Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Spirit of Perfomance Koenigsegg
kalos <#levele>#levele>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ezt még régebben fényképeztem..

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
láttam teljesen kiégve
a lángokat már nem
a kihegyezett sportautókat nem pont gurigázásra használják a tulajok
azért hétköznapi autókra annyira nem jellemzõ,hogy leégjenek
2 különbözõ dolgot írtál 😊
amúgy meg állítom, hogy több Ferrari, meg Lamborghini gyullad ki, mint akármelyik francia minõségû autó :|
tele van a youtube ilyen videókkal :|
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aztán ott van még a Japán minõség is. <#levele>#levele>
Nomeg a Ferrari minõség... <#levele>#levele>

gondolom ha volt ideje a tulajnak kiszedni a csomagjait akkor ott volt amikor kigyulladt és nem felgyújtották
a tulajnak kb arra volt ideje,hogy kivegyen a kocsiból 3 szatyrot...
francia minõség <#levele>#levele>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Max 71 es camaro ami még megy..talán még a 73...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
respect to the man in the ice cream van
(19:23) P_Denes: mész a faszra <#idiota>#idiota>
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Egy ilyesmit láttam ma reggel buszmegállóban
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
A felni pedig ízléskérdése, nekem kifejezetten tetszik.
förtelem ezekkel a felnikkel, meg toldalékokkal <#szomoru1>#szomoru1>
egy síma A8 mennyivel szebb <#szeret>#szeret>
Egyébként az abt elsõ fékek csak nekem tûnnek irreálisan gecidrágának?<#idiota>#idiota>