44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40279 Megkéne tanúlni a KRESZ-t és legközelebb nem fordúl elő ilyen. -
#40278 Oszt majd jönnek utánam dB mérővel,vagy lesz náluk mobil mérő? Szakadt volna anyjába annak a feje aki ekkora vadparasztságokat kitalál...Ahelyett,hogy inkább az utakat csinálnák meg normálisan és ne szakadjon ki az autó futóműve egy kiszabott kátyúban. -
#40277 ja, mintha egy kis szar utcaban ahol 10 percenent megy el egy auto nagyon nagy problemat jelentettem volna. raadasul egy szombat reggel, mert hogy akkor tortent. tudom h a "szabaly az szabaly" na de 10 ezer ezert? bitch please... -
#40276 Nem éppen most lett bevezetve, csak most kezdtek el érte büntetni. -
#40275 Akkor kezdhetnek betiltani MINDEN tevékenységet az autóban.
Evés,ivás,sminkelés,beszélgetés stb...
Ezek mind elvonják a figyelmet a vezetésről. -
#40274 Nyilván azoknak szól akik olyan berendezésekkel és olyan szinten hallagatják hogy
1, buszmegállóban állva 2 kmerről már lüktet a levegő és érezni hogy jön a jani a tunning seattal
2, én hallom 3 kocsival mögötte hogy ő mit hallgat
3, az autó pattog az úttesten olyan a basszus
-
#40273 Hamarosan büntetnek ha hangosan hallgatjátok a zenét a kocsiban
Szabálysértési eljárás indulhat az autóban túlzott hangerővel zenét hallgató autósok ellen a nemzeti fejlesztési miniszter szerint. -
#40272 engem meg múltkor szedtek ki
mert 50 helyett 55el mentem
5 k helyszíni -
#40271 ja ez most lett bevezetve
de egy faszság
-
#40270 Menetiránnyal szembe sosem parkolunk ügye. -
#40269 Multkor szombati munkanapon költöztem... szépen leparkoltam, becammogtam a cuccokkal, kb 15 percet voltam a lakásba. Már ott figyelt a csomag az autón. Rohadjon meg az ilyen, ráadásul valami 1600 forintra... ha már büntet akkor büntessen meg ne szopasson aprópénzzel. -
#40268 engem a multkor a II.keruleti kozteresek az utcaban ahol lakom (kibaszottul semmi forgalom nincs) megbasztak 10ezerre, mert a forgalommal ellenkezo iranyban parkoltam. rohadt rablas megy semmi mas, szedik a birsagokat minden szarert hugyert, de az utakat meg a koztereket senki nem csinalja meg. -
#40267 pénzbírság veszélyes vezetés miatt... -
#40266 helyes, mehetünk. de a priuszt hagyd otthon
tényleg, zsarus gumifüstölésből mi lett? letöltendő? -
#40265 pár hosztesz lánykára gondoltam, azok jó bőrök szoktak lenni :D -
#40264 meghát....kit és mikor? -
#40263 és akko dugunk? -
#40262 rózsaszín priusz természetesen -
#40261 narohaggyále XXD -
#40260 lujó a priusz és a prémium két külön dolog -
#40259 agyhalott barom XXD saját prémiumom van, kell a fasznak a fater pénze :D -
#40258 rájöttem miért pont most veszel új autótXDXD
meg volt az év végi karácsony prémium az fkf-nélXDXD -
#40257 Nálam első számú szempont a felszereltség. Volt egy keretösszeg, és ebben kerestem a legtöbb extrával ellátott, jó ár-km arányú, NAGY német, benzines szedánt.
Én azt szeretem ha beleülök, akkor minden az én kényelmemet, biztonságomat szolgálja. Imádom a sok apró kütyüt. Kulcs nélküli nyitás/zárás, ujjlenyomatos indítás/memória, radaros tempomat, tv,térhangzású hifi, légrugó meg még ezer apróság...
Öreg vagyok én má' ahhoz hogy kilinccsel előre közlekedjek :-)
Persze, baszott jó dolog a V10, a 450ló, az 5másodperces gyorsulás (+ úgy általában a gyorsulás, bármennyivel is mész), meg hogy nincs leszabályozva 250-nél (Vááá, 280-nál beszartam...). De ezek már csak a hab a tortán :-)
-
#40256 Caddí már nem kompenzálja a méretet? : ) -
kamionosjoe #40255 pff :D
ez esetben kívánom, hogy csoport bantu néger elégítsen ki hátulról születésnapod alkalmából -
#40254 ok, csak gondoltam, ebben a korban lehet élvezed néha, hogy mikor odalépsz a kocsinak, szépen dorombol :)
BenedekFeco sem hiszem, hogy véletlen döntött egy s8 mellett, aminek szép a hangja, amellett, hogy jólmegy.
Nyilván az s500-nál sincs gond a teljesítménnyel, illetve megindul ha kell.
Egyébként s8-at is kaphatsz ennyiért, azon nem gondolkoztál? :D -
#40253 Helyes.. :) -
#40252 Nem lent volt, fent parkolt a feljárótól jobbra: D
Pont ellentétes oldalon, ahol egész este szoptunk egy 2 es golffal, de végül életrekelt:'D -
#40251 szarok rá, nekem kell egy ilyen kocsi ha öreg vagyok ha nem... kell, mert tetszik és tudom hogy jól érezném benne magam.. -
#40250 mépont s500? Vén faszoknak való tényleg. Vagy ki ne találd, hogy neked akkora autó kell, hogy a lurkók el tudjanak hátul játszani :D
Mondjuk akkor már egy cls még szebb is lenne... (hangban is nem csak látványban) -
#40249 Az utolsó érved meggyőzött -
#40248 a kepen lathato carina is baszott nagy am 1 egyeduallo 24evesnek mint en, megis jo erzes, hogy ha 4 baratot be akarok ultetni, gond nelkul befernek, a csomagtartoja rohadt tagas, es auto alakja van. nem utolso sorban jot lehet kurni a hatso ulesen :D -
#40247 na meg a fene is felismeri majd távolból/ról, mint a caddi-t és az opelt :D -
#40246 az lehet, de imádom a böhöm nagy szedánokat.... -
#40245 Minek akkora nagy hodály?
Semmi szükséged rá. -
#40244 fasz XD -
#40243 Cigánykróm az nem szín baszki! XD -
#40242 aham.
nem tudom milyen árban vannak a fóliák, gondolom van közte minőségkülönbség, de van amleyik jobban tetszik úgy, hogy nem teljes, csak 80% körül.. viszont van amelyiknél meg a 100% :D ezen dilemmázok 2 hete.
régi kocsi fullra levolt elől-hátul, igaz csak 3 ajtós volt, de azért folyton baszogattak a rendőrök, így az első üveget ki is cseréltem fél év után -
#40241 nincs most olyan kép amin jobban látszik, nekem ilyen.
fehér kocsin az 50-es nem is tűnik erősnek, egy fekete autón sokkal sötétebb hatást kelt
-
#40240 hát a fényezés óvására mindenféleképpen jó. kocsi mérettől, illetve bonyolultságtól függ. az s-est 4-5 kiló alatt szerintem nem úszod meg. annyi benne még a zavaró, hogy ha kinyitod az ajtót vagy a tanksapkát, ott látszani fog az eredeti szín, de első blikkre nem lehet észrevenni egy jó wrappot.