Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Vannak olyanok tényleg akik nem sietnek, bár én sem vagyok sietõs.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Angliában voltam pár hónapot, vezettem és utaztam is minden nap jó pár km-t, teljesen változó tempóban. Egyszer nem akartak levillogni,ledudálni, jobbról( azaz balról😄 ) letolni a pi..ba azért, mert nem 140el megyek csak 60al. Sõt, leggyakrabban meg sem elõztek.
Dehát fényévekre vagyunk mi nyugattól mindenben.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
legalábbis az én nagyszüleimrõl ezt vonom le, és egyikõjük sem suzukival "jár" 😊
Sõt egyszer 1100km-t megtettem 8 óra 40 perc alatt 😊
Nem tartom magam rossz sofõrnek.
De van egy kollégám neki most két Suzukija is van.
Az egyik egy swift ami turbós volt és õ építette a másik egy Baleno kombi.
Szerintem 6-7 éve van suzukija egyszer volt balesete és az se az õ hibájából.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
hány és hány suzukis hülye f*szt kell elõzgetni(régi szvifteket) mert sétakocsikáznak az öregek 60al gurulgatnak az ezres 53 lóerõs szutykukkal...
Mert inkább vesznek egy újat, mint egy 10 éves bármit majdnem ugyanannyiért. Egyébként nem kell általánosítani, kevés és rossz helyeken jársz, ha csak suzukikat látsz törve, felénk igen csak gyakrabban hullanak az audik, bmwk, mercik, opelek, akik nem törõdve semmivel mennek mindenhol mint az állat.
Persze MO-n mindig is a suzukisok voltak s lesznek a gecik, ez köztudott persze 😊 ( sajnálom az ilyen korlátozott látásmódú embereket, és ezzel nem megbántani akartalak )
★★★★★
:) Semmi okosság :P
szánalmas már ez a suzuki csápolás évek óta.
mert pl a matiz mivel jobb? inkább suzukit vennék, mint matizt..
ott van a grand vitara..fuu de szar kocsi is.. -.-
( mondom ezt úgy, hogy nem suzukim van )
azé látszik, hogy jóóóóóóó messzire parkolnak tõled. nem is értem miért <#mf1>#mf1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
cégtulajdonosunk a Camaro mellé vett még egy verdát:
kollegával kávézgattunk az iroda elõtt, asztalnak pont jó volt a fõnök vasalódeszkája XD
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Elsõre pont úgy nézett ki a tag, mint te 😄DD
Volt az összeszerelõ üzembe egy szõke kiscsaj, hát az még inkább: DDDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Elõlrõl meg elba' mert siettem és lassú a teló <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
All hail the double x!