi körül) -
#3591 ne kinozz :DDD nagyon durva gép, lehet tudni mennyibe fájt? :O -
#3590 decemberi, 14k km-el. nagyon egyben van. délután kettő ota autokáztunk mint a hülye 7 éves kölkök, most értünk haza. annnyira kész ez a verda hogy az valami döbbenet. meg van piszkálva, +50-60 paci, meg van ilyen lefujocucc benne (nem értek hozzá de a hangját imádom :), illetve az az automata leállitás (az m7 bevezetőn mikor elöször probáltuk, már a hambit ettük a mekiben mire leállt sztem :) szerelmes vagyok.... -
#3589 jóisten nagggyon szép, ráadásul fehér (L) zsír új? -
#3588 na, haver elhozta ma az uj verdáját, hááááát mit mondjak. kurva jó :P balszélen a csösztető kisnémet meg az enyém. fél napi jövésmenéstől rendesen apad a tank, ugyhogy én tuti nem váltok hasonloara belátható időn belül :P de a 320-330 paci azért ottvan nagyon
-
#3587 Titokban tőlünk veszik az atombombákat:) -
#3586 Terrorist!!!!! -
#3585 ma láttam egy Iráni kamiont...
[IMG][/IMG] -
#3584 kira -
#3583 -
#3582 -
#3581 Mama ez vot: (bocs a minosegert de siettem es a telefon nem jo ha sietsz)
-
#3580 ismerem :D -
#3579 de igen ott van...
nem nagyon nyúlnak hozzá:( -
#3578 honnan tudod?:)
jah Tatán láttam. -
#3577 Biztos legalis...... -
#3576 lehet, de én láttam olyan fóliát S8-on Erdélyben, amin olyan volt, hogy egyszerre soha nem láttad az egész rendszámot...minden szögből csak bizonyos részét -
toretto r34 #3575 Ezt véletlenül nem gödöllőn láttad a berger udvarban mert ott láttam ma én is egy ilyet és a környezet nagyon hasonló -
#3574 nem. sokszor a netes képek segítenek az autótolvajoknak és a vandáloknak. Ha látszik az autón kívül a környezet, akkor beazonosítható hol készült és meg is van a cím.
Én sem örülnék ha tudtomon kívül látnám a kocsim a neten.
Mondjuk az astonos képen nem igazán látszik a környezet, de akkor is :) -
#3573 Mert..?? Innen valaki ramegy hogy gazdag vagy adj penzt vagy megollek...?
Haha... -
#3572 szerintem szimpla photoshop, hogy ne lehessen olvasni a rendszámot. a tulaj lehet nem örülne ha itt mutogatnák a járgányt rendszámostul :) -
#3571 ez olyan fólia, hogy egyszerre soha nem lehet látni az egész rendszámot, hanem mindig más részét csak, ugye? -
#3570 :D:D -
Szabi1991 #3569 gondolom nem véletlenül kapott ien rendszámot...