Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Jól néz ki. Mekkora motor van ebben és hány lovas és mennyi HUF?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ma láttam egy Quattroporte-t a belvárosba! Dudáltak mögötte, mert beengedet maga elé egy kikanyarodót! Erre a dudálásra olyan mérges lett, hogy lepadlózta... és ekkor jött a döbbenet! 😄 Ferrari hangja volt! 😮 Nagyon szép volt, majdnem mint egy F360 vagy F430! 😊 Most nagyon megtetszetek az új Maseratik! 😊
Én is láttam ma RS Clio-t az is full gyári de annak meg lófasz hangja nem volt pedig 2méterre voltam tõle.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Audi RS4
Mercedes ML500
Mercedes CLS 320CDI Brabus
Errõl régebben is raktam képeket de még mindig jó.
Chrysler 300C
.jpg)
ment egy 500 métert padlóval aztán visszaforditó, megint 500 méter megint visszaforditó, így 2x elment közvetlenül melettünk padlógázal 😄DD
(ez kb 2 éve volt)
Még estére is jutott a jóból.
Próbáltam jól megvilágítani a kocsi lámpájával de nem sikerült 😄 A lényeg látszik. Hogy elöl miért voltak más felnik azt nem tudom :S Románok.... .😄
.jpg)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
http://9gag.com/gag/5135249
Régebben linkelte még ITT valaki, aztán most újra megtaláltam a kedvencekben.
Olyan autók vannak, hogy magam alá fosok!<#wow1>#wow1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de jó lenne már valami bumm....
de jó lenne már valami bumm....
bár szivesen kipróbálnám persze.de inkább egy régebbit😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"