44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#5729 ez Debrecenben van? -
#5728 én egy narancssárgát :) -
#5727 én is láttam ma egy sárga IX -est :) -
#5726 Ezt a szép Lancer Evo-t
-
#5725 Ikarus 55?:D -
#5724 sztem el, szép kis busz :) -
öregember #5723 ez elfér itt ? ( Zamárdi, vasárnap éjjel )
-
#5722 tetszik -
#5721 szép -
#5720 igen, légtartályos. Emiatt a múltkori felvonuláson a sok dudálás miatt nem is működött sokáig XD -
öregember #5719 légtartályos ? v hogy müxik ? -
#5718 Benne van a 'To Do before I die' listámban egy turbós nitrós drift-volga építése :DDD -
#5717 rajta volt a kocsin, amikor vettem. Elég nagy hangja van... -
öregember #5716 engem ez a kürt érdekelne ... mennyibe került és h müxik ? -
#5715 az értéke szerintem felbecsülhetetlen :D
mindenhol megnézik, nagyon fun, egyszerűen imádom XD -
öregember #5714 széééééééép -
-
#5712 poén ez az autó
milyen élmények vannak vele?
mennyit ér kb? -
#5711 Csajozós verda az :P -
#5710 itt megnézheted -
#5709 Tiedről is tegyél be képet pls. -
öregember #5708 azt az aranyszínű szart láttam én is, kifelé a Hegyalja úton
#5697 : csak sétálj el a belvárosba a NAGYnevű szállodákhoz és megláthatod ezeket a csodákat (Kempinski, Grescham) -
öregember #5707 a fényképezőgép ott kezdődik h CANON -
#5706 az a balatoni társam egy buggy XD -
#5705 Az se semmi amibe te ülsz:D -
#5704 egy gyönyörű holland rendszámú nyitott mercit láttam! Bocs a minőségért, vezetés közben mobillal kattintottam :)
-
#5703 Nagyon szépek.
Alsó képen a GT combo-hoz még egy mini cooper is befeszül. -
#5702 105 volt... -
#5701 Mennyi kb. egy ilyen gép, 100-120e? :) -
#5700 Porsche Turbo rohadt szép ! -
#5699 az astonon befigyel a mikulászacsi XD -
#5698 Lumix DMC-FZ-50-est használok és Photoshopot! :) -
#5697 Ti mindig a kulák negyedekben jártok pesten hogy ilyen sok jó kocsit láttok?
Amúgy szép képek, és valószínűleg a fényképező sem valami gagyi. -
#5696 Szép képek! -
#5695 Ma sok combo-t láttam:
Porsche 911 Turbo - Aston Martin DB9 Volante:
Ma Pesten járt egy másik arany GT Speed is:
SLR-rel combo:
GT Speed combo:
-
#5694 Én is japán autó párti vagyok. Nekem is Hondám van 2éve semmi gond nem volt vele (le is kopogtam:) ) csak a kötelező szervizek miatt voltam vele szerelőnél.Meg kuplung miatt, mert elkopott a tárcsa, de semmi komoly probléma nem volt. Német kocsikat is szeretem 3 Mercintk is volt a családba meg már legalább 10 A-tól kezdve a C-n át az S-ig minden egyikkel se volt semmi gond.
De szeretem az olaszokat is, mert tényleg szépek, de én is azt hallottam, hogy nem túl megbízhatóak. Beltérre egyértelmű, hogy a Ferrari a jobb, de sztem megjelenésbe mind2 igen dúrva. Nincs aki ne fordulna utánuk és fényképezné stb. Az autókon látszik azért a mentalitás is. Németek ugye a precíz, kimért hűvösebb vonalat képviselik míg az olaszok a a kerek formákat élénk színeket és a vilűgos belső hozzák. Mindenkinek más jön be. -
#5693 hát az ora körül a piros illesztése végülis nem nagyon hat gagyinak :D
én pl az olasz autokat nem szeretem sőt utálom mert hiába szép majdnem mind de sztem nemtul jok...anémetekkel nincs kifogásom csak nem szeretem
japán auto párti vok :) nem megkövezni -
vass17 #5692 ízlések és pofonok, én olasz autó párti vagyok, sztem ez az autó messze elmarad pl. az 599 Fioranotól, a belső tér pedig abszolut nem tetszik:
kis szemléltetés, hogy mire gondoltam:D
-
#5691 Én is imádom a turbina-felniket! :) -
#5690 Gyári felnieji. Sztem nagyon szép. Én Horvátországba, Opatijaba láttam először és eddig utoljára élőbe. Nagyon dúrva.