44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#18385 Van Mito, vagy mivan lemaradtam valamiről ??? -
#18384 Azt elhiszem: DDD -
#18383 Hát, majdnem 1 millával több: D -
#18382 Azoknak sokat jár a szája weed elmondása szerintÉ: D
-
#18381 Próbáltad már a "barátnő"-t? Nem rossz, tudom ajánlani! -
#18380 mondjuk egy saját lotyót el bírnék visleni XXD -
#18379 Ez mondjuk nem 250 :DDD -
#18378 Kapsz 1 kurvát 1 egész napra:| Vagy megyünk, befenyítünk 1 et, a stricit összeverjük, és akkor lesz egy saját kurvád XDDD -
#18377 Ezt még én is elvinném: D -
#18376 nnna figy.. nekem van annyim bőven, de 50-es kamatra tudom adni! XXXXXD -
#18375 Én meg tudok egy teljesen baráti állapotú 635csi-t, teljesen baráti áron. Viszont még pont nem veterán. Nekem meg pont nincs garázsom fölé. Pedig kéne mint a disznó. :)
-
#18374 Most hirtelen 250 et kéne összeszedni.És mire jövőre meglenne a jogsi addigra full kész is lenne a kocsi:] -
#18373 ember ha sikerülne is megvenni mit csinálnál vele??? madzaggal huzogatnád???? XXXD -
#18372 micsoda gondok.. -
#18371 Háhá, emberek, most kínáltak nekem egy svájci papiros Cadillac deville-t, 78 ast, 250 pépörért:] 110 be lenne az átiratás, meg még majdnem ennyi az ot vizsga...[Már cask a pénz kéne, de most nincs kedvem megválni se a motoromtól, se géptől, se gokarttól, se semmitől.]=((((( -
#18370 hivatalosan először én a Rézfaszu Bagoly, a gyerekek réme voltam XXXD az auto-modell fórumon alakult ki ez már pár éve XD -
#18369 sose lehet tudni, ha rád jön a minden mindegy már hangulat :)
amúgy miért is vagy Te bagyoly? ebből kimaradtam -
#18368 Reméljülk is: D -
#18367 Nyugi nem fogom megtoszni Solot XXXD -
#18366 Jó mondjuk a baglyok általában kistestű állatok, elhiszem, hogy neked kényelmes...
Amúgy lehet, hogy el lehet benne férni, de kívülről elég kicsinek tűnik... -
#18365 solo, bele ne ülj!!!
A kurváknak is ezt szokta mondani...
De ne akarj punci kabriót, csak fekélyt kapsz tőle :D -
#18364 bammeg akkor te Tigrát láthattál XXXD ebben tényleg meglepően nagy a hely. Faterom meglepődött amikor átült az Antarából multkor hogy mennyire elfér ebben is :D -
#18363 fussunk össze valamikor, beleülhetsz!! meg fogsz lepődni hogy mennyire nem kicsi!! -
#18362 Hátsó ülésről vezette a forma, gondolom xD -
#18361 Nem jobb1 ről beszélek: DDD
Hanem, hogy ne úgy küljek benne full hátratolt üléssel is mint egy majom, és a pedál ne legyen olyan alacsonyan, hogy pl a kuplunk becsúszik a 48 as lábam közepéig: DDD
Na mind1, majd egyszer ha látlak valamerre kirángatlak a kocsiból, és kipróbálom beférek-e normálisanXD Még ha a lábamnak 20 centivel is hosszebb hely lenne mint egy A corsaban akkor se nagyon férnék el.: DD -
#18360 Lebontottátok alvázig vagy mi? Az anorexiás kiscsaj alig fért el benne, akit ma láttam... -
#18359 barátom hogy a rák faszába nem férnél bele?? nem miniről beszélünk bazki!! Egy 160kilós 2 méter fölötti haverom vígan elvolt benne és még csak nem is kellett szorongania! -
#18358 kifér a fejed :D -
#18357 -
#18356 a kabrió előnyei.. -
#18355 192centi/98kiló Kicsit dagadt is vagyok, de van azért ott más is:D -
#18354 mamut e vagy? -
#18353 Jóvanna=[
Legyen, de a puncitalicskát ahogy megkapom becseréljük valami fasza kis verdára [Ha ingyé hozzám vágnák járkálnék vele, persze ha beleférnék, de mivel nem férek bele cseréljük: D] -
#18352 Hopp, azt elrtam véletlenűl.Az nem "és", hanem "vagy" akart lenni.
Fél liter vodka az úgy már eléggé megfektet.
2 liter jager lemegy energia ital nélkül,(de elég lassan). Akkor nincs para...1 liter jager+kb ugyan ennyi energiaital az már fél liter vodka szint.
Szerencsére nem sűrűn gyakorlom az alkeszkedést XD -
#18351 kuss, nincs vissza pofázás, a bagoly imidzshez ez kell :) -
#18350 hát ez szerinte még egy bivalyt is detoxba, ha nem hullaházba küldene -
#18349 ezen én is néztem eggyet. Ezt már én is megérezném XXXD -
#18348 fél liter vodka és 2 liter jager? Videót vagy megse történt! -
#18347 ááá kezdő vagy te nagyon XXXXXD -
#18346 hmm?
Kurvákat nemszeressük, puncikabrilyó nállam ott kezdődik, hogy 67' es lincoln continental, azaá nemmegyünk:], Én nem iszok, ill végülis igen, de annyit amennyit bagoly egy nap alatt megiszik az engem detoxba küldene xD[fél littyó vodkáig, 2 liter jagerig vállalom weed pótlását xDD]