44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • GhostR1der
    Van Mito, vagy mivan lemaradtam valamiről ???
  • solo
    Azt elhiszem: DDD
  • solo
    Hát, majdnem 1 millával több: D
  • solo
    Azoknak sokat jár a szája weed elmondása szerintÉ: D
  • SötétBarom
    Próbáltad már a "barátnő"-t? Nem rossz, tudom ajánlani!
  • w77d
    mondjuk egy saját lotyót el bírnék visleni XXD
  • SötétBarom
    Ez mondjuk nem 250 :DDD
  • solo
    Kapsz 1 kurvát 1 egész napra:| Vagy megyünk, befenyítünk 1 et, a stricit összeverjük, és akkor lesz egy saját kurvád XDDD
  • solo
    Ezt még én is elvinném: D
  • w77d
    nnna figy.. nekem van annyim bőven, de 50-es kamatra tudom adni! XXXXXD
  • SötétBarom
    Én meg tudok egy teljesen baráti állapotú 635csi-t, teljesen baráti áron. Viszont még pont nem veterán. Nekem meg pont nincs garázsom fölé. Pedig kéne mint a disznó. :)

• solo
    Most hirtelen 250 et kéne összeszedni.És mire jövőre meglenne a jogsi addigra full kész is lenne a kocsi:]
  • w77d
    ember ha sikerülne is megvenni mit csinálnál vele??? madzaggal huzogatnád???? XXXD
  • Atti12
    micsoda gondok..
  • solo
    Háhá, emberek, most kínáltak nekem egy svájci papiros Cadillac deville-t, 78 ast, 250 pépörért:] 110 be lenne az átiratás, meg még majdnem ennyi az ot vizsga...[Már cask a pénz kéne, de most nincs kedvem megválni se a motoromtól, se géptől, se gokarttól, se semmitől.]=(((((
  • w77d
    hivatalosan először én a Rézfaszu Bagoly, a gyerekek réme voltam XXXD az auto-modell fórumon alakult ki ez már pár éve XD
  • Metwork
    sose lehet tudni, ha rád jön a minden mindegy már hangulat :)

amúgy miért is vagy Te bagyoly? ebből kimaradtam
  • solo
    Reméljülk is: D
  • w77d
    Nyugi nem fogom megtoszni Solot XXXD
  • Hassan B
    Jó mondjuk a baglyok általában kistestű állatok, elhiszem, hogy neked kényelmes...

Amúgy lehet, hogy el lehet benne férni, de kívülről elég kicsinek tűnik...
  • Metwork
    solo, bele ne ülj!!!
    A kurváknak is ezt szokta mondani...

De ne akarj punci kabriót, csak fekélyt kapsz tőle :D
  • w77d
    bammeg akkor te Tigrát láthattál XXXD ebben tényleg meglepően nagy a hely. Faterom meglepődött amikor átült az Antarából multkor hogy mennyire elfér ebben is :D
  • w77d
    fussunk össze valamikor, beleülhetsz!! meg fogsz lepődni hogy mennyire nem kicsi!!
  • solo
    Hátsó ülésről vezette a forma, gondolom xD
  • solo
    Nem jobb1 ről beszélek: DDD
    Hanem, hogy ne úgy küljek benne full hátratolt üléssel is mint egy majom, és a pedál ne legyen olyan alacsonyan, hogy pl a kuplunk becsúszik a 48 as lábam közepéig: DDD

Na mind1, majd egyszer ha látlak valamerre kirángatlak a kocsiból, és kipróbálom beférek-e normálisanXD Még ha a lábamnak 20 centivel is hosszebb hely lenne mint egy A corsaban akkor se nagyon férnék el.: DD
  • Hassan B
    Lebontottátok alvázig vagy mi? Az anorexiás kiscsaj alig fért el benne, akit ma láttam...
  • w77d
    barátom hogy a rák faszába nem férnél bele?? nem miniről beszélünk bazki!! Egy 160kilós 2 méter fölötti haverom vígan elvolt benne és még csak nem is kellett szorongania!
  • fook
    kifér a fejed :D
  • solo
  • Atti12
    a kabrió előnyei..
  • solo
    192centi/98kiló Kicsit dagadt is vagyok, de van azért ott más is:D
  • GhostRider1 #18354
    mamut e vagy?
  • solo
    Jóvanna=[
    Legyen, de a puncitalicskát ahogy megkapom becseréljük valami fasza kis verdára [Ha ingyé hozzám vágnák járkálnék vele, persze ha beleférnék, de mivel nem férek bele cseréljük: D]
  • solo
    Hopp, azt elrtam véletlenűl.Az nem "és", hanem "vagy" akart lenni.
    Fél liter vodka az úgy már eléggé megfektet.
    2 liter jager lemegy energia ital nélkül,(de elég lassan). Akkor nincs para...1 liter jager+kb ugyan ennyi energiaital az már fél liter vodka szint.

Szerencsére nem sűrűn gyakorlom az alkeszkedést XD
  • Met
    kuss, nincs vissza pofázás, a bagoly imidzshez ez kell :)
  • Atti12
    hát ez szerinte még egy bivalyt is detoxba, ha nem hullaházba küldene
  • w77d
    ezen én is néztem eggyet. Ezt már én is megérezném XXXD
  • Atti12
    fél liter vodka és 2 liter jager? Videót vagy megse történt!
  • w77d
    ááá kezdő vagy te nagyon XXXXXD
  • solo
    hmm?

Kurvákat nemszeressük, puncikabrilyó nállam ott kezdődik, hogy 67' es lincoln continental, azaá nemmegyünk:], Én nem iszok, ill végülis igen, de annyit amennyit bagoly egy nap alatt megiszik az engem detoxba küldene xD[fél littyó vodkáig, 2 liter jagerig vállalom weed pótlását xDD]