44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • w77d
    dehogy adom, gizda ez és elég jó XXD
  • w77d
    2 éves
  • desigo
    derossz
    mennyi idős is most?

ha vissza kapod add el gyorsan és vegyél komolyabb technikát xD
  • w77d
    jah.. viszont ennek örülök, mert elég szarul vette a cucc eddig a rükvercet XD
  • Csabesz6
    Mily meglepő:DDDDDDDDDD
  • w77d
    most hívtak a szervízből, hogy nem szaroznak kis alkatrészekkel, hanem komplett új váltót kapok..
  • w77d
    ez kinek ment te vén buzeráns? XXXD
  • öregember
    kuplunggyilkosTanulóvezetőakinekráragadtalábaapedálramégpiroslámpánális XD
  • pszihopata
    a kuplungnak igazából nem lényeg,de megrángatja az amúgy is betegeskedő váltócsapágyakat,meg elrepítheti a váltó+motorfelfüggesztés gumibakjait

bár finoman még sokáig elmegy az
  • w77d
    van benne valami baszódjámeg XXXD
  • SötétBarom
    Az ilyen túlhevült állapot mennyire bassza meg a kuplungot? :D
    Ez konkrétan velem egy 2,5órás horvát autópályás 15% emelkedős dugóban történt. Nem szerette :D
  • matyi0323
    nézd a jó oldalát... 1.5 hétig tuti nem kapnak le nyócszázzaa' :D:D:D XDDD
    lesz pénzed még többet inni xDXD
  • w77d
    nna leadtam a verdát, azt mondták, hogy megoldják gariba, mert a váltóban zakkant meg egy csapágy. 1,5hét mire visszakapom :(

na meg persze hogy ilyenkor szakad le az ég amikor fütyürészve gyalogolok hazafelé....
  • pszihopata
    ez tök általános

a mazdám is rángat ha tűzforró a kuplungja,ilyenkor megdagad a betét és az oldalával is fog a lendkerékben mivel már egy fészket vájt magának
    ha visszahül elhagyja,a sok hajóvontatás betett neki

csak azért írtam a rángatást,mert amíg azt nem produkálja a szervíz védekezhet azzal hogy rendellenes működést nem produkál,tehát nem javítja garanciában

ahogy kopnak a csapágyak előbb utóbb mindegyik kuplung rángat melegen
  • SötétBarom
    "bajt majd csak akkor okoz mikor engeded és rángat a szerkezet"

Ilyen nekem volt, de magától elmúlt 10.000km-rel ezelőtt
  • pszihopata
    ha a kinyomócsapágy v. nyelestengelycsapágy szól azzal még lefut 100 000 kilómétert,csak kurvára zavaró a hangja

bajt majd csak akkor okoz mikor engeded és rángat a szerkezet,de az még nagyon sokára lesz

egyátalán nem biztos hogy arra vonatkozik a garancia
  • SötétBarom
    Egy haveromnak volt ilyen (talán a klímakompresszor.. vagy a szervopumpa.. nem emlékszem, de búgott mint az állat, viszont ezen kívül más tünete nem nagyon volt :DD) Ha a kuplunggal lenne valami, szerintem már éreznéd.
  • desigo
    nem sokáig bírta a technika...
  • milk4
    Íjjj de jó kép+autó.
  • Csabesz6
    Egyik kedvenc Ferrarim
  • Csabesz6
    *mindig
    :P
  • Csabesz6
    Jaj, múltkor meg akartam csináltatni a mobilomat (plexi csere).A telós faszi is plexitnek emlegette:DDDD
  • Gaben17
  • LaszloLedzenyi
  • pszihopata
    én meg arra ugrok mikor bejönnek hozzám és kérnek PLEXITET
  • pszihopata
    a nyelvészek azt mondják a nyelv állandóan változik,tehát mindíg az a helyes amit a többség mond:D
  • Csabesz6
    A ferodol meg egy hülyeség:D
    Ha jól értelmezem.(meg én így tudom)
  • pszihopata
    ferodol

a ferodo az márkanév
  • LaszloLedzenyi
    az, csak késő van és rohadt másnapos vagyok
  • Csabesz6
    ferodo*
  • w77d
    basszus
  • LaszloLedzenyi
    leveszik a váltót akkor kiderül hogy benyelik garanciába vagy rádverik a dolgot, mert ott rögötn kiderül hogy volt e rugva a vas sűrűn vagy nem
    mert ha leveszik a szerkezetet és kicsit lilás illetve a ferodor se megfelelő vastagságú a tácsán illetve a váltóharangba meg áll a ferodor por .

egyébként szerintem nem fogja lenyelni garanciába a márkaszerviz
  • w77d
    garis hát... a gari az ilyenre is vonatkozik? csak hogy tudjam holnap mondani...
  • whiskeyman
    Az enyémnek a tolatóradarja szarakodik, de a délutáni mosás segített rajta, megint működik :D
  • Caby
    1-2 évesen még nem szabadna lefeküdnie a kinyomócsapágynak, úgyhogy menj be és verd az asztalt.
  • Csabesz6
    Hát ha garis még a szarod, akkor miért ne?
  • w77d
    nna és azt gondolom nem lehet gariba csináltatni :(
  • Csabesz6
    Pontosan.
  • Csabesz6
    Pedig valszeg a kinyomód lesz szar, a tünetek alapján.A computer persze hogy nem jelzi ( az egy kalap szar:p).
    A kuplungosság nem jelenti azt egyből, hogy nem tudod sebességbe rakni.Nekünk is szarakodik már ('00 Fabia), az egyből kettőbe pl elég ércesen szólal, a mindig kritikus rüki pedig (hiába gázfröccs, vagy dupla kuplung előtte) egyre szarabbul szól.

Szóval kinyomós az.
  • LaszloLedzenyi
    ejj lujó meglátszik a 4 elemi. tehát kinyomocsapágyas a verda az búg, aztán majd zörögni is fog. a kuplungot meg már érdemes kicserélni ha úgyis lenn a váltó.