Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a kép autóból van, ment közbe :-/)

ja és ha feltom tenni a telóm driverét teszek képeket! :] tegnap délután 1 porsche fogadott a kapuban 😮olyan szépet brümögött^^<3
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Mente et Malleo
de hogy végleg elvegyem a kedved a magánakcióktól, egy nem túl friss cikk, de hidd el, nem változott semmi 😊
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
meg láttam ma az arany Nissan GT-R-t 😊)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
elég ótvar ennek a hátulja
majd készíts róla videót...
respect to the man in the ice cream van

és köszönjük a rendkívül lényeges beszólást
nesze neked egyesült országok
ccc
Amúgy meg amerikai rendszámos autó nem túl sok van
szlovák meg lichtensteini annál inkább
ON (és tényleg sry)
Ez a "anyu de a másik is ezt csinálja, akkor én miért ne" felfogás meg olyan dolog, hogy akinek nem inge, ne vegye magára...(nekem nem ingem) Tudod próbáltam én is abból a szempontból megközelíteni a dolgokat, ahogy Te, de nekem nem sikerült. Csak egy példa, mondjuk a szemetes használata, meg a "ne szemetelj" dolog....Én a mai napig keresek egy kukát és kidobom a szemetet, de rengetszer látom, hogy autóból repül a cigisdoboz. Nah az ilyen és hasonló dolgok miatt nem lesz ebbõl az országból jelen helyzet alapján semmi. Bocsi az OFF-ért, de hamár homár...
"el lehet menni kérem"
nemtudom mitõl várja a sok ember a jobb létet, ha maga sem teszi meg a legkisebb dolgokat, az "anyu de a másik is ezt csinálja, akkor én miért ne" felfogás meg gyerekes.
de látom te sem érted, engem csak az zavar, hogy aki megvesz egy qrva drága kocsit, akkor az tuti, hogy nem épp az utolsó pár 10 milláját költötte rá, akkor már miért nem tudja a mocskos adót befizetni utána, mikor minden más hétköznapi ember, aki kevesebbõl él, képes erre, ezt nem értem csak.
.: mobilize.hu :.
"addig nyújózkodj, amíg kinyúlsz...."
Viszont mint mondtam attól még hogy corvette-ja van nem biztos hogy azon kívül van még más kocsija / háza 10 országban...persze nem azt mondom hogy szarul áll, csak lehet hogy azt a 2-3milliót inkább másra költené mint hogy befizesse az adókat ezért inkább külföldi rendszámmal használja ha amúgy sem büntetik.
Attól még hogy valaki külföldrõl kocsit vesz pl amerikából nem azért teszi szerintem mert hogy õ jujdesok pénze van (persze van) hanem elsõsorban hogy olcsóbban jöjjön ki mint ha MO-ról venné.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007