44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#41496 Október óta van jogsim, azóta benzinest vezetek, de ismerősömék dieseljét kipróbáltam. 1.9-es peugeot kombi turbódiesel, és meg kell mondjam jobb volt vezetni. 4-esben lassulok le 40ig, vagy alá, szinte nem is erőlködik amikor vissza akarok állni 50-60 km/h-ra. Bár a benzinessel sincs bajom, az is jó. Gázzal megyek legtöbbször, mert ugye olcsóbb, szóval már viszonyítási alapom sem nagyon van a benzineshez:) -
#41495 bazdmeg
ez úgy rendben van... -
#41494 Lehet írtam már,de kb két hete láttam egy új Maserati Quattroporte-t. Valami ribanc vezette :D -
#41493 ez itt állt az iroda előtt pár napja. vagy legalábbis dettó ugyanígy nézett ki -
#41492 -
öregember #41491 off off off off off
KÉP nincs ?????????????? -
#41490 Diesellel is bemerek menni előzésbe,nyomaték ugyanúgy meg van,mig egy 1995ccm diesel 177 ló,addig egy ugyanakkora benzines 150,nyomatékosabb szerintem,és gazdaságosabb ha nem csak a moziig jársz vele,hanem hetente 1000 km-nél többet. -
#41489 Benzin, bmw, és persze a 6 henger! :) -
#41488 +1
Azzal kiegészítve, hogy ha van kedvem akkor váltogatok -
#41487 Benzinesem van és nem váltogatok egyáltalán. -
#41486 Én is inkább dízel párti vagyok. Bár az sokszor észrevehető, hogy amíg nincs meg a turbónyomás, addig eléggé lassúcska. -
#41485 a fiúk benzint tankolnak a férfiak dízelt
btw énis dízel párti vagyok, de lehet azért, mert többnyire dízelt vezetek. Kényelmesebb azzal haladni. Kevesebbet kell váltogatni, városba pedig lassú gurulásból még jobban is megindul. (átlag autóról beszélek) -
#41484 jajj ez a beleér duma annyira kamu, kerékjárat szélesítés, dőlésszög beállítás, és volt nincs probléma
Amúgymeg ne vedd vérkomolyan :D -
#41483 Bárhol ki lehet használni a nagy motoros autókat. Jó az, ha van tartalék és nem kell azon izgulni, hogy beférek-e. :-)
Nem azért kell a sok lóerő, hogy mindig nyélgázon közlekedj! Hanem, ha kell a kraft, akkor ott legyen! -
breslauer #41482 úgy kell kialkudni a vételárat, hogy rá kell szánni vétel után 300 ezret egy 3 fejes lézerblokkolóra, előre, hátulra.
Úgy se tudnak megbüntetni érte, besipol jóelőre, van időd lefékezni, és kikapcsolni a blokkolót, had mérjenek be a parasztok, és azt se tudják mi történt.
De megértem, vannak akik a dízelt szeretik, és félnek a fogyasztástól.
Én annyit mondok ha 50 nel megyek városba nem adja ki az áttétel, és 15 öt eszik, de 80 nál már nagyon kellemes a motornak és a komfortnak is jót tesz, ezért 80 al szoktam menni városba, és ugyanúgy 14,6 liter a fogyasztásom. -
-
#41480 Magyarországon nem tudod kihasználni a nagy motoros autókat,max a csajokra rázümmögni,azt ezért fizess 12-13 literes fogyasztást,értelmetlen ilyen árak mellett,azt inkább elnyaralom éves szinten.. -
breslauer #41479 jó az városba elgurulgatni vele, sztrádán már elfogy a 4 henger és a kis 2000 köbcenti, de városba pont elég ha lendületből kell mászkálni, pl 40 ről kilőni 80 ig stb. -
#41478 Dizel,de elég ebbe a nyomaték,a hang nem Benzinesé,de én ehez vagyok szokva,összes autóm disel volt,és nem is bánom.
rhdk,neked milyen Benzines autód van,csak nem egy hemi motoros csoda? -
rhdk #41477 koszos dízel lehet -
breslauer #41476 6 henger alatt nincs igazi BMW azt remélem tudod.
És benzin az igazi üzemanyag.
Gondolom 3 ezres dízel, vagy sorhatos benzines -
breslauer #41475 kéne még egy nyomtávszélesítő meg egy kis ültetés, amúgy fasza gép?
hanyas moci van benne?
-
#41474 minimum
-
#41473 Gondolkoztam rajta,de nagyon nem lehet ültetni,mert beleérne,és a komfortot is elveszti teljesen,aki meg csirának néz,szoljon be a kocsiba -
#41472 ültesd meg, mert gyárimagas kocsival csírának néznek a srácok :D
Meg a veseköved se rázza ki így... -
#41471 Úgy értettem hogy lámpát,felnit vettem,és az otpikázás várat magára :) Volt egy ilyenem,tavaly februárba,csak azt ellopták 12 nap alatt,utánna vettem audit,pajzs bele,de vágytam ujra az ilyen pacekra,igy most el kelt az A3,és lett ez ujra,de már benne a pajzs,ugy hogy jöhetnek a zsiványok -
#41470 lámpa és felni már most tökéletes, optikával meg csak elronditani lehetne :D -
#41469 Igen,eltaláltad a helyet,én meg peströl jöttem lefelé lakni :) Most vettem,csak alapot,most kezdem szépen csinálgatni,lámpa,felni,optikázás még várat magára,de lehet hogy igy is marad ebbe a verzióba -
#41468 alapvetően kecskeméti vagyok, így sokat jártam arrafelé :) mióta pesten lakok, kevesebbet, de valahogy az az érzésem támadt hogy láttam már ezt a helyet. a kocsi a tied? elég szép -
#41467 De,csak nem erre laksz? -
#41466 ez nem lajozsmizsén van? -
#41465 köszi
akkor jól sejtettem:) -
#41464 A motorja megegyezik,csak a motorelektronika más.
@effe88: A 2.5 TD-ben Hydramatic AR25 van,ez 3 sebesség + 1 direktfokozat,azaz 4 sebességes. A 2.5 DTI-ben Hydramatic 5L40-E ami 4 sebesség + 1 direktfokozat = 5 sebesség. Ez lényegében ugyan az a váltó amit a CTS-be is raktak. Franciaországban gyártották ezeket egyébként.
-
#41463 -
#41462 -
#41461 kezd készülni az új kicsikém -
#41460 -
(iso 3200 és 300mm :'DD) -
#41458 úgy néz ki, hogy még a rendszám mellett is ""csak"" erre futotta, ettől függetlenül igen szép darab volt élőben, bár hátul kicsit furcsa, hogy a féklámpa nem ugyanolyan stílusú, mint a másik kettő lámpa oldalt... :) -
#41457 Honnan vetted ezt a hülyeséget? A Cadillac saját automatát használt a CTS-nél. Tudom, rendesen utánanéztem, hogy megúszhatom e a 10x-es áron szórt Cadillac alkatrészeket Opellel helyettesítve, de nem. Az első generációs CTS teljesen önálló fejlesztés, a képen látható második generációs már egy átplasztikázott Saab 9-5.