Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én feketét láttam tegnap, úgy azért jobban néz ki.. 😄

(a kép autóból van, ment közbe :-/)

popzu
[/nagy]Hazafelé gemballás porsche, sztem kicsit nagyrá ez a spoiler de nekem így is tetszik[/nagy]

:-/

ladics
nesze neked spyker 😛
ja és ha feltom tenni a telóm driverét teszek képeket! :] tegnap délután 1 porsche fogadott a kapuban 😮olyan szépet brümögött^^<3

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Spyker az egyik kedvencem, sztem nagyon szép, na jó a belseje túl csicsás.. de attól még szép.. 😛

Ha már Porsche....

desigo

desigo
16 kerületben egy luxustársasház udvarán egy ezüst SLRt
kifli

a mustan ugyanazé mint akié a kék amit multkor linkeltem 😊
szabod
Neked a Spykerek is tetszenek 😄 Pedig nem a szépségükrõl híresek, vagy legalábbis számomra elég bizarr és futurisztikus formavilággal vannak megáldava.

Mente et Malleo

nekem tetszik..

Atti12
ugye nem gondolja komolyan a cikkben hogy ez a förtelem tetszik neki? 😮

Gaben17
ezüst nissan gtr margithídnál

Spirit of Perfomance Koenigsegg

autoszimulator
felejtõs magánakcióként, esetleg egy ezzel foglalkozó céget megkeresni érdemes lehet, mert akkor nem neked kell töménytelenül sokat futkosni, szívni, no meg fizetni kétszer annyit, mint amennyit a kocsiért lepengetsz amcsiban. de úgy meg drága lesz, kérdéses megéri-e, általában nem.

de hogy végleg elvegyem a kedved a magánakcióktól, egy nem túl friss cikk, de hidd el, nem változott semmi 😊

.: mobilize.hu :.

popzu
sziasztok! bocsánat hogy ideirom de arrol vki nemtudna nekem mesélni hogy mennyibe kerülhet egy amcsi kocsit átrendszámoztatni mo-ra és akk a regisztrácios ado vagy vmi? ez milyen árban van? mert a jövöben egy ujabb autot szeretnénk külföldröl hazahozni. elöre is bocsi csak ti eléggé jártasak vagytok ilyen témában ugylátom.

Varenga
Sztem is undorító lett, a franciák már tényleg nemtudnak mit kitalálni... :c

SötétBarom
Ez egy vizuális merénylet b@zmeg. FÚJ de kib@szott ronda. OMFG!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

vhol ott láttam én is egyszer 😄

meg láttam ma az arany Nissan GT-R-t 😊)

Varenga
Én is láttam már, vhol itt lakik a közelben...

redbull0304
Ma az Erzsébet királyné útján láttam egy fekete Suprát, aranyszínû "Supra turbo" felirattal, és egy kib@szot nagy HKS kipufogóval! 😄 Magyar rendszámos volt, valaki nem ismeri? 😊

Sly9119
Audi nagyon kemény, nagyverdákon szép a matt fényezés

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

w77d
ááá a Hyundai I20 váltója után számomra nem létezik szar váltó XD

Willi Betz
Nem csak ronda,de szar is XD Legalábbis a váltója.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

aham :| vetekszik a focus-éval 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
szerintem nagyon gizda 😄

Willi Betz
Kegyetlen ronda egy valami ez😄DD

desigo
aztán a végén cseréled erre az Opeled 😊
elég ótvar ennek a hátulja
majd készíts róla videót...
desigo
matt fekete S8 mekkora komolyság <#worship>
ez simán gyári fényezés lehet?
w77d
nna itt a tesztautó 😄 mi két hét múlva hozzuk el...

cement
6.0 w12 audin de kar h nincs hatul negy karika minek kellett leszedni tiszta csumpi

respect to the man in the ice cream van

ok

Atti12
Kezd vicces lenni amit csinálsz. 😄

hadjad ? helyesen: HAGYJAD

és köszönjük a rendkívül lényeges beszólást

desigo
Igen ez eléggé undorító,hogy EU-ból bárhonnan behozol egy autót és akkor fizess 😞
nesze neked egyesült országok
ccc

Amúgy meg amerikai rendszámos autó nem túl sok van
szlovák meg lichtensteini annál inkább
Varenga
Ennyi.....ami részemrõl azért is idegesít, mert ha úgy adódik, hogy motort cserélek az autómban(ugye változik a motorkód), akkor jelen helyzetben fizethetek regadót is, ami most 300ezer HUF.... :c Na mindegy, nem akarok elfogultnak látszani, mégha néha az is vagyok, ez csak egy példa volt, hogy szívás ez a része is az országnak.

