44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
Szabi1991 #20689 hogy mid ? :o -
#20688 a lelkiismeretem XXD -
#20687 Ki kérdezte? XD -
#20686 nálunk a fősuli diákparkolójában szokott álni egy magyar rendszámos fekete... -
#20685 nálunk van az utcában egy:d
csak az belga rendszámű -
#20684 Mindig van kivétel;) -
#20683 Hát, fosódj meg:). -
#20682 Látszik a videón hogy má régóta álmodott egy ilyneről XXD Boldogságában enki is esett rögtön és elkezdte az átalakítást XXXXXXD -
Szabi1991 #20681 -
#20680 teljesen életszerű,hogy tizenéves gyerekek "rozsdás szart" szeretnének... -
#20679 És,hogy legyen ON is. Szombaton láttam Illinoisi fehér X6-ost. -
#20678 És mivan ha a gyerek szeretne egy rozsdás szart,amit felújíthat apránként? Mint mondjuk Csabesz?! (Csabesz ezen ne sértődj meg!)
Persze a videón nem ez látható,de vannak ilyen esetek is. -
#20677 nem kell alá 3-400 ló, én is 70 lovacskával kezdtem. A srácnak is vehettek volna valami 100ló alatti autót, nem azt a roncstelepi szökevényt! Értsétek már meg hogy nem azzal van a baj, hogy nem drága autót kap, hanem hogy egy roncsot kap! nekem sem egy roncsot vettek a szüleim, hanem egy normál kisautót. Aki szereti a gyerekét az nem ülteti be egy ilyen rozsdás szakadt bontóból kiguberált szarba, mert mondjuk félti... -
#20676 -
#20675 Nem kötekedek, de az EVO X már túl kulturált szerintem:). -
#20674 Ne kötekeggyé má velem. -
#20673 Szépnek szép, hasít is mint disznó a szarban, de...:P -
#20672 A defektes hülyegyerek. De mondjuk lehet felújítás céljából kapott ilyen hulladékot:D -
#20671 Sajnos nem
Attól függetlenül qvajólnézki!! En véleményem ennyi. -
#20670 -
#20669 Mondjuk Ózdra, postásnak :DA_:?Dsd -
#20668 Az MTV -n van valami ilyen sorozat, hogy az ilyen kis elkényeztetett geciket elküldik a világ másik végére nevelődjenek meg....Odaküldeném a gyereket. -
#20667 Hmm, figy, egy tényező amit még nemtudunk, hogy hogy vezet a gyerek, mert ha csak 3-4 edszer ment át a vizsgán én se tuszkolnám le alá a 3-4-500 lovat.
Aki nemtudja a szabályokat, béna a vezetéshez, vagy csak alaphangon fél a vezetéstől annak minek hummer? Ha mindenáron akar valamit akkor egy suzukiba is meghalhat a hülyesége miatt..Megaztán..Olcsóbb ezt javítani, mint egy hummert.
Érdekesség, hogy az az autó 100 dollár volt kb amit az pöcsarcú szétvert...Osztálytársaméknak a Lincolnja tökéletes állapotban volt 600 dollár, és a csávó Orlandóból felhozta hozzájuk florida felső részére. -
öregember #20666 -
#20665 bazdmeg XD -
öregember #20664 neked pont jó lenne egy olyan a csajos kocsid helyett XD -
#20663 tény hogy a gyerek sem 100-as, de a szülők is alaposan félrenyúltak ezzel a szakadt szarral :) -
#20662 ha ilyen csicska gyereked lenne, valahogy meg kell nevelned, vagy megteszi az élet, de az jobban fáj neki.. :D -
#20661 hehe XXXXD -
#20660 Sokkal viccesebb lett volna szétverni a zoknit :DDDDDDD -
#20659 pedig milyen lett volna már baseball ütővel szétverni a karácsonyfát XXXXXXD -
#20658 mikor zoknit kaptam karácsonyra én azért erőltettem egy mosolyt
ha elkezdek baseballütővel hadonászni max fater ledugja a torkomon,ezért az a verzió fel sem merült -
#20657 főleg hogy nem tűntek csórónak, az f150, a hummer, meg a challenger srt8 mellett azt se lehet mondani hogy nem volt pénzük jobbra. a verda amit vettek neki nem került többe 300 dollárnál és lehet hogy sokat mondtam :D -
#20656 persze hogy örüljön hogy kap valamit, de ha a szülei egy picit értelmesek lennének, akkor nem egy összefirkált destruction derbys verdát hoz a gyereknek ha csak nem tényleg ki akarnak vele baszni. Én kaptam anno egy egyszerű 1.2-es C Corsát, nem volt nagy szám, nem is vágytam jobbra de egy firka meg egy horpadás nem volt rajta. Azon szereztem az első tapasztalataim mégsem tettem rá karcokat. Tudjátok én biztos hogy a szeretteimnek nem vennék olyan verdát amiről lerí a pusztulás meg ez a "horror pickup" feeling. Egy szót sem szólnék a tipushoz ha egy épp verda lenne. De az a szülő amelyik egy ilyen redva állapotban lévő összefirkált barkácsolt verdát ad a gyerekének az valószínűleg tényleg ki akar baszni vele. Most mennyivel normálisabb lett volna venni neki mondjuk egy egyben lévő Focust mondjuk vagy valami ott kifejezetten olcsóságnak számító autót.
Mondom nem a pickup típusával van a bajom, hanem az állapotával..
Nézzétek meg hogy rohad az alja, nem hinném hogy a fékek meg a futómű tip-topp állapotban lennének... persze vegyél a gyerekednek egy roncsot, hátha sikerül megpusztulni benne... éljen amerika.. -
#20655 első szimpatikus hsz-ed!:D -
#20654 Hát, az a baj, hogy itt az elvvel van a kurvanagy gáz.
Örüljön, hogy egyáltalán kap valamit.
Ne azt nézze, hogy ott áll a h2 meg az f350 HD...
Én egy olyan "szarnak" is örülnék. -
#20653 Mellesleg ennek a gyereknek elég sok kiakadásról szóló videója van, a legjobb az amikor a retardált idióta toporzékol mert anyja töröltette a wow-os accát... Szerintem erősen fake. Ha meg nem akkor gyújtanám a gyereket azonnal:) -
#20652 Azért tök érthető, 16 évesen azért kapta, hogy megtanuljon vezetni, karcolhassa, törhesse, anyja még mondta is.
A pofátlanság az az, amit a gyerek a platón kiabált. Hogy a barátai egy elcseszett szegény retardáltnak fogják nézni e miatt, és ezért akadt ki.
Jól fel kellett volna pofozni, a verdát elajándékozni, és majd a saját fizujából vegyen magának autót, amikor összejön neki. :D -
#20651 hát a három kocsiból nem az jött le nekem,hogy normálisak a szülők...
eleve,hogy nevelték meg a gyereket
sehogy
ütővel szaladgál és hadonászik ezek meg kb nézik
pff -
#20650 hát azért a szülei sem lehetnek éppek ha tényleg ezt a horpadt szar huligánverdát vették neki.... mondom, kapott volna egy kultúrált kinézetű olcsó kisautót vagy valami hasonló sedant...