Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légyszi, érdekelne....
túlnyomórészt telefonnal fotózom, menet közben (!) vagy piroslámpás megállásnál, esetenként szélvédõn keresztül mert nem megoldható h kilógjak a kocsiból, illetve elõferdül h ugyanezt (menet közben) tükörreflexessel csinálom
de megnézném h te, nagytudású hozzáértõ mindent jobban tudó hogy oldanád meg egy adott helyzetben
az amit a sok kis "w77d fan" mûvel az teljesen más történet
csak szólok, direkt csak a 2 kocsi segge lett lefotózva........

egy eladó Kadett B-t
X6:
Ezt meg még tavaly, csak most találtam meg a képet:

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
jútúbon kaptam privibe..
"Hello
Erdeklodnek hogy a M6 hamannrol van e meg videod vagy sem? Az elozo tulajdonosat ****-t ismertem, azthittem nem magyarorszagon adott tul rajta, ezzel menekult a rendorok elol mikor uldoztek a ***** balheja miatt. Nagyon durva hangja van volt szerencsem eloben is hallani, szivesen latnek meg rola par videot."
Asszem õ is Astrában utazik...Reps0l vagy ki a Golfos
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ha van egy eladó kocsim
akkor a használtauto.hu-n kívül milyen módszerrel hirdessem meg?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
BMW Über Alles!
Tudom melyik Mustangra gondolsz, a kéket szoktam látni.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
engem csak az idegesít,hogy vannak az egyenlõk és az egyenlõbbek...van akinek mindent szabad...mert sok pénze van,befolyásos,cége van..stb.
BMW Über Alles!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BMW Über Alles!
mindig gondolj arra,hogy lehet legközelebb a te autódat viszik el...
egy olyan cég,ami az én szülõföldemen dumál bele,hogy hol parkolok le..a saját tulajdonommal..
ha pl. te 5-10évig gyûjtögetsz egy autóra és leparkolsz vele,majd valaki ráfogja,hogy "ez szabálytalan" és felpakolják és elviszik pl. az orrod elõtt..tuti leszakítanád az arcát legszívesebben...ne mond,hogy nem,mert úgyse hiszem el
attól,hogy valakinek jobb autója van,mint nekem/neked/neki...még nem biztos,hogy köcsög...bár 95%-ban az xD
BMW Über Alles!
nem pont életszerû helyzet"
nem gurultál még hátra lejtõn kocsival?
motorfékben bármerre forgatható a motor,semmi baja nem lesz
pont a kerék az aminél fogva gond nélkül emelhetõ minden kocsi,mert a futómû maga a tartóelem
a karosszéria ha máshol emelik csavarodhat
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül