44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • Szabi1991
    hogy mid ? :o
  • w77d
    a lelkiismeretem XXD
  • Willi Betz
    Ki kérdezte? XD
  • w77d
    nálunk a fősuli diákparkolójában szokott álni egy magyar rendszámos fekete...
  • Firerock
    nálunk van az utcában egy:d
    csak az belga rendszámű
  • Csabesz6
    Mindig van kivétel;)
  • Csabesz6
    Hát, fosódj meg:).
  • w77d
    Látszik a videón hogy má régóta álmodott egy ilyneről XXD Boldogságában enki is esett rögtön és elkezdte az átalakítást XXXXXXD
  • Szabi1991
  • desigo
    teljesen életszerű,hogy tizenéves gyerekek "rozsdás szart" szeretnének...
  • Willi Betz
    És,hogy legyen ON is. Szombaton láttam Illinoisi fehér X6-ost.
  • Willi Betz
    És mivan ha a gyerek szeretne egy rozsdás szart,amit felújíthat apránként? Mint mondjuk Csabesz?! (Csabesz ezen ne sértődj meg!)

Persze a videón nem ez látható,de vannak ilyen esetek is.
  • w77d
    nem kell alá 3-400 ló, én is 70 lovacskával kezdtem. A srácnak is vehettek volna valami 100ló alatti autót, nem azt a roncstelepi szökevényt! Értsétek már meg hogy nem azzal van a baj, hogy nem drága autót kap, hanem hogy egy roncsot kap! nekem sem egy roncsot vettek a szüleim, hanem egy normál kisautót. Aki szereti a gyerekét az nem ülteti be egy ilyen rozsdás szakadt bontóból kiguberált szarba, mert mondjuk félti...
  • whiskeyman
  • Csabesz6
    Nem kötekedek, de az EVO X már túl kulturált szerintem:).
  • LeWyTy
    Ne kötekeggyé má velem.
  • Csabesz6
    Szépnek szép, hasít is mint disznó a szarban, de...:P
  • Willi Betz
    A defektes hülyegyerek. De mondjuk lehet felújítás céljából kapott ilyen hulladékot:D
  • LeWyTy
    Sajnos nem
    Attól függetlenül qvajólnézki!! En véleményem ennyi.
  • solo
  • SötétBarom
    Mondjuk Ózdra, postásnak :DA_:?Dsd
  • solo
    Az MTV -n van valami ilyen sorozat, hogy az ilyen kis elkényeztetett geciket elküldik a világ másik végére nevelődjenek meg....Odaküldeném a gyereket.
  • solo
    Hmm, figy, egy tényező amit még nemtudunk, hogy hogy vezet a gyerek, mert ha csak 3-4 edszer ment át a vizsgán én se tuszkolnám le alá a 3-4-500 lovat.
    Aki nemtudja a szabályokat, béna a vezetéshez, vagy csak alaphangon fél a vezetéstől annak minek hummer? Ha mindenáron akar valamit akkor egy suzukiba is meghalhat a hülyesége miatt..Megaztán..Olcsóbb ezt javítani, mint egy hummert.

Érdekesség, hogy az az autó 100 dollár volt kb amit az pöcsarcú szétvert...Osztálytársaméknak a Lincolnja tökéletes állapotban volt 600 dollár, és a csávó Orlandóból felhozta hozzájuk florida felső részére.
  • öregember
  • w77d
    bazdmeg XD
  • öregember
    neked pont jó lenne egy olyan a csajos kocsid helyett XD
  • w77d
    tény hogy a gyerek sem 100-as, de a szülők is alaposan félrenyúltak ezzel a szakadt szarral :)
  • autoszimulator
    ha ilyen csicska gyereked lenne, valahogy meg kell nevelned, vagy megteszi az élet, de az jobban fáj neki.. :D
  • w77d
    hehe XXXXD
  • DanielT
    Sokkal viccesebb lett volna szétverni a zoknit :DDDDDDD
  • w77d
    pedig milyen lett volna már baseball ütővel szétverni a karácsonyfát XXXXXXD
  • pszihopata
    mikor zoknit kaptam karácsonyra én azért erőltettem egy mosolyt

ha elkezdek baseballütővel hadonászni max fater ledugja a torkomon,ezért az a verzió fel sem merült
  • cement
    főleg hogy nem tűntek csórónak, az f150, a hummer, meg a challenger srt8 mellett azt se lehet mondani hogy nem volt pénzük jobbra. a verda amit vettek neki nem került többe 300 dollárnál és lehet hogy sokat mondtam :D
  • w77d
    persze hogy örüljön hogy kap valamit, de ha a szülei egy picit értelmesek lennének, akkor nem egy összefirkált destruction derbys verdát hoz a gyereknek ha csak nem tényleg ki akarnak vele baszni. Én kaptam anno egy egyszerű 1.2-es C Corsát, nem volt nagy szám, nem is vágytam jobbra de egy firka meg egy horpadás nem volt rajta. Azon szereztem az első tapasztalataim mégsem tettem rá karcokat. Tudjátok én biztos hogy a szeretteimnek nem vennék olyan verdát amiről lerí a pusztulás meg ez a "horror pickup" feeling. Egy szót sem szólnék a tipushoz ha egy épp verda lenne. De az a szülő amelyik egy ilyen redva állapotban lévő összefirkált barkácsolt verdát ad a gyerekének az valószínűleg tényleg ki akar baszni vele. Most mennyivel normálisabb lett volna venni neki mondjuk egy egyben lévő Focust mondjuk vagy valami ott kifejezetten olcsóságnak számító autót.
    Mondom nem a pickup típusával van a bajom, hanem az állapotával..
    Nézzétek meg hogy rohad az alja, nem hinném hogy a fékek meg a futómű tip-topp állapotban lennének... persze vegyél a gyerekednek egy roncsot, hátha sikerül megpusztulni benne... éljen amerika..
  • Csabesz6
    első szimpatikus hsz-ed!:D
  • solo
    Hát, az a baj, hogy itt az elvvel van a kurvanagy gáz.
    Örüljön, hogy egyáltalán kap valamit.
    Ne azt nézze, hogy ott áll a h2 meg az f350 HD...
    Én egy olyan "szarnak" is örülnék.
  • csabush
    Mellesleg ennek a gyereknek elég sok kiakadásról szóló videója van, a legjobb az amikor a retardált idióta toporzékol mert anyja töröltette a wow-os accát... Szerintem erősen fake. Ha meg nem akkor gyújtanám a gyereket azonnal:)
  • pointer4
    Azért tök érthető, 16 évesen azért kapta, hogy megtanuljon vezetni, karcolhassa, törhesse, anyja még mondta is.
    A pofátlanság az az, amit a gyerek a platón kiabált. Hogy a barátai egy elcseszett szegény retardáltnak fogják nézni e miatt, és ezért akadt ki.
    Jól fel kellett volna pofozni, a verdát elajándékozni, és majd a saját fizujából vegyen magának autót, amikor összejön neki. :D
  • desigo
    hát a három kocsiból nem az jött le nekem,hogy normálisak a szülők...
    eleve,hogy nevelték meg a gyereket
    sehogy
    ütővel szaladgál és hadonászik ezek meg kb nézik
    pff
  • w77d
    hát azért a szülei sem lehetnek éppek ha tényleg ezt a horpadt szar huligánverdát vették neki.... mondom, kapott volna egy kultúrált kinézetű olcsó kisautót vagy valami hasonló sedant...