44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#24687 dehogy adom, gizda ez és elég jó XXD -
#24686 2 éves -
#24685 derossz
mennyi idős is most?
ha vissza kapod add el gyorsan és vegyél komolyabb technikát xD -
#24684 jah.. viszont ennek örülök, mert elég szarul vette a cucc eddig a rükvercet XD -
#24683 Mily meglepő:DDDDDDDDDD -
#24682 most hívtak a szervízből, hogy nem szaroznak kis alkatrészekkel, hanem komplett új váltót kapok.. -
#24681 ez kinek ment te vén buzeráns? XXXD -
öregember #24680 kuplunggyilkosTanulóvezetőakinekráragadtalábaapedálramégpiroslámpánális XD -
#24679 a kuplungnak igazából nem lényeg,de megrángatja az amúgy is betegeskedő váltócsapágyakat,meg elrepítheti a váltó+motorfelfüggesztés gumibakjait
bár finoman még sokáig elmegy az -
#24678 van benne valami baszódjámeg XXXD -
#24677 Az ilyen túlhevült állapot mennyire bassza meg a kuplungot? :D
Ez konkrétan velem egy 2,5órás horvát autópályás 15% emelkedős dugóban történt. Nem szerette :D -
#24676 nézd a jó oldalát... 1.5 hétig tuti nem kapnak le nyócszázzaa' :D:D:D XDDD
lesz pénzed még többet inni xDXD -
#24675 nna leadtam a verdát, azt mondták, hogy megoldják gariba, mert a váltóban zakkant meg egy csapágy. 1,5hét mire visszakapom :(
na meg persze hogy ilyenkor szakad le az ég amikor fütyürészve gyalogolok hazafelé.... -
#24674 ez tök általános
a mazdám is rángat ha tűzforró a kuplungja,ilyenkor megdagad a betét és az oldalával is fog a lendkerékben mivel már egy fészket vájt magának
ha visszahül elhagyja,a sok hajóvontatás betett neki
csak azért írtam a rángatást,mert amíg azt nem produkálja a szervíz védekezhet azzal hogy rendellenes működést nem produkál,tehát nem javítja garanciában
ahogy kopnak a csapágyak előbb utóbb mindegyik kuplung rángat melegen -
#24673 "bajt majd csak akkor okoz mikor engeded és rángat a szerkezet"
Ilyen nekem volt, de magától elmúlt 10.000km-rel ezelőtt -
#24672 ha a kinyomócsapágy v. nyelestengelycsapágy szól azzal még lefut 100 000 kilómétert,csak kurvára zavaró a hangja
bajt majd csak akkor okoz mikor engeded és rángat a szerkezet,de az még nagyon sokára lesz
egyátalán nem biztos hogy arra vonatkozik a garancia -
#24671 Egy haveromnak volt ilyen (talán a klímakompresszor.. vagy a szervopumpa.. nem emlékszem, de búgott mint az állat, viszont ezen kívül más tünete nem nagyon volt :DD) Ha a kuplunggal lenne valami, szerintem már éreznéd. -
#24670 nem sokáig bírta a technika... -
#24669 Íjjj de jó kép+autó. -
#24668 Egyik kedvenc Ferrarim -
#24667 *mindig
:P -
#24666 Jaj, múltkor meg akartam csináltatni a mobilomat (plexi csere).A telós faszi is plexitnek emlegette:DDDD -
#24665 -
#24664 -
#24663 én meg arra ugrok mikor bejönnek hozzám és kérnek PLEXITET -
#24662 a nyelvészek azt mondják a nyelv állandóan változik,tehát mindíg az a helyes amit a többség mond:D -
#24661 A ferodol meg egy hülyeség:D
Ha jól értelmezem.(meg én így tudom) -
#24660 ferodol
a ferodo az márkanév -
#24659 az, csak késő van és rohadt másnapos vagyok -
#24658 ferodo* -
#24657 basszus -
#24656 leveszik a váltót akkor kiderül hogy benyelik garanciába vagy rádverik a dolgot, mert ott rögötn kiderül hogy volt e rugva a vas sűrűn vagy nem
mert ha leveszik a szerkezetet és kicsit lilás illetve a ferodor se megfelelő vastagságú a tácsán illetve a váltóharangba meg áll a ferodor por .
egyébként szerintem nem fogja lenyelni garanciába a márkaszerviz -
#24655 garis hát... a gari az ilyenre is vonatkozik? csak hogy tudjam holnap mondani... -
#24654 Az enyémnek a tolatóradarja szarakodik, de a délutáni mosás segített rajta, megint működik :D -
#24653 1-2 évesen még nem szabadna lefeküdnie a kinyomócsapágynak, úgyhogy menj be és verd az asztalt. -
#24652 Hát ha garis még a szarod, akkor miért ne? -
#24651 nna és azt gondolom nem lehet gariba csináltatni :( -
#24650 Pontosan. -
#24649 Pedig valszeg a kinyomód lesz szar, a tünetek alapján.A computer persze hogy nem jelzi ( az egy kalap szar:p).
A kuplungosság nem jelenti azt egyből, hogy nem tudod sebességbe rakni.Nekünk is szarakodik már ('00 Fabia), az egyből kettőbe pl elég ércesen szólal, a mindig kritikus rüki pedig (hiába gázfröccs, vagy dupla kuplung előtte) egyre szarabbul szól.
Szóval kinyomós az. -
#24648 ejj lujó meglátszik a 4 elemi. tehát kinyomocsapágyas a verda az búg, aztán majd zörögni is fog. a kuplungot meg már érdemes kicserélni ha úgyis lenn a váltó.