44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
hát kibbbbaszott BUÉK!
hát volt bajom felfelé, de a jófej biztonságiak segítettek azzal, hogy kibasztak mint macskát szarni XXD Aztán a STEX-ben ébredtem... -
öregember #40202 oda ne menj, mert hullarészegen nem fogsz tudni kijönni a pinyóból :DDDDDDD -
nyád XD -
:DD! -
homárparty az te XDDD -
livingroom? jaj az nagyon heringparty lesz akkor -
Mi havernál besütizünk aztán megyünk le a Livingroom-ba -
ma este hol lesz jo buli? te biztos tudod hol van a tuti -
öregember #40195 neked is csak egy bajod van Lujó..... h rászoktál az oxigénre :D -
picsába hogy ismertek XXD -
pont karácsonykor álltál le mi? meg ma este se fogyasztasz, aha. na tudod kinek hantázz -
amióta leálltam a szerrel, nincs téma bammeg XXD -
öregember #40191 pörög a topik.... -
öregember #40190 beléd is
-
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Pontosan egy ugyan ilyet!
Onnan tudtam rákeresni a neten hogy a hátulján ott virított nagy betűkkel a felirat MAGNUM. Csak pislogtam utána.
-
na jó de te egy beteg állat vagy XD -
Én simán átépíteném anyámét ilyen Astonná :DDDDD -
XD
engem meg az edzés lehetőség:D
felborítanám majd visszaborítanám:D
jó kis edzés lenne:D -
ettől a 12x-esre árazott Toyota IQ-tól mindig elkap a rángógörcs.. -
Utóbbi hetekben/hónapokban:
-
áááztákurva túlságosan be vagyok tépve ahhoz hogy vállaljam emberségem -
2006-ba mi volt?:D -
gecc ez lehet a harmadik világvége amit túlélek,2000 jan 1.-én se volt semmi,és 2006.6.6-án se,bear grylls elmehet a picsába hozzám képest -
gyerekek holnap mind meghalunk, ezért én ma este jól bebaszok asszem
viszont ha mégsem, akkor holnap este ünnepelni kell XXD -
az valóban poénnak nevezhető, amikor már verekedésig fajul a dolog.. de te tudod ;)
gondolom a semmiért kötekedők közé tartozol egyébként, csak így tovább
ON -
Bhalage #40174 fegyvert nem mutogatunk poenbol kisfiu, hany eves vagy te 12? -
nem kell,alkohol hatására könnyen képzelődik az ember :D -
neeem kell, én egy kimondottan barátságos ember vagyok :D csak a szeretteimet ne bántsa senki mert akkor elvesztem az önuralmat... -
bázzekezdek tőled félni :D -
annyit mondtam hogy "én kikerüllek, de..", aminek persze a vége az lett volna, hogy milyen ember is lehet ő, ha így ezt csinálja :)
amint ezt kimondtam megfordultam és elsétáltam, bár utólag belegondolva hülye ötlet volt háttal lenni neki..
nem vagyok verekedős, nem erre neveltek SAJNOS, de az tény, hogy szó szerint 1mp alatt felment bennem a pumpa, és elég idegbeteg tudok lenni ha kell, de mindegy is, mert abból csak a baj lett volna, utolsó a kézemelés bárkire...
csak tudod, mi az hogy én hunyászkodok, meg nem állok fel neki, amikor az ilyen idegbeteg állatok verik szarrá a feleségüket, gyerekeiket? lásd w77d-nél, ugyanolyan típusú ember lehetett kb... -
és mit csináltál?
meghunyászkodtál?
miért nem álltál fel neki? -
azért ha a fegyvert megmutatod neki csak úgy poénból, lehet meggondolja majd kétszer is a b*dös p*raszt, hogy mit mondjon és kinek :)
engem a keletinél vágott pofán tegnap este majdnem egy 30-40-es fószer, tipikus kötekedős kis b@rom volt.. full kifeszített vállal jött nekem nyíl egyenesen, én kerülni nem tudtam mert mindkét oldalt volt valami, és még neki állt feljebb, hogy miért nem a fél méter mély sárban kerültem ki a járda mellett... kezeit már vette elő, és fennhangon kérdezte hogy 'kikerülni ménemtudsz?'... no comment... -
igen, a nagy tömegben és stresszhelyzetben meg mégjobban bekattannak -
egyre több az ilyen paraszt, mindenhol -
azdurva. többet érdemelt volna. -
játékboltba nem viszem a stukkert. ha a kocsi közelében történt volna akkor van rá esély XXD ááá nem, azért megölni nem akarom még az ilyen taknyokat sem... -
mondjuk le is lőhetted volna:D:D:D
ki tudja nálladXD -
szerintem váratlanul érte... azért én is meglepődtem magamon XXD -
jó szánalmas lehet az akit te meg tudsz verniXDXD