Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
jó csak a videón nemúgytûnt 😊

nem akarsz csinálni egy olyan versenyt mint régebben?
csak most nehezítenénk rajta, nem csak le kell fotózni hanem a motorháztetõre karcolni kell egy faszt és azt lefotózni úgy hogy te is rajtalegyél a képen, pl piroslámpánál ülsz a kocsiba valaki odaszalad egy lakáskulcsal karcol, fotó és megy tovább 😊
autoszimulator
csak kell az indafotó oldalának a reklám <#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

w77d
na neeeem poénkodunk, mennek azok mint a villám XXD

kifli
jaaa értem már hogyérted, olyan zabolázatlanok hogy hiába mondod nekik nem mennek 😄

akk már értem hogy a videón miért kellett ekkora gázt adnod, azt még ígyis alig indultak meg XD
Bár lehet csak téged nem bírnak el 😛
w77d
hát hogy ha azt sértõnek vette amit írtam, akkor nem ide való. Poénkodunk a lentebb leírt okok miatt (nem galéria) és ezt még senki nem vette a kis lelkére 5 év alatt.....

kifli
szerintem azt vette sértésnek hogy idézem:

"komolyan mondom én összefosnám magam, ha azt látom hogy három habzó szájú kölök rohan utánam valami szarral a kezében XXXD"

"legközelebb vedd el a gépüket vagy húzd rájuk mókából a kormányt xD "

megugye a baglyos kép, de az nemtudom miért sértõ neki mikor az w77d-t ábrázolja
nem csak a topiknak, az egész SG-nek.. 😄

Atti12
nem bántás volt, engem a legkevésbé érdekel hogy ti mit csináltok 😄 Csak a tegnapi W77d üzenetre reagáltam ezzel.. 😊

w77d
nem vicc, véresen komoly XD

kifli
<#hehe> jóvicc 😄
kifli
szerintem am maradjál, és linkeljed csak a képeidet 😊
w77d-t is annyit basztattuk de mégsem veszi magára mert tudja hogy nem komoly hanem ennek a topiknak ilyen a "légköre"
w77d
dede

w77d
most õszintén mit vártál egy fórumon??? ez nem a nemzeti galéria hogy mindenki kussoljon és csak nézzen. Ráadásul te nem is voltál szapulva, szóval tényleg nem értelek..

kifli
nemazt mondja hogy "kabbe,gyíkok éééén leléptem "
M4RCI
Na ezért lépek le...

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

w77d
amúgy nem értem a kiakadásod okát, tudjuk be annak, hogy menstruálsz XXD

w77d
Cartman inkább így mondja: Szasztok gyíkok, én leléptem!!

M4RCI
Ok, tõlem sem láttok több képet ide linkelve... (nem kép miatt, elég gáz, hogy páran szapulják egymást és ebbõl áll a topic)
Akit érdekel: ITT megnézheti õket.
És Cartman-t idézve "Szasztok skacok, Én leléptem!"

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

Willi Betz
Rohadt csúnya egy állat ez😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

TC
Ma reggel munkába menet egy traileren láttam egy 599-es Ferrari-t. Gyönyörû darab.

PSN ID: TCr64EU

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
Ohhh,az a bordó szerelemhajó<#worship>

desigo
tegnap fekete,lesötétített Rolls Royce Phantomot
ladics
Én vagyok menyus!
De sexy vonalak hm betenném a kicsi garázsomba:]
valaki aktív most?😄
ma van évzáróm és nem akarok aludni meg akkor elalszok...

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Csabesz6
Amúgy én "púpos" Wartburgot, meg egy Ferrari Mondialt láttam, csak egyelõre lusta vagyok feltenni a képeket😄.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Ma láttam

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
C3 'vette nem kicsit fasza!

greg benz
Sziasztok!

Egy hülye kérdés/kérés.. Van esetleg valakinek képe coca-colas furgonról? Ma láttam egyet,az oldalán kólásüvegekbõl ilyen hullám alakban volt kirakva a minta. A neten nem kicsit utánanéztem,és egyetlen egy ilyet nem találtam! Flickr-n 50 oldalt végignéztem<#idiota>
Maga a logo (üvegek hullám alakban) lenne amúgy fontosabb,mert konkrétan az amire szükségem lenne.

Köszi😄

w77d
miért fizessek? nem megkúrni akarlak te ringyó XXD

w77d
140 zabolázatlan vadló XXD

csaak ha fizeccccc

M4RCI
Mert elszálguldasz a százvalahány ECOTEC-paripádon? <#crazya>

w77d
engem nem tudtá még lefotózni, de nem is fogsz tudni XXXD

1 perccel késõbb ott állt a lisztferi sarkán, de lusta voltam lefotózni 😄

( lehet h a ferrari volt már )

M4RCI
Szép a Gallardo!

Atti12
tee mi lett veled? jót tett neked a nyár.. <#eljen><#hehe>

szerintem vagy igyál még valamit, vagy ne igyál többet <#pias>

redbull0304

Willi Betz
De hülye vagy XD

w77d
kiépített kémhálózatuk van. Ha valahol beindítanak mondjuk egy Ferrarit, akkor azonnal pittyeg a zsebük és bevágódnak a batmobilt lezúzó fotospy járgányukba és a föld alól kibukkannak. AMint lefotózták a járgányt még elkapnak pár környéken kóborló szerencsétlen járókelõt, majd olyan gyorsan tûnnek el, ahogy jöttek.

Ha a város hívja õket, csak egy fényképezõ és egy száguldó sportkocsi képét vetítik a felhõkre és õk tudják, hogy dolguk van. Õk a fotózás sötét lovagjai, üldözõk és üldözöttek.....

M4RCI
Ez is, az is. Nagy melegben nem sétálok 10 km.-et, de van, hogy sokat gyalogolok a városban. Mivel sokan vagyunk gyakran összefutok másokkal, társaságban mégis csak jobb várni, mint egyedül unatkozva. 😊

Atti12
De egyébként tényleg, hogy zajlik ez nálatok? Elindultok egy fényképezõvel a városban és ha láttok valami érdekeset akkor fotó? Vagy valahol letáboroztok és várjátok hogy az öletekbe hulljon a zsákmány? 😛 Nem bántás, tényleg érdekel 😄

M4RCI
K*rva vicces...

w77d
az lesz XXD

legközelebb vedd el a gépüket vagy húzd rájuk mókából a kormányt xD

w77d
hát bazdmeg élõben kb így néznek ki, hordába verõdnek és vadásznak XXD

Atti12
te állat majdnem kiköptem a vizet -.-' <#idiota> elképzeltem a szitut.. 😄