ON (és tényleg sry)

Willi Betz
Azt ne felejtsétek el,hogy a regisztrációs adó tilos vagyis nem szabadna lennie. Már megis mondták az európa parlamentben,hogy illegális,de szartak bele a jó magyar politikusok.

Varenga
Hm....azt a politikust valószínüleg kurvára érdekli ez az ország, ha így lemond az állampolgárokról: "el lehet menni"(el is fogok menni amúgy)....vicc, és Te még igazat adsz neki??? Az én meglátásom szerint, annak az embernek nem véletlenül van annyi pénze, hogy Corvette-t vesz és lehet, hogy csalásból van pénze, de lehet, hogy nem....evvel csak arra akarok rávilágítani, hogyha megteheti, hogy ilyen autót vegyen és mindemellett klf-i rendszámmal, akkor nem azért nem fizet adót, mert paraszt, hanem minek tenné ha nem illegál...

Ez a "anyu de a másik is ezt csinálja, akkor én miért ne" felfogás meg olyan dolog, hogy akinek nem inge, ne vegye magára...(nekem nem ingem) Tudod próbáltam én is abból a szempontból megközelíteni a dolgokat, ahogy Te, de nekem nem sikerült. Csak egy példa, mondjuk a szemetes használata, meg a "ne szemetelj" dolog....Én a mai napig keresek egy kukát és kidobom a szemetet, de rengetszer látom, hogy autóból repül a cigisdoboz. Nah az ilyen és hasonló dolgok miatt nem lesz ebbõl az országból jelen helyzet alapján semmi. Bocsi az OFF-ért, de hamár homár...

autoszimulator
na igen, ekkor egy másik politikustól tudok idézni, mikor is:

"el lehet menni kérem"

nemtudom mitõl várja a sok ember a jobb létet, ha maga sem teszi meg a legkisebb dolgokat, az "anyu de a másik is ezt csinálja, akkor én miért ne" felfogás meg gyerekes.

de látom te sem érted, engem csak az zavar, hogy aki megvesz egy qrva drága kocsit, akkor az tuti, hogy nem épp az utolsó pár 10 milláját költötte rá, akkor már miért nem tudja a mocskos adót befizetni utána, mikor minden más hétköznapi ember, aki kevesebbõl él, képes erre, ezt nem értem csak.

.: mobilize.hu :.

Varenga
Lehet, hogy Te így vagy vele, de ha én tehetném és mint írtátok is "legálisan" klf-i rendszámmal mentesülök a mindenféle gépjármû adó alól, akkor igenis elintézném, hogy klf-i rendszámmal toljam...Hogy miért? Mert mi a f@sznak fizessek ennyi mocskos adót, ha nem muszáj... Ha te akarod fizetni, akkor fizesd, semmi gond nincs, de evvel a lendülettel azt se nézzétek le, aki "nem akar" fizetni. Én természetesen fizetem, mert nincsen olyan ismerõsöm külföldön, akinek cége van és el tudná intézni. Bennem már nincs sok magyarság, az utóbbi idõben kurvára elgem lett ebbõl az országból.... :c

Varenga
Ezt Mustang-ot én is lelõttem a Vámház krt-on, csak telóval ^^ A srác aki vezette arc volt, mert már váltott a lámpa zöldre, de megvárta míg elkészülök. <#eljen>

pointer4
Hadjad már, reggel 8 óta a Hofi lemezeket bújja, hogy beszólhasson.
Willi Betz
Azért te se panaszkodhatsz XD

w77d
mert ti mind a ketten selejtesek vagytok XXD

Willi Betz
Neked se sikerült tökéletesre <#idiota>

GhostRider1
-.-

&#9733;

legalább idéznéd szó szerint :

"addig nyújózkodj, amíg kinyúlsz...."

Banano
Értem hogy mire gondolsz, igazad is van részben.
Viszont mint mondtam attól még hogy corvette-ja van nem biztos hogy azon kívül van még más kocsija / háza 10 országban...persze nem azt mondom hogy szarul áll, csak lehet hogy azt a 2-3milliót inkább másra költené mint hogy befizesse az adókat ezért inkább külföldi rendszámmal használja ha amúgy sem büntetik.
Attól még hogy valaki külföldrõl kocsit vesz pl amerikából nem azért teszi szerintem mert hogy õ jujdesok pénze van (persze van) hanem elsõsorban hogy olcsóbban jöjjön ki mint ha MO-ról venné.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007