44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40198 livingroom? jaj az nagyon heringparty lesz akkor -
#40197 Mi havernál besütizünk aztán megyünk le a Livingroom-ba -
#40196 ma este hol lesz jo buli? te biztos tudod hol van a tuti -
öregember #40195 neked is csak egy bajod van Lujó..... h rászoktál az oxigénre :D -
#40194 picsába hogy ismertek XXD -
#40193 pont karácsonykor álltál le mi? meg ma este se fogyasztasz, aha. na tudod kinek hantázz -
#40192 amióta leálltam a szerrel, nincs téma bammeg XXD -
öregember #40191 pörög a topik.... -
öregember #40190 beléd is
-
#40189 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#40188 Pontosan egy ugyan ilyet!
Onnan tudtam rákeresni a neten hogy a hátulján ott virított nagy betűkkel a felirat MAGNUM. Csak pislogtam utána. -
#40187 na jó de te egy beteg állat vagy XD -
#40186 Én simán átépíteném anyámét ilyen Astonná :DDDDD -
#40185 XD
engem meg az edzés lehetőség:D
felborítanám majd visszaborítanám:D
jó kis edzés lenne:D -
#40184 ettől a 12x-esre árazott Toyota IQ-tól mindig elkap a rángógörcs.. -
#40183 Utóbbi hetekben/hónapokban:
-
#40182 áááztákurva túlságosan be vagyok tépve ahhoz hogy vállaljam emberségem -
#40181 2006-ba mi volt?:D -
#40180 gecc ez lehet a harmadik világvége amit túlélek,2000 jan 1.-én se volt semmi,és 2006.6.6-án se,bear grylls elmehet a picsába hozzám képest -
#40179 gyerekek holnap mind meghalunk, ezért én ma este jól bebaszok asszem
viszont ha mégsem, akkor holnap este ünnepelni kell XXD -
#40178 az valóban poénnak nevezhető, amikor már verekedésig fajul a dolog.. de te tudod ;)
gondolom a semmiért kötekedők közé tartozol egyébként, csak így tovább
ON -
Bhalage #40174 fegyvert nem mutogatunk poenbol kisfiu, hany eves vagy te 12? -
#40163 nem kell,alkohol hatására könnyen képzelődik az ember :D -
#40162 neeem kell, én egy kimondottan barátságos ember vagyok :D csak a szeretteimet ne bántsa senki mert akkor elvesztem az önuralmat... -
#40161 bázzekezdek tőled félni :D -
#40160 annyit mondtam hogy "én kikerüllek, de..", aminek persze a vége az lett volna, hogy milyen ember is lehet ő, ha így ezt csinálja :)
amint ezt kimondtam megfordultam és elsétáltam, bár utólag belegondolva hülye ötlet volt háttal lenni neki..
nem vagyok verekedős, nem erre neveltek SAJNOS, de az tény, hogy szó szerint 1mp alatt felment bennem a pumpa, és elég idegbeteg tudok lenni ha kell, de mindegy is, mert abból csak a baj lett volna, utolsó a kézemelés bárkire...
csak tudod, mi az hogy én hunyászkodok, meg nem állok fel neki, amikor az ilyen idegbeteg állatok verik szarrá a feleségüket, gyerekeiket? lásd w77d-nél, ugyanolyan típusú ember lehetett kb... -
#40159 és mit csináltál?
meghunyászkodtál?
miért nem álltál fel neki? -
#40158 azért ha a fegyvert megmutatod neki csak úgy poénból, lehet meggondolja majd kétszer is a b*dös p*raszt, hogy mit mondjon és kinek :)
engem a keletinél vágott pofán tegnap este majdnem egy 30-40-es fószer, tipikus kötekedős kis b@rom volt.. full kifeszített vállal jött nekem nyíl egyenesen, én kerülni nem tudtam mert mindkét oldalt volt valami, és még neki állt feljebb, hogy miért nem a fél méter mély sárban kerültem ki a járda mellett... kezeit már vette elő, és fennhangon kérdezte hogy 'kikerülni ménemtudsz?'... no comment... -
#40157 igen, a nagy tömegben és stresszhelyzetben meg mégjobban bekattannak -
#40156 egyre több az ilyen paraszt, mindenhol -
#40155 azdurva. többet érdemelt volna. -
#40154 játékboltba nem viszem a stukkert. ha a kocsi közelében történt volna akkor van rá esély XXD ááá nem, azért megölni nem akarom még az ilyen taknyokat sem... -
#40153 mondjuk le is lőhetted volna:D:D:D
ki tudja nálladXD -
#40152 szerintem váratlanul érte... azért én is meglepődtem magamon XXD -
#40151 jó szánalmas lehet az akit te meg tudsz verniXDXD -
#40150 jah egy olyan 30-35 év közötti kis szarost -
#40149 elvertél egy gyereket?:D -
#40148 unokaöcsémnek
A csávó kezdte azzal, hogy fellökte a 3 éves unokaöcsémet a sorban, akit úgy szeretek, mint ha saját gyermekem lenne, majd odanyögte hogy "vigyázzá má te kis k.csog". Gyorsan megszaladt az öklöm... A látszat kedvéért biztonságit hívtak, akik kivezettek minket az üzletből, majd elengedtek azzal, hogy ők is így tettek volna. Anyjával szórakozzon az a fasz ne egy 3 éves kissráccal. -
#40147 milyen kis harcias vagy:D Kinek veszel te játékot amúgy? -
#40146 Az árkád játékboltban nemrég összeverekedtem egy faszkalappal... Ez legalább már tudja miért szar a vérző orr....