44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#9705 9150-ben már megosztottad velünk! -
#9704 Mi lett az ujjlenyomattal induló S8-asával? -
#9703 civic? xD -
öregember #9702 sóher norbikának is ilyen kocsija van -
#9701 futhattam
-
#9700 Azt már a fél topik látta... ^^ -
#9699 ha egy ezüstöt találtam hétvégén 2 házzal odébb, az ér?^^ -
#9698 Az ezüst színű is eladásra van... Ahhoz képest gyorsulástól kezdve mindenhol nyúzzák... -
#9697 mivel eladasra hoztak be, nem valoszinu h rohangalnak vele es teszik bele a kilometert. a garazsban csucsul es varja az uj gazdit -
#9696 itt lakom de még nem láttam -
Szabi1991 #9695 na ezt kéne megtalálni.. :D
(3.kerületbe van vhol) -
#9694 Kb. ja! Ha gyorsan mennek, akkor csak út széléről alkotok, vagy ugye hoteleknél állnak meg! -
#9693 mi kemény a gyári dísztárcsa, meg az igényesen kivágott rács a kipufogó körül. tiszteletre már nem mondok semmit. :D
Diablo meg -
#9692 ismerik már tuti :) -
#9691 De ez ilyenkor mégis hogyan zajlik? Pirosat kap te meg eléugrasz és körbefotózod?:D én ilyet sose csinálnék -
#9690 Tisztelet xDDDDDDDDDDd -
#9689 A DHC és főleg a Phantom Coupé pont arra van ,hogy magad vezesd! A sima Phantom tényleg inkább sofőrös, de azt nem is olyan élvezet vezetni szerintem. (persze különleges lehet vezetni, de nem izgalmas) -
#9688 csigiricsá te, vagy nem? xD -
#9687 csigidicsá:D
TISZETL:DDDDD -
#9686 Bujaka bujaka!!!
Tiszetül!!
Diablo nem semmi. -
#9685 Csak tudnám mi kerül ezeken annyiba? Jó értem RR, gondolom árának fele már csak a név miatt van, a többi meg gondolom a speckó alkatrészek (faberakástól kezdve a bőrkormányon át és még sorolhatnám..) miatt, meg hogy kézel rakják össze, de akkor is. Ez nem SLR vagy Veyron. Ez tipikusan olyan kocsi (szerintem), amivel úgy vagy vagány, hogy hátul ülsz és a sofőrod vezet. Viszont ha ilyenem lenne, akkor nem engedném másnak vezetni. (remélem lejön hogy mire akartam kilyukadni) Amúgy szép, és ha ilyet látok jól megnézem. -
#9684 Azt gondolom, mert elég brutális látvány! Én már 3X láttam, de még nem unom! -
#9683 jó, mind1..
akkor is ez volt
nem felejtem el könnyen :D -
#9682 Nem sima, ez Mansory tuningos, tehát mansory Bel Air! :D -
#9681 ezt láttam múltkor én is az m7-esen :)
Rolls Royce Phantom Drophead Coupé... -
#9680 Ezt a múltkor írta egy barátom, de mire kiértem már nem volt ott... Nagyon kéne nekem, mert még Diablo-t nem láttam utcán... -
#9679 Eddig kétszer volt balhém, de nem voltak komolyak... 3 nagy "tulajtípus" van: Van, akinek nem tetszik, de nem szól. Van aki közömbös és inkább másfelé néz és van aki élvezi/mosolyog/integet! -
#9678 Alapból is 100 milla körül van a DHC + a Mansory tuning sem olcsó, azmég simán 10-20 milla! -
szieszáj #9677 tisztelet... -
#9676 aztakurva!!!
tudnám mi a rákot keresnek ilyen autók Magyarországon... :o
aztán a másik amit akartam kérdezni. Nem szoktak a tulajdonosok beszólni, vagy nem veszik rossz néven ha fényképezed a kocsijukat, illetve őket?
Mert nem tudom, én, ha odajönne egy tag és elkezdene fényképezgetni, nem biztos, hogy mindig örülnék neki... :-\
ja és szólj már a haverjaidnak hogy ők is tolják ide is a jobbnál jobb képeket, mert indafotot nem mindig nézi minden sg-s... :) -
#9675 Diablo -
Szabi1991 #9674 -
Szabi1991 #9673
-
#9672 nincs ezekre szó xD -
#9671 mennyibe kerülhet egy ilyen Rolls? -
#9670 Itt a brutálkemény szombati napom durva autóinak második része:
Mercedes SLR: (az U.S. Air Force-os rendszámú) SLR
Mansory Bel Air (Rolls Royce Phantom Drophead Coupé): A múltkor átcsúszott a sárgán Bader, szerencsére most pirosat kapott!
Mansory DHC -
#9669 Jaguar -
#9668 Ma délután fotóállványt és polárszűrőt vettem, útközben láttam ezeket:
Fehér Jaguar XKR:
XKR
Aston Martin V8 Vantage: (nem sok látszik belőle, de új volt nekem)
Vantage -
#9667 Banano jók a képek köszi, elmennék én is egyszer oda. -
#9666 Jaja ^^