44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#40646 "Ilyen esetben amúgy ki kell pumpálni a körben maradt fékolajat és akkor lehet normálisan használni a másik fékkört, persze vigyázni kell vele továbbra is :D "
Ez annyira nagyon primitív hülyeség, csak javasolni tudom, hogy egyszer próbáld is ki amit leírtál. Aztán majd tegyél fel fényképet a roncsról... -
#40645 Akkor ne csodálkozz,hogy elvágják a fékcsövet :D -
#40644 mehet a bontóba, vas árban beszámolják -
kamionosjoe #40643 Ez a legszemetebb dolog, egyszer én is oda álltam ahol valami öregek jártak ki, egy méter lett volna kikerülni. Erre végighúzták az oldalát kulccsal, meg az egyik ablaktörlőt elhajlították. Mondom miafasz :/ -
#40642 vesz egy szép rózsaszín swiftet persze 10 éves használtat, nemdohányzó, női tulajdonostól és azt nem baszogatják XDDD -
#40641 na igen, az már ott van :D -
#40640 vagy csak szimplán valakinek szúrta a szemét az autó stb. nekem is szúrták már ki a gumimat olyan helyen ahol nem is ismerek úgymond senkit -
#40639 amúgy sajnos tényleg van ilyen..
ismerősöm ismerősei, nem nevezném alvilágiaknak őket, de mindig tudták mikor mit kell csinálni.. szóval ők sorra hullanak, csak úgy gyanútlanul :) -
#40638 Weed is csak egy hulló csillag ,ill. inkább egy kisebb bolygó :D -
#40637 baszódjámeg XD -
#40636 mondjuk én nem sajnálnálak, valljuk be :DDDDD nem kell itt álszenteskedni, kicsit uncsilenne az sg, de megszoknánk:D -
#40635 Nem vagyok én se keresztanya se más, csupán párszor keresztül lett rombolva néhány ember érdekein. -
#40634 ne játszd itt a keresztanyát :D -
#40633 Pont ezért kétkörösek a fékrendszerek! -
#40632 ??
most ez komoly??? -
#40631 van pár ember sajnos, mostanság volt 1-2 figyelmeztetés... legalább van merre elindulni a rendőrségnek -
#40630 jó nyilván elbaszódott ez tény
de ez az elvágós sztori sántítXDXD
ki a fasz akarná elvágni a fékcsövedet??:D:D -
#40629 a maffiózók megtaláltak, mer nem bírtak elmenni a leszámolásra a hóesésben. a te hibád -
#40628 igazad van, reggel a kerék alá hugyoztam, és azt mondtam hogy olaj XXD jah a tréleres képet meg úgy csináltam, hogy itt állt az utcában éppen és gyorsan felálltam rá XXD -
#40627 jajj ne márXd
ki vágna már el egy fékcsövetXDXD
weed újabb kamuja, feltünési viszketegségbe szenvedXD -
#40626 najó, ki akarta Weedet megölni?
mivel nem sikerült bevallhatja nyugodtan XDDDDD
-
#40625 mondjuk jah..
valld be.. kinek etted meg a kajáját? vagy kinek keménykedtél az osztrigában? XDDDDDDD -
#40624 ennyi:D -
#40623 hát egy 6 éves cső nem hogy így nem öregedik el, hanem sehogy sem öregedik el :D -
#40622 Az attól függ...:) -
#40621 eddig én is azt hittem, hogy az ilyen lehetetlen, de elég könnyű megcsinálni... elöregedésnél meg nem egyenes vonalban nyílik meg a cső szabályos vágást létrehozva.. -
#40620 LOL -
#40619 túl sok filmet nézel :D -
#40618 32 éves Corollámon gyári gumi fékcső van, nulla repedezéssel :) Naja, autót gyártani is tudni kell :D :D -
#40617 egy fékcsövet vajon hogy tudok tönkretenni?? addig hugyozom míg elkorrodál? amúgy a szerelő amikor meglátta a fékcsövet ilyet szólt: húbazdmeg ebbe belevágtak.... -
#40616 Ez már inkább felhasználói hiba. Lajosnál minden autó tönkremegy,vagy így vagy úgy. Érdekes módon nekem egyik Opelom se fosta össze magát,pedig volt köztük egy MV6 is,aminek ki volt a bele rendesen... -
#40615 jól állneki a trélerXDXD
természetes közegébe vanXDXD
ott érzi jól magát igazi GM termék...D::D
amúgy meg add le a vaslóba
XD
majd ott felflekszelik...:D:D -
#40614 Azt már én is akartam írni.
10 milla körül mennek használtan.
Brutál kényelmes és embertelen jó hangja van. -
#40613 szerintem ha kiviszem a körvasút sorra és lebaszom az átjárónál, akkor a legközelebbi mozdony is szétkapja nekem XXD -
#40612 Van a csomagtartóban minden olyan szerszám ami a szétszedéshez kell :D -
Blum #40611 -
#40610 akkor maserati quattroporte -
#40609 Ugorj át Gabi egy kis csillagcsavarhúzóval, szétkapjuk a gecibe XXD -
#40608 Szét kell szedni a picsába,úgy több lóvét kilehet belőle venni. -
#40607 van 4ajtós Bentley is :D