Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M4RCI
LOL! Zoli teljesen behülyült, hogy milyen nagy dolog és azt kérte, hogy jelentsen neki egy másik gyerek... (4-en voltunk)

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

Smicy2
Hmmmm 😊
hallgassátok közben a beszédet, nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan gondolják 😄DD M4RCI & ZoHUN 😊

Charade GTti

Gaben17
a a fehér gallardo spydert én is láttam 😊))

Spirit of Perfomance Koenigsegg

S2000
Rx-8<#finom>

desigo
Fogarasi Tescoval szemben van egy kajálda és mellette egy autószerelõ vagy mi
volt ma elõtte egy Merci EVO és egy Audi S2 utánzat
majd ha arra jártok nézzétek meg
csak kocsiból láttam nem tudtam lefényképezni
de messzirõl látszott,hogy gagyi tuning...
M4RCI
Kár, hogy nem láttam, mert a fehérrõl is csak egy fotóm van... (gallardokkal egyébként sincs szerencsém)

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

DJ Skyline
nem nagyon láttam mert battyogtam vissza az oktogon felé az operától és ugye az út mellet autók állnak, meg bicikli út is van ott, azok is jöttek mentek, csak annyit láttam hogy sárga Gallardo

M4RCI
Igen, biztosan az volt, amit én is láttam. Azt sem tudod, hogy a sárga milyen nemzetiségû volt?

DJ Skyline
fehér volt igen, és egy rózsaszínpólós, sapkás fazon vezette. nem figyeltem a sárga rendszámát

M4RCI
Ha a spider fehér volt, akkor én is láttam! Sárga Gallardonak mi volt a rendszáma?

DJ Skyline
Oktogonnál egy sárga Gallardot, meg egy Gallardo Spydert. a Spyder esete jó volt 😄 leszállok villamosról, villamos elejénél ember leüvölt útra (nem láttam még akkor hogy mi az), hogy "hé fõnök, pörgesd már fel" ezt így a németnek <#idiota> aztán valahogy megértette és kicsit bömböltette a pirosnál. a hangja így közvetlen közelrõl elég konkrét, de még mindíg nem nagyon fog meg mint autó :|

Willi Betz
Tegnap láttam egy Jeep Willys katonai terepjárót,kép az nincs,mert éppen kanyarodtam ki a parkolóból,meg nem volt nálam fényképezésre alkalmas eszköz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

de tényleg

whiskeyman
na, akkor befejezzük, hogy mennyit csal az óra, meg a hasonló dolgokat khtx - innentõl kezdve törlés - inkább menjetek a városba fotózni ebben a jó idõben 😄

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Willi Betz
Köszi inkább nem,nem voltam erõs matekból. Épp,hogy átcsúsztam érettségin is😄

5-7 százalékot számold ki... 😄

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Willi Betz
Csak ugy,szeretetbõl írtam<#nevetes1>
Egyébként az Astraban 8km-t csal az óra,szóval nagyjából ezen a környéken van minden autó.

blackcalibra
Miért hülye? Mert megy vagy mert méri? Vagy mindkettõ? <#vigyor3>
Willi Betz
Mert hülye vagy<#hehe>

blackcalibra
Ha azt akarod hogy lobogjon a tûz rakni kell rá! Hagy egyen, csak menjen. 😊
blackcalibra
Nézd meg fõnök, az enyémben is van eltérés a mutató és a GPS között, valamennyit csalnia kell, vagy ha télleg ennyit megy szard le a fogyasztást, és is azt teszem, azt nézem legutoljára. Vagy egyáltalán nem. 😊
w77d
no holnap megyek balcsira, mérem GPS-el 😊

blackcalibra
Persze. Ez ilyen biztonsági rátartás.
blackcalibra
Igen.
tudtommal 5-7% a megengedett torzítás európában... és mindegyik autónál 1tõl egyig ez van, egy kis plusz biztonság h ne menj bele trafiba...

Csabesz6
Mid van?Összkerekes Calibra Turbo?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

blackcalibra
Értem mit mondasz, de hidd el GYÁRILAG mutat többet, tehát úgymond tudatosan, ugyanúgy csal egy 20 millás merga is valamennyit, egyébként GPS bele és meglátod mennyit csal. Végsebességet soha nem mérnek az autó saját órájával csak ilyen GPS-es cumókkal.
blackcalibra
Hát az tényleg nem kevés. Az enyém eszik ennyit vegykóban, városban és azon kivül és nincs tojás a pedál alatt(hol kevesebbet hol többet)
de hát no az 2.0-ás turbós összkerekes és hát valahogy máshogy megy mint egy 1.4-es.
w77d
mennyit?? 10? annál többet nem lehet. Új autóról van szó,a mit azért megvizsgálnak átadás elõtt 😄 De tök mind1, mondjuk, hogy geci módon csal a Corsa órája... Haverom ugyanilyen 1.4-ese nem ment 180 fölé..... Akkor most?

blackcalibra
200 körül többet csal az mint 5 km/h.
redbull0304
Hát jah, elõtte volt F Astrája ,azért vett G, hogy kevesebbet fogyasszon, hát nem jött ez össze... <#levele>

w77d
akkor menjenek a faszba a 6-7 literes reklámszövegeikkel 😄

redbull0304
Haverom G Astrája is 10-et eszik (1.4, full gyári)

w77d
és mit csináltam vele?? hátamra kaptam és szaladtam? XD

w77d
10-11 litcsi

w77d
de mennyit? 5km/h max, akkor is túl jól megy 😄

blackcalibra
Azt nem is néztem.
A Corsa-ra kérdezem mi az az iratlan fogyasztás?
mellékesen sztem az ilyen embert kéne lecsukni, aki közúton ennyivel repeszt... utálom az ilyent

1.9liter 270néél??? 😄

az aztán a zöld autó... 😄

szabod
Attól még lehet az övé a kocsi hogy nem õ vezeti.

Mente et Malleo

blackcalibra
Mi az az irdatlan fogyasztás?
cicai
fake😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

blackcalibra
Csal az órád felfelé, mint minden autóban.
az nem 150centi 50kiló 😄

szabod
Remélem nem Gyõzike volt, mert annak vannak GYOZO-s rendszámai <#szomoru1>

Mente et Malleo

Gaben17
omg<#wow1> mindjárt betépek a városba és leülök hátha 1szer arra jön<#buck><#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

bazze, gyõrben egy piros enzo dübörgött el mellettem, de amire kapcsoltam már távol volt, csináltam fotot, de fák beletakarnak, nap szembõl süt, és máshová fokuszált a telóm, és csak egy piros paca láccik belõle 😞((
rendszáma GYOZO-9... 😄 ilyen kb 150centi magas vékony fazon vezette, alig látszott ki a kocsiból, a nyakát nyújtotta is h lásson elõre vmit 😄 vicces volt...

M4RCI
Az a Corvette a DT-s rendszám elõtt Kuwaiti volt, a GTC ha sötétkék volt, akkor a Noa büfé tulajáé! (Mansory-s kerekekkel)

állt ma a Grescham elõtt egy citronygsárga Corvette , DT-s rendszám de nem volt kedvem lefényképezni (meg má sztem vót is)
ja meg fél órája egy ilyet hófehérben (csak menet közben láttam, ahogy parkolt az út szélén)