Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresztapám jól menõ egyik autófényezõ mûhelyében rengeteg luxusautó megfordult már.. Chayennétõl a 2 Ford Mustangon (egyik 1986-os, másik 2001es volt) keresztül az unatkozó gazdagok által félig viccbõl összetört Mercedesekig/Bentleyekig/GMC-kig.. hogy csak párat említsek😊 Mindig szólni szokott, ha éppen vmi értékeset visznek hozzá!
Zsírúj Passat? Németben már annyi van belõle, hogy meg is untam 😄 Mellesleg a pár házzal odébb lakó szomszédunknak szééép sötétzõd zsírúj Passatja van 😊 Lehet hogy írtam már ide pár hónappal korábban, de majd minden szomszédnak van vmi különlegessége.. vw tuareg, phaeton, lexus stb😊

fifi
tegnap ugyanez a szitu egy zsír új Passat-al. Kb 20-an csekkolták a szekeret 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cenobite
Porsche Cayenne, meg valami Lambo, talán Countach... Meg egy csomó Suzukit. 😄

gamertag: kenobita

Dunakeszin egy hatalmas ház udvaráról tolatott ki egy tûzpiros F360-as Ferrari. Zsír új volt gondolom, mert az egész család/barátok/szomszédok figyelemmelkísérték a szertartást. /meg a JSP-s rendszám is erre utalt/.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

And5
Chevrolet

And5
Chevrolette Corvette es nem kamuzok 😛

mabbak
nehéz az élet! :-)
Magnumrolcsi
Én meg mindennap látok egy Hummer2.!Kicsit már uncsi. Mindenkinek ilyen van!

Tom, bár gondolom logikus amit leírtam😊
Mellesleg mindennap mikor kinézek a házból, látok 1 kurva ritka batár nagy terepjárót.. az udvaron, és a fateromé 😊 Hyundai Terracan

Magnumrolcsi
Debrecen nem falu.!

Az faxa, ezekszerint már a falvakban, mint pl. Abasáron is rajzanak a Bentley-ek <#zavart1>

Magnumrolcsi
Én is láttam ma(Debrecenben) egy metál zöld Benley Continentált azis német rendszámos volt.

német rendszámú ezüstmetál Bentley Continentalt elõttem suhanni 5percig, míg le nem kanyarodott balra.. olyan elegánsan, és lassan járt, és ami a legfontosabb, betartotta a kreszt😛 Én mint nyomorult stilós, áhítattal követtem..

fifi
broáf

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
azannnya

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

ngcsnet
<#vigyor5>

Duddits
Fú baszki! Milyen kocsit láttam az elöbb!! Valami amerikai old timer Pick Up-ot! Kúrv@ jól nézett ki!

mabbak
meg kell jegyeznem a kép hollandiában készült ha még vki nem értené :-)
Trade
nincs ezzel semmi gond.
Tok jo hely voltam ott is parszor.

ngcsnet
igen."hollandiában láttam õket egy kisvárosban egy ház elõtt igaz elég régen de gondoltam megosztom veletek" - idézet a #172-esbõl😄

Trade
ez Hollandiaban van

ngcsnet
úgy oké, de házilga piszkálni tilos, errõl dumátam.

ngcsnet
a rendszám bármilyen módosítása illegláis..de haggyuk, mer ezen is felhúzzátok magatokat<#vigyor5>béke.

krall
ebben legaláb egyetértünk <#wink>

Society Dwelling Mother Fucker and Strength Determination Merciless Forever

fifi
mint sok ezer egyéb autónak Magyarországon...

krall
Ennek azért van uniós rendszáma mert már azután helyezték forgalomba hogy beléptünk az unióba. ilyen egyszerû a magyarázata.

fifi
Ne dezinformáljá már itt!
Az az illegális ha a normál piros-fehér-zöld logos rendszámot házilag tunningolod át kék sávos EU-ra...

JGTC
ez baromság
akkor sok embernek nem lenne már autója

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

ngcsnet
a tv-be mondták😄

fifi
a szín jó, de ahogy "nonfiguratívan" összehozták... a láng meg ha valakinek tetszik, leleke rajta.

részemrõl ennyi

DanielT
Szerintem a stílusnak tökéletesen megfelelõ a színválasztás, éppen a felni nem illik rá de rohadtul.
CSOCSO
egy hummer h1 limuzint..
fifi
Eleve a kék-ezüst találkozása ízléstelenül van megoldva, de még rá az az okádék piros láng/?/minta...

a felni szép, a hátsólámpa is...

fifi
ha ezt te szépnek tartod, csak sajnálni tudlak...

Már miért lenne??

ngcsnet
uniós rendszáma van!! ez illegális ám!

ngcsnet
szép.

ngcsnet
szép..

ghost cb
Hja kb... Nekem se tetszõ.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

krall
<#gunyos1>

Egy Chrysler-t, de vmi újabbat, most nem tom a típusát, de nagyon állatul nézett ki.

fifi
a "designer"-nek a kezét levágnám ezt a Golfot látva...

sry

gergod
A sok ferrari után ez megvakított<#eplus2>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

krall
Na mi van? Senki sem reagál? Köpni, nyelni sem bírtok a látványtól mi?

<#vigyor2>

krall
Ha esetleg valaki ismeri ennek a kocsinak a tulaját vagy netalán valaki magáéra ismer akkor az dobjon nekem egy mailt plz!

krall

krall

krall

DanielT
Kép?