Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd pénteken?ha minden igaz xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
1,9 mihályért gyönyörû állapotban .. húúúbzmeg azdekellene 😄 pedig azis enne 20-25litykót de min 15-t városban
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy én nyáron kemény munkával megkerestem a 120at havonta ..mégse verem a nyálam és nem veszek belõle amcsi autót 😄😄 egy jó kisautó (Y)elöszõr 😄 DanielT miben "utazol" ?😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
#17752: Szerintem csak azért tanulsz szakácsnak, mert csak oda vettek fel😄DD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Majd megjön az esze
csak itt sose fogja bevallani...
Egyébként solonak abban igaza van,hogy nem sírdogálni kell,hogy kevés a pénz meg ez drága meg az drága
meg kell keresni a kocsiravalót azt csá
csak rajta áll
a fentartás, fõleg az adok meg tuti sz*pás vele.. :/
mondhatsz amit akarsz a jövõdrõl, de ha majd egyszer felnõsz ( egyszer csak eljön az ideje, még akkor is ha azt már én nem érem meg XXXD) akkor rájössz hogy nem árt ha keveset fogyaszt a verda hogy mellette másra is legyen pénzed...
majd japóktól jó kis jobbkormányos 😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Lol😄DDD
De nézzük a felfogásod:
" kurvára nem ilyen megfeszítõ munkát csináltam.Sõt, szinte semmit." + "Dolgozni kell emberek."
aha, szerinted majd vered a brét, és keresed a millákat? külföldön sem fogod hidd el, több ismerõsöm tolja Ausztriában a vendéglátós ipart, itthoninál jobban keresnek, de milliomos egyikük sem lett. Jobb ha beletörõdsz.
Jobb ha munkáról meg tanulásról nem regélsz, amíg pár nyári hónapot nyomtál le lazán, és a középsulit tolod. Majd egyszer. Mikor a saját pénzed lesz, mellette család, elgondolkozol hogy kell-e ilyen benzintemetõ, ami ráadásul minden szempontból használhatatlan nálunk.
.: mobilize.hu :.