Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Weed milyen kocsit veszel, döntöttél már?😄
Cayenne?😄 xD

I met God. She's black

...tudnám ajánlani neked BAZ megyét 😊

Lujó ideje lesz valami nyugisabb környékre költöznöd..... de NE a budai oldalra, KÉRLEK!!!

pxxl
hja <#whatever> gondolom rettegnek is porshce-ék <#eplus2>

All hail the double x!

Szabi
"Spyker To Unveil a 911 Competitor at Geneva" 😊)

"Nulla tenaci invia est via"

Yoda001
szépségesek 😊

http://9gag.com/gag/5135249

pxxl
most viszik a vonathoz 😄

All hail the double x!

Effe88
nem hinném
mexikóban is van merci gyár cla-t is raknak össze
onnan viszik usa-ba

LeWyTy
A jobbak már agyfaszt kapnak ezektõl<#idiota>
#40651 Az amcsi exportot vonattal viszik egy nemzetközi kikötõig.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

R0zs0máK
Szerencséd volt valószínûleg (vagy nekem nincs igazam és nem csak 1-2 fékezést bír)

Húgomnak eldurrant az egyik hátsó dobfék munkahengere, 1-2 hétig úgy járt vele aztán egyszer csak nem állt meg az autó és nekiment pirosnál az elõtte állóba...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Willi Betz
Tán a felsõ az egy amerikai export lesz?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
pár CLA úton

S2000
Mivel otthontól elég távol történt az eset, haza is kellett mennem vele, és a szerelõhöz is el. Mûködött a dolog. Az elején pedig sokkal gázabb volt a fékhatás(pedál csak lent fogott), a végén pedig sokkal biztosabbnak érzõdött a dolog, de nyilván csak álmodtam <#smile>

R0zs0máK
Örülj, hogy volt...ha megszakad az egyik fékkör, a kétkörös rendszer miatt meg tudsz állni. EGYSZER-KÉTSZER. Ha kifogy a fékolaj a tartályból és levegõ kerül a fõfékhengerbe akkor baszhatod az egészet, nem fog lassulni semennyit sem a kocsid.

w77d
hát jah, nekem is szinte 0 fékhatásom volt...

R0zs0máK
"Ilyen esetben amúgy ki kell pumpálni a körben maradt fékolajat és akkor lehet normálisan használni a másik fékkört, persze vigyázni kell vele továbbra is 😄 "

Ez annyira nagyon primitív hülyeség, csak javasolni tudom, hogy egyszer próbáld is ki amit leírtál. Aztán majd tegyél fel fényképet a roncsról...

Willi Betz
Akkor ne csodálkozz,hogy elvágják a fékcsövet 😄

LaszloLedzenyi
mehet a bontóba, vas árban beszámolják<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Ez a legszemetebb dolog, egyszer én is oda álltam ahol valami öregek jártak ki, egy méter lett volna kikerülni. Erre végighúzták az oldalát kulccsal, meg az egyik ablaktörlõt elhajlították. Mondom miafasz :/

★★★★★

z0ty4
vesz egy szép rózsaszín swiftet persze 10 éves használtat, nemdohányzó, nõi tulajdonostól és azt nem baszogatják XDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

kifli
na igen, az már ott van 😄
kemszi2
vagy csak szimplán valakinek szúrta a szemét az autó stb. nekem is szúrták már ki a gumimat olyan helyen ahol nem is ismerek úgymond senkit
matyi0323
amúgy sajnos tényleg van ilyen..
ismerõsöm ismerõsei, nem nevezném alvilágiaknak õket, de mindig tudták mikor mit kell csinálni.. szóval õk sorra hullanak, csak úgy gyanútlanul 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

kemszi2
Weed is csak egy hulló csillag ,ill. inkább egy kisebb bolygó 😄
w77d
baszódjámeg XD

matyi0323
mondjuk én nem sajnálnálak, valljuk be 😄DDDD nem kell itt álszenteskedni, kicsit uncsilenne az sg, de megszoknánk😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
Nem vagyok én se keresztanya se más, csupán párszor keresztül lett rombolva néhány ember érdekein.

kemszi2
ne játszd itt a keresztanyát 😄
Falkon
Pont ezért kétkörösek a fékrendszerek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Effe88
??
most ez komoly???

w77d
van pár ember sajnos, mostanság volt 1-2 figyelmeztetés... legalább van merre elindulni a rendõrségnek

Effe88
jó nyilván elbaszódott ez tény
de ez az elvágós sztori sántítXDXD
ki a fasz akarná elvágni a fékcsövedet??😄😄

szabii98
a maffiózók megtaláltak, mer nem bírtak elmenni a leszámolásra a hóesésben. a te hibád

I met God. She's black

w77d
igazad van, reggel a kerék alá hugyoztam, és azt mondtam hogy olaj XXD jah a tréleres képet meg úgy csináltam, hogy itt állt az utcában éppen és gyorsan felálltam rá XXD

Effe88
jajj ne márXd
ki vágna már el egy fékcsövetXDXD
weed újabb kamuja, feltünési viszketegségbe szenvedXD

z0ty4
najó, ki akarta Weedet megölni?
mivel nem sikerült bevallhatja nyugodtan XDDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

matyi0323
mondjuk jah..
valld be.. kinek etted meg a kajáját? vagy kinek keménykedtél az osztrigában? XDDDDDDD

Effe88
ennyi😄

w77d
hát egy 6 éves csõ nem hogy így nem öregedik el, hanem sehogy sem öregedik el 😄

R0zs0máK
Az attól függ...😊

w77d
eddig én is azt hittem, hogy az ilyen lehetetlen, de elég könnyû megcsinálni... elöregedésnél meg nem egyenes vonalban nyílik meg a csõ szabályos vágást létrehozva..

Kicsizoli
LOL

Készülget a gép lassan, de biztosan..

matyi0323
túl sok filmet nézel 😄

R0zs0máK
32 éves Corollámon gyári gumi fékcsõ van, nulla repedezéssel 😊 Naja, autót gyártani is tudni kell 😄 😄

w77d
egy fékcsövet vajon hogy tudok tönkretenni?? addig hugyozom míg elkorrodál? amúgy a szerelõ amikor meglátta a fékcsövet ilyet szólt: húbazdmeg ebbe belevágtak....

Willi Betz
Ez már inkább felhasználói hiba. Lajosnál minden autó tönkremegy,vagy így vagy úgy. Érdekes módon nekem egyik Opelom se fosta össze magát,pedig volt köztük egy MV6 is,aminek ki volt a bele rendesen...

Effe88
jól állneki a trélerXDXD
természetes közegébe vanXDXD
ott érzi jól magát igazi GM termék...D:😄

amúgy meg add le a vaslóba
XD
majd ott felflekszelik...😄😄

desigo
Azt már én is akartam írni.
10 milla körül mennek használtan.
Brutál kényelmes és embertelen jó hangja van.
w77d
szerintem ha kiviszem a körvasút sorra és lebaszom az átjárónál, akkor a legközelebbi mozdony is szétkapja nekem XXD

Willi Betz
Van a csomagtartóban minden olyan szerszám ami a szétszedéshez kell 😄