Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
.: mobilize.hu :.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
nah jó,erre fele láttam õket porsche cayanne-nal,infinity-vel,meg maseratti quattroporte-val
csak ilyen olcsó autókkal járnak
BMW Über Alles!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
biztos az ismerõsöd ismerõsének az simerõsének lehet egy szürkeimportos, megbízhatatlan elõéletû Mercedese.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ám leginkább azzal volt bajuk, hogy egyszerre felraktál 3oldalnyi képet.. 😄
Én ha meglátok a kert végében egy Alfa Giuliát vagy egy Fiat 850 cupét, amelyekbõl már kinõtt az akác is, fogom a telóm és lenyomom, mivel ezek olyan darabok, amelyeket meg kell örökíteni, le van szarva hogy milyen a körítés, a minõség.Ezek kultuszautók.És mivel mást is érdekelhetnek az ilyen csodák, feltöltöm szépen indára.És igen nekem ezek penge verdák, még ha az állapotuk kb 20%-os.Ezek a macskajancsik meg úgy betáboroztak indára, azt hiszik õk a Janik, vagy csak szimplán kisebbségi komplexusuk van, és a fotózással élik ki magukat.De mi a f@sz köze van ahhoz, hogy a másik milyen képet tölt fel?
Szerintem röhejes, gyerekes viselkedés.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
mer én is szóltam, kösz hogy szánalmas vagyok.. :-(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szánalmas egy társaság<#gonosz1>#gonosz1>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE