Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Innentõl kezdve nem érdekel a rinyálás, törlöm a nagy képeket, nem értem, hogy a többi topikban be tudják tartani, itt ez miért nem mûködik
ha valaki ennyire is lusta, hogy legalább átforgassa azt a tetves képet, akkor linkelje, nem kell beszúrni
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Iskola (elvégzett / jelenlegi): van-.-'" dísznek <#nyes>#nyes>
attól, hogy a fórum motorja összenyomja, ugyananyi megát kell, hogy letölstön -.-'''
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
telefon kép ez van😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
"A kép mérete ne legyen nagyobb 1024*768-nál!" ez csak 1600px ×1200 px -.-"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Eladás elõtt:
G35

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Vicces, hogy nem olvad el a hó az elejérõl, mert hátul van a motor! <#vigyor2>#vigyor2>
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

(már értem minek csináltak S14or+240Sxfar kombókat.. 😊
úgy meglepõdtem amikor megláttam felém jönni, hogy nem is csináltam képet az elejérõl.. egy pillanatra megállt, azt ment is tovább :/
😄D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
megnepróbáld lefizetni ha ketten vannak csak ha egyedül van akk lehet próbálkozni 😊
anno kresz oktatómondta<#idiota>#idiota>
"A korrupció lett az úr az utakon
Törvény, meg KRESZ? magasról leszarom
Ahogy õk is! Látnád hogy közlekednek
Ha épp nem a "közrendre ügyelnek"
Máskor meg mikor kellenének
Erõteljesen másfelé néznek
Nem látnak semmit ha eltép a merci
Csak élõsködnek. A tudásuk ennyi!
A román kamion? Elõzzön bátran!
Leszorít? Nem baj! Járunk így páran!
Motorosok százan a szembesávban?
Vígan haladnak a piros lámpában.
Táblákat raknak ki mindenhova.
Most komolyan azt hiszik minden gép Skoda?
Aki bunkó vagy béna az lezúzza magát
De kit büntetnek? Téged meg apád'!
Félre ne érts, a bajom csak az
Hogy a véremen él ez a sok k*cs*g f*sz
Közben meg sz*rt se tartanak rendet
Csak aki gyenge azzal kötekednek
Ha meglátom felmegy a pumpaaa,
hogy a "fényképészbácsi" kiállt az útra,
neked se, nekem se lesz ez jó soha
rettegj, mert itt van a Zõd Skoda!"
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
a rendõrség miért nem az ilyenekre száll rá?? életveszélyes. Bezzeg én most kaptam csekket 30ezer ft-ról, hogy 50 helyett 61 km/h-val mentem.. hát nabazdmeg micsoda sebesség..
Gondolom valami boyracer volt apuci kocsijával, vagy mammer/tatter😄