Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
Az egy VR6-os corrado nem?

mit nem értesz basszus ? xD

LeWyTy
<#idiota><#conf>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fauvé vento

LeWyTy
A 3. amelyik háttal áll az milyen autó?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Willi Betz
Ohh,valóban,ezt elfelejtettem<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pl. kedden és halhat autóhangot is.. 😄D xD

LeWyTy
De az köztudott hogy az alkoholtól nem fázol.<#nevetes1>

Willi Betz
Végülis... A normális emberek fûtenek -10 fokban,a bolondok meg engedik befele a hideget XD

w77d
fönt rohadok azóta msn-en baszkikám XXXXD a profilomban ott az msn cím...

popzu
Lujokaptál privátot rohagyále😄

w77d
nakuss XXXXD

LeWyTy
Veled? néha?,,,,,vagy néha nem?!<#idiota>

w77d
megesik néha az emberrel XXXXXXXD

LeWyTy
Na most kinek higgyek?<#fejvakaras>
Egyébként zokott itt valaki ÍGY? járni?<#idiota><#idiota><#nyes><#hehe>

popzu
neee lujooooo😄 mondj1napot mikorérszrá elmegyek halgatni hösökre😄
megbeszéltük?😄

w77d
de õ csak hülyült bazdmeg naggyon király fasza hangja van XXXXXXXD

nna majd mond meg mikor lesztek megint kint a téren, bevágódok nektek oda úgy hogy csak néztek majd XXXXXXXXXD

popzu
Háááát figyelj nempazarolom az msnem ilynekre szimplán innen idézek:
"Egy Opelt egy 1600-os Lada hangal"
Ez mindent elárul rohagyááááááááááále'

w77d
szééép 😊

Firerock
ez borzalom😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LeWyTy
Én meg inkább tervezek a nyárra egyIlyent.<#rolleyes>

w77d
akko kérdezd meg Gaben barátodat milyen hangja van a verdának.... tuti bizsergett a puncija amikor kettéhasítottam elõtte a teret XXXXXXXXXXXXXD

w77d
bazdmeg XXXXXXD

popzu
manemvoltam am mostmár minden twintopra odafigyelek multkor hösöknél megálltam inkább és vártam 1 pirosat de vmi nö ültbenne tudtam nemtevagy am rendszámrol nemazonositalak,sehangrol nemazonositanálak 1böl aztnézem csávo ül benne mert ha igen aKkor aztevagy😄

w77d
bazdmeg mond azt hogy nem kibbaszott durva a verda hangja... ugye hogy egybõl észrevettetek hogy jövök XXXXXXD

popzu
biztostudták hogy van 1 twintopod és tudták hogy ez a kakiveyron.... utolsemérnél...föleg ha rájukfinganál az uj sportkipuffal...<#idiota>

w77d
jah küldtem sms-t aztán csesztek visszahívni XXXXXXXD

popzu
de akkormivolt elsztoriznádujra mert nememléxem csak azt a szerencsétlen sms-t kellet küldeni anyi maradtmeg😄

w77d
áhh... a Veyronná is lepattintottak... rohaggyanak meg, elbukták a dolgot pedig megvettem volna XXXXXXD

mé' pont nekem ? 😄

w77d
adnak hogy rohaggyámeg, de én mindig leengedem az ablakot, szeretem hallani a külsõ zajokat, a szelet kapni a pofámba XXXXXXXXXD

Willi Betz
Paraszt klíma ment ezek szerint. Azt hittem,hogy az ilyenekbe már adnak minden ember által ismert légkondicionáló rendszert XD

popzu
Lujot mostkapták 4-5szörre asszem😄

w77d
csak egy olyan 5 centis résnyire mindkét oldalt XD

LeWyTy
De akkor is baszadék messze vagyok.
Még jó hogy néha járok arra<#idiota>
Havanna4ever<#nyes>

Csabesz6
Mit akarsz, egy "köpésre" van a Mecsek, maga a szerpentines csoda😄
(Tompához viszonyítva)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LeWyTy
ÉS télleg úgy tûnik <#nyes>

LeWyTy
Az a szélvédõ vagy a motorháztetõ vonala.<#ravasz1>

LaszloLedzenyi
levan húzva az ablak te álltakert?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Csabesz6
A kettõnek mi köze egymáshoz?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LeWyTy
Ez most egy beismerõvallomás?<#idiota>

LeWyTy
Én erre vágyom.
Itt a világvégén nem történik soha semmi<#wilting>

w77d
bazdmeg XXXD nem tudom melyik részen készült a fotó, de szerintem itt még nem is siettem annyira... késõbb irdatlan hugyozhatnékom támadt és kegyetlen cikkcakkot vágtam le plusz egy piros lámpát (light piros) XXXXXD

cement
hogy ilyen mûkabriós állatok veszélyeztessék az életed? én nem vágyom rá😄

respect to the man in the ice cream van

LeWyTy
Persze<#nyes>én elhiszem<#idiota>

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Faszom még ebbe a 1,5 évbe amíg elvégzem a sulit :S
Budapesti akarok lenni én is 😄

w77d
hülye... a sportkipufomnak emg magának a verdámnak ahogy szénné pörgetem XXXXXXXXXXD

LeWyTy
A ladának?

w77d
hábazdmeg ti mindig elkaptok?? XXD de jó hangja van mi?? XXXXXXXXXXD