Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ nap – május 17.
Hõsök Tere – Szépmûvészeti Múzeum – Találkozó
- Érkezés reggel 9:30-tól, a múzeum elõtti lezárt parkolóba.
- 10:30 – Ferrari Stafétabotot ünnepélyesen átadja Mr Tommaso Cancellara, a Ferrari Kereskedelmi Igazgatója, majd a Konvoj megkezdi útját.
ÚTVONAL
- Andrássy út – Deák tér – Deák Ferenc u, az új Fashion Street-en, majd a Roosevelt tér.
Elsõ megálló: Akadémia - Show – Rippel Brothers - A Stafétabot ismét továbbadásra kerül.
- A Konvoj újra megkezdi útját a Roosevelt térrõl a Vár irányába – Lánchíd – Hegyalja – Alkotás út. A Déli Pályaudvarhoz közeli Shell töltõállomáson konvojunk 4 autója megáll, míg a konvoj többi tagja lassan folytatja útját a Várba.
Második megálló: Vár- Savoyai Terasz
- Várható érkezési idõ 12:30 -13:00
- A Terasz gyönyörû virágaival kitûnõ környezetet biztosít a Ferrari különbözõ modelljeinek megcsodálására.
- A Stafétabot továbbadása után a Konvoj elhagyja a Várat, az Erzsébet-hídon áthaladva az Olasz Kultúrintézethez érkezünk.
Harmadik megálló: Olasz Kultúrintézet
- Várható érkezési idõ: 16:30-17:00
- Sajtótájékoztatót tartunk a Kongresszusi szobában, valamint díjátadás következik a kiírt mûvészeti pályázat gyõztesének. A díjnyertes alkotás ünnepélyes átadása az Olasz Köztársaság Nagykövetének.
Második nap – május 18.
Budapest Kongresszusi Központ (Novotel oldalában) – Találkozó
- Érkezés - 10.00 óra
- 11:00 A Stafétabot átadása, a Konvoj megindul az M7-en Balaton irányába az Alcoa székesfehérvári telephelyére (kijárat – Agárd).
- A város és a gyár képviselõinek üdvözlete - A Ferrari Képviselõje hivatalosan átadja Stafétabotot a Szlovén konvoj vezetõjének
- A program elõreláthatóan 15:00 körül ér véget.

Valaki majd fotózzon pls!!!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
(nem én fényképeztem)

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC