44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#5408 -
zoolee #5407 Ahol éppen a verseny van: D
Kecskeméten voltunk legutóbb, előtte kulcson, előtte már nemtudomXD -
#5406 Miért hol versenyzel? -
zoolee #5405 Senki.Csak én mondom, hogy van. -
zoolee #5404 Értem. -
#5403 Haggyad , ő versenyzik...
:)
Zolee tolsz egy pm-et, hogy milyen versenyágakat űzöl?Meg hogy hogyhogy nincs jogsid, meg ilyenek?Csak kíváncsi vagyok:)Köszi. -
#5402 Kormányrúdvég -
#5401 és mondta vki hogy nincs? -.- -
Szabi1991 #5400 várjuk a képeket -
#5399 Ide jöhetnek a képek. :P Engem nagyon érdekelnének, mivel az én szakmám is fényező - mázoló. :) -
zoolee #5398 Szilenteket cseréltél benne? -
#5397 én mentem vele, a futóművet javítottam utána kipróbáltam. hát óvatosan kell kezelni a gázpedált mer szeret még 2 esbe is elforogni. még kedden vár rám egy fűtéscsap csere is rajta. -
zoolee #5396 Tetszik, de nem vagyok oda érte.
Ha mondjuk egy opel monaro VXR motor lenne benne, akkor még el is fogadnám. -
zoolee #5395 Izé..1 hónapja a méh ben van, annyira el volt rohadva.
Amúgy olajzöld volt. -
#5394 demeghajtanám az omegát XD -
#5393 2 hét múlva megy homokszórásra fémtisztára leküldve ,uj elemek , cobra fényezés. szép lesz
a munkafolyamatról dobhatok majd pár képet ha nem gond -
zoolee #5392 Akkor azt láttam.
Nagyon szép :)
-
zoolee #5391 Versenyzek^^ -
#5390 Igen, német rendszzáma volt! -
zoolee #5389 Van ilyen csepelen is..-.- -
zoolee #5388 Olyan tranzitből nekünk pick up állt az udvarunkba, az is renoválásra jutott volna,de nagyon el volt rohadva. -
#5387 hóó jee ez itt van Dorogon :D -
zoolee #5386 A vetten egy osztrák vagy német rendszám volt?
Mert ha igen, akkor azt én meg multhéten szerdán láttam 8. kerületben a gundel iskola környékén. -
#5385 Itt az omega mv6 :
Ez meg egy 84'es transit amit hétfőn kezdünk el el renoválni teljes gyári állapotába lesz visszaállítva.:
-
#5384 Ford -
#5383 GT -
#5382 Nem hiszem, hogy jó emlék lenne neki! :D
Tényleg, jó kérdés, hogy hova kerülnek az ilyen autók!?!? Van luxusautó bontó? Sztem egy ilyen eset után pont leszarja a gazdája a kocsit, és valahova elsuvasztja és ott fog elrohadni...
TechArt Porsche is volt vagy 60misibe, össze lett törve, sztem meg most valahol porosodik, luxusautónak már nem lehet megcsinálni, viszont olyan versenyautót (Drag) lehetne belőle építeni, hogy beszarás, 10.7-et ment 400m-en! Csak hát ilyen eset után sztem az ember még látni se szeretné többet az autóját, ingyen nyilván nem adja oda senkinek, így egy sarokba fog álli örökre...
-
#5381 Ma teljesen amerikai-autós napom volt!
A legnagyobb durranás ma ez a Ford GT volt:
Ezt a Prowlert már láttam, de akkor mozgott:
Egy narancs Corvette is jutott mára:
A Luxusautós Hummer limót is láttam! A hátsó tengelyt föl lehet húzni.
-
#5380 Értem, nos akkor elteszi emlékbe. (márha él a sofőr) -
#5379 Törött autóról felnit nem szabad eladni, mert ha a felületén nem is látszik, attól még sérülhetett! -
#5378 Sheron
van belole tobb fajta cucc is bogarakra, sampon, eso ellen, ablak mosoba eleg jo cuccok -
#5377 alsó képen középen a szűrke fém olyan mintha papír lenne. elég bután szét szakadt...
(felni talán ép, azt eladhatja még) -
#5376 jogsi nélkül is lehet gyakorlata....
:) -
#5375 jogsi nélkül gyakorlat hiányában nem tudsz jól vezetni... -
Szabi1991 #5374 jó, utána leeset hogy mekkora fasságot írtam :DD -
#5373 ááájjj vazze, ezzel rendeset borultak.... -
zoolee #5372 Gözborotva +szappanos vÍz.XD -
zoolee #5371 SLR nek elöl oldalt van a kipu.Nem hátul oldalt.És annak kissebbek, de kettő van, nem 1 nagy kályhacső :) -
#5370 az engem is érdekelne... -
#5369 lötty nevét pls :)