Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elotte igyal valamit 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az isten verje bele a faszát mehetek havat takarítani, mert nem jön föl a verda a mélygarázsból XXD
Hát ha õ bele csúsznak hátulról, akkor nem csak rajta😊
Bár a dokinak nemet mondott😄DDD
Bár a dokinak nemet mondott😄DDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Dehogynem csal. Ekkora sebességnél mint a picsa! Egy ideig gyorsulsz, utána már csak az óra megy feljebb... A gyári maxot nem léped túl, de fõleg el se. Mondom, gps teszt!
igen óra szerint annyi, de nem csal le több mint 20km/h-t nyugi 😊
amúgy meg általában mindenki az óra alapján szokott nyilatkozni a verdájáról én is ahhoz viszonyítok. Hál istennek azért úgy átlagban nem megy olyan szarul a "kis" Opel XD
amúgy meg általában mindenki az óra alapján szokott nyilatkozni a verdájáról én is ahhoz viszonyítok. Hál istennek azért úgy átlagban nem megy olyan szarul a "kis" Opel XD
Óra szerint 230 a vége, valójában meg 210-et se mentél vele szerintem. (Gyári max 209) Nézd meg GPS-el.
aztán kamerázás közbe majd nézd néha az utat is, nehogy bekövetkezzen a #19145-as komment <#gonosz1>#gonosz1>
najóóvan baszod de én nem photoshopoltam.... mind1, legközelebb videózok, de azt iws megcáfolnátok, sõt ha egyszer 220-al telibenyomnám a korlátot és a nyomokból megállapítaná a rendõrség hgoy 220km/h volta sebesség akkor szerintetek az is fake lenne XXD
Gyári tesztprogrammal a lakótelepi parkolóban állva. (vicceltem, nem akarok a "finoman karcsú" testednek bajt😄)
még egy képet rendszámal és megy is az illetékes ismerõsnek.. estig a híradóba is bekerülsz.. <#idiota>#idiota>
kétszázhúúúúsz ???
lejtõben hátszélnél, vitorlával ? 😄
lejtõben hátszélnél, vitorlával ? 😄
Ott marad,egy fehér ragacsos háló mintázatú gané XD Amit a festékkel együtt tudsz csak lerángatni róla😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ez két rétegben egy embert is megtart és te nem 2 rétegben fogod rátekerni, hanem 30-ban. Nem hagy nyomot, kis alkoholt nem a beledbe öntesz hanem egy rongyra és lerántja.
hát ha telibeversz egy platósifát szembõl, nem fog ottmaradni...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
tartja az rendesen?? a lökösön nem marad meg a ragasztó nyoma??? vajon egy 220-as tempót is kibír ez? 😄
srácok hogy az anyámba rögzítsek kamerát a lökhárítóhoz hogy ott is maradjon még húzósabb szitukban is?
Ja,mer az 1.8 140 lovas szívó lenyomja a 2.0-es 300 lovas turbósat XD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az Evo IX-es beszámolója az esetrõl:
"Leradíroztam egy keménykedõ kis picsát a lyukas kipufogós Asztmájával a 71-esen."
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
"Leradíroztam egy keménykedõ kis picsát a lyukas kipufogós Asztmájával a 71-esen."
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
én ma 600kilométert vezettem, sok féle autót láttam.. Egy lancer EVO IX-essel nyomtunk is egy kis raccsingot a 71-esen.... hagytam nyerni XXXD
brünhilde nõvér ? 165 cm / 95 kiló ?
Jah meg egy G-osztályú Mercit
Tessék Lujó, kefélj:
😄
😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
költözz be 😛
szerintem nem lesz nekem semmi bajom, a máj képes regenerálódni, most a faszom fog ezért állandóan bemászkálni az Uzsokiba...
Én ma egy M-es rendszámú hófehér X6-os BMW-t láttam
Ford Ranger Hemi 4.0