Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

][ ВАЗ ][
respect to the man in the ice cream van
.: mobilize.hu :.
mindenki szabálytalankodik, ki így, ki úgy. csak az a különbség, hogy én felvállalom, nem álszentkedek. mindenki állt már meg szabálytalan helyen, ha csak rövid ideig is. ez is ugyanaz. én nem érzem magam ettõl kevesebbnek, az, hogy ti mit gondoltok, a ti lelkiismereteteken múlik.
legjobb amikor A8-al beall es kiteszi a rokkant kartyat az ablakba aztan, ha beszolsz, akkor szerezhetsz Te is... 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szabály? te átlépted már az 50-et, a 90-et, a 130-at? mentél már rá záróvonalra? volt, hogy nem kötötted be magad? telefonáltál vezetés közben? álszentség rulez. rühellem az álszentséget, ha valaki felvállalja, hogy valamit megszeg, a többi azonnal köpködni, mintha õk angyalkák lennének
ennyi
most komolyan, ahol csak 1-2 hely van oda nem állok be, ott tényleg szüksége lehet valakinek arra helyre, de a hipermarketek összes sorának elsõ 2 vagy 4 helye felénk mind rokkant parkoló. és felesleges. biztos van valami elõírás, hogy hány ügyfél/naphoz hány roki parkolót kell fenntartani, de akkor is hülyeség. én amúgy se szoktam 2 órán át nagybevásárolni, max beszaladok venni sört, ami 10 perc, vagy a lottózóba/postára megyek ami annyi sincs.
tudom, hogy most én vagyok a paraszt, de én legalább vállalom 😄
Nem is Magyarország lenne,ha pont ez normálisan mûködne nálunk...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem tudom, nekem meg sem fordult a fejembe oda állni, lehet velem van a baj... már csak azért sem parkolnék oda, mert engem zavarna hogy a kocsimat nyomorék járgánynak nézik, ez van...
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
(nem saját kép)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