44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#18993 KurVaJó :) -
#18992 Ezen a képen sötétkéknek néz ki a verda. :D -
#18991 ez egy bagolyköpet -
#18990 Ilyen magas tölgyfák vannak az LTP-n? -
#18989 a kemények ilyenkor is kabrióznak -
#18988 Apró különbség[ csak hogy folytathassam én is a flémet[#idiota] ], hogy míg egyikőtök elszántan a levegőbe beszél, tapasztalat nélkül, más típusokat semmibe véve, addig a másikotoknak talán tapasztalata, és talán egy ily módon istenített autója is van
( ami mellesleg továbbra is nagyon zsiir ), sőt, más típusokat is igazi autó-mániákusként "elfogad".
Remélem rájössz melyik vagy te.
( persze tudom... jól tudom, hogy semmit nem ér a fejmosás, amint adódik az alkalom, egyből jön majd, hogy V8 kell és minden más szar... ) -
#18987 Nagyonszép:] -
#18986 Aztakurva xDDDD
Ez se az eszével írt történelmet: D -
#18985 Nemillene xDDDD
Am télleg jösz?
Öcséd jön? -
#18984 nem, igazi törzsgyökeres zuglói vagyok :D -
#18983 Te véletlenűl nem Kápmegyeren laksz? :) -
#18982 én úgy tudtam bagoly egy fában lakik, lehet ezt látja amikor felkell és kinéz a lyukból? xDDDD -
#18981 amúgy én szeretek itt lakni, nem költöznék el... Balatonon van egy baszott nagy házunk nagy kerttel, nekem az bőven elég kertészkedni XXD -
#18980 magyar bagoly vagyok én vagy mi a szösz XXXD -
#18979 -
#18978 Panel, alkoholizmus, életszínvonalhoz képest túl drága autó.
Bagoly megtestesíti a magyar valóságot -
#18977 most meg éppen ezt a brutális gépállatot látom ha kinézek az ablakomon XXXD
-
#18976 -
#18975 kb 5 perce a ház előtt
-
#18974 nem én vótam XXXD -
#18973 -
#18972 A:D:FDASF:DAF:AD: EPIC! -
öregember #18971 off off
Megpróbált ellopni egy rendőrautót egy fiatalember a VIII. kerületi Népszínház utcában, de nem látta, hogy a sötétített ablaküvegű kisbusz hátsó ülésén két rendőr ül - írta a Népszabadság.
A rendőrautó sofőrje kiszállt a járműből, de a slusszkulcsot nem vitte magával - ismertette a kedden történt eset részleteit a Népszabadság.
Mindezt meglátta a fiatalember, aki a sötétített ablakon keresztül megpróbálta kifürkészni mit vihet el a kocsiból, majd beült a járműbe. Ekkor szólaltak meg a háta mögött ülő rendőrök és azt mondták: "mi nem tennénk!".
A tolvaj megpróbált elmenekülni, de elfogták és előállították. A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót. -
#18970 en megyek! es a zsebedbe fogok hugyozni. -
#18969 Ne ferdítsd a dolgokat, a szardobálásaidról volt szó.
Én vállalom hogy imádom a japán autókat, de nem veszem semmibe a többi gyártmányt sem.És veled ellentétben én mindig megpróbálok érvelni az álláspontjaim mellett.
De látom te ehhez még nem értél meg.Reméljük hamarosan bekövetkezik. -
#18968 Hát, nemtudom ki tukmálja itt a japán autókat agyon istenítve.. -
#18967 Nem, te nem azt mondod hogy nem tetszik.Azzal semmi baj nem lenne.
Idézlek téged:"szar, fozs"
Ezt nevezem érvelés nélküli csapongásnak ami egy részről elég kiábrándító dolog (bár a te esetedben MÁR nem az), másrészt deeedóós. -
#18966 Az, hogy kimondom, hogy valami teccik-nemteccik?
Hülyeség.
-
#18965 Mivel semmi okosság nincs benne. -
#18964 Azt ugye tudod, hogy az ilyen kijelentéseid a szellemi képességeidről mutatnak pozitívnak cseppet sem nevezhető képet? -
#18963 Nem okoskodó.Kiejelentettem, hogy szar.Ennyi. -
#18962 De nem érted, hogy frusztráló olvasni az okoskodó soraidat? -
#18961 szabad ország jah
csak amikor már nyolcvanötödször írod le ugyanazt az már unalmas... -
#18960 Mindenki magából indul ki.
Am meg szabad ország, mindenkinek lehet véleménye, v8 a f@sza, ennyi.
remélem pénteken egyikőtök se lesz kuplungba AKPH koncerten. -
#18959 Nem a megbízhatatlanság a lényg, mert aki olyan autót vesz mostanság az nem véletlenűl teszi.20 szelepesek meg rohadt drágák. -
öregember #18958 bocs az off-ért -
öregember #18957 -
#18956 Pedig a sor 4 legjobb...
"hanem a régi 81-87"??? Ezt honnan az anyádból vetted? Pont, hogy a régi 10 szelepes Audi motorok voltam a megbízhatatlanabbak...
Annyi hülyeséget hordasz össze, hogy maszkát simán lenyomod! Tapasztalat nulla, csak a légből kapott faszságokat nyomod... Inkább maradnál csöndben mint, hogy itt égeted magadat... -
öregember #18955 nem várj többet egy nfsu betyártól -
#18954 Solo mostmá komolyan mondom miattad kezdek el megint keményen inni XXD
egy picit, csak egy picit gondolkozz életszerűbben és ne a film és játékvilág alapján nézd a kocsikat...