Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
😄DDDD xD
Majd pénteken?ha minden igaz xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
nincs? ha leosztod a prémiumokat nagyon is sok ilyen van.

.: mobilize.hu :.

fook
hülye narkósok 😊

DanielT
Ódehogynincs. Lett is belõle bank összeomlás, meg világválság.
a múltkor haver mutatott neten egy kárlosz sanyis szelikát :o)
1,9 mihályért gyönyörû állapotban .. húúúbzmeg azdekellene 😄 pedig azis enne 20-25litykót de min 15-t városban

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

fook
egyértelmû drogfutár xD<#buck>olyan nincs mon hogy alkalmazottként 1 milla 😄

S2000
Parancs:

Többi kép indán.<#smile>

#17841: Csak poén volt persze.<#zavart1>

DanielT
Rég volt, fing kis alkalmazottként, csak jó volt a prémium, jó munka esetén. Elmúltak azok az idõk, most csak a fing kis alkalmazott rész maradt meg 😄DD
OrioN the S
sztem kokain

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fook
nana énis oda járok 😄😄
amúgy én nyáron kemény munkával megkerestem a 120at havonta ..mégse verem a nyálam és nem veszek belõle amcsi autót 😄😄 egy jó kisautó (Y)elöszõr 😄 DanielT miben "utazol" ?😊

Atti12
háttehülyevagy 😄DD

w77d
naná rkad be

Csabesz6
jöhet😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jöhet :-)

S2000
Van róla (vagy legalábbis ugyan ilyenrõl) néhány képem, igaz találkozós... valakit érdel?<#zavart1>

#17752: Szerintem csak azért tanulsz szakácsnak, mert csak oda vettek fel😄DD

OrioN the S
ocsem igen 😄 de mutko ide is pekopogtak csak partyrol jottem haza es kb annyit mondtam, hogy hello aztan magamra zartam az ajtot 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

w77d
neeem rugok én be minden nap, csak kóstolgatni szoktam így estefelé XXD

w77d
áhh bírja az még XXD

Csabesz6
Wow, Supra gyári felniken😮

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
kajak minden nap berúgsz?
wtf?
Csabesz6
Ismered?😄DD

Csabesz6
Te, lassan kinéz a májad a pofádon!😄DDD

OrioN the S
solo alig varom, hogy atgyere ocsemhez<#wow3>

OrioN the S
legjobb! 😄 rohadjak meg nekem ilyen kell! 😄 spacehippies rulz! 😄

w77d
aaaztakurvamindenit pofán lõttem magam egy pezsgõsüveg dugójával ilyen nincs XXXD

tenkenorman
nyáron ültem egy ilyenben. "persely"

http://www.tenke.hu

w77d
nem leszóni az én autóvásárlási ügyeimet XXD

némá, egy Liberty City-s Supra.. 😄

Amiért ennyit offoltok, most csak azért is berakok két nagyobb képet xD

dragszter gokártját azóta se láttuk.. 😄

Csabesz6
Huúúú ez nagy baromság vóót😄

desigo
Dehát még csak 16 éves.
Majd megjön az esze
csak itt sose fogja bevallani...

Egyébként solonak abban igaza van,hogy nem sírdogálni kell,hogy kevés a pénz meg ez drága meg az drága
meg kell keresni a kocsiravalót azt csá
csak rajta áll
DanielT
Á!
jóvanna, ha megnézed sok mást is elírtam még abba a hszbe.. XD

külföldi rendszám <#pardon1>

Smicy2
de ez nem WRC
ez "csak" WRX

azé sok különbség van közte 😄

Charade GTti

DanielT
Ennek a honosítása még kereken 1.5 milla.
Smicy2
õ tudja mi a jó 😄

Charade GTti

<#gonosz1><#taps>

egy kis húzott szemû wrc 4 milláét az enyém is lehetne xD
a fentartás, fõleg az adok meg tuti sz*pás vele.. :/

DanielT
És az se árt, ha 1 év alatt nem bukik rajta 4 millát 😄DD Ja, várj, ezt a leckét te se tanultad meg 😄
w77d
bazdmeg Solo komolyan mondom miattad lettem kemény alkoholista XXD az ilyen hsz-eket nem lehet józanul bírni....

mondhatsz amit akarsz a jövõdrõl, de ha majd egyszer felnõsz ( egyszer csak eljön az ideje, még akkor is ha azt már én nem érem meg XXXD) akkor rájössz hogy nem árt ha keveset fogyaszt a verda hogy mellette másra is legyen pénzed...

kezdésnek vmi mindennap használható kell (gyári sti lehetõleg).. épített élményautó ráér késõbb is :p
majd japóktól jó kis jobbkormányos 😄

uHs Gerzson
Lesz abból neki hacsi amint elkezd számolni mennyibe kerül egy subaru és annak fentartása xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csabesz6
Méghogy Hacsibuzi...<#schmoll2><#vigyor4>

úgy van (sajnos)<#szomoru1><#eljen>

Csabesz6
"Akkor viszont õszintén gratulálok, hogy volt benned annyi, hogy tanultál, és jól keresel"
Lol😄DDD

autoszimulator
na mondjuk mint egy alapszakács, nagy fizura számíthatsz, csodás karrierrel. ha még most valami menõ jól fizetõ szakmát mondtál volna, max azért röhögnénk ki, mert hiszel a mesékben, de így csak az látszik, hogy vakon vagy még mindenhez, ami a valós élethez kötõdik.
De nézzük a felfogásod:

" kurvára nem ilyen megfeszítõ munkát csináltam.Sõt, szinte semmit." + "Dolgozni kell emberek."

aha, szerinted majd vered a brét, és keresed a millákat? külföldön sem fogod hidd el, több ismerõsöm tolja Ausztriában a vendéglátós ipart, itthoninál jobban keresnek, de milliomos egyikük sem lett. Jobb ha beletörõdsz.
Jobb ha munkáról meg tanulásról nem regélsz, amíg pár nyári hónapot nyomtál le lazán, és a középsulit tolod. Majd egyszer. Mikor a saját pénzed lesz, mellette család, elgondolkozol hogy kell-e ilyen benzintemetõ, ami ráadásul minden szempontból használhatatlan nálunk.

.: mobilize.hu :.

Csabesz6
Te agyas, 1 hónapban SIMÁN mész annyit, és akkor még nem mentél sehova messzire.