Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pxxl
Távolsági busz. Nem járok bkv-val :)

All hail the double x!

w77d
aztakurvamindenemet :D

Yoda001
csak azért ne legyen kecseg a sofõr, mert nem érdekli :D amúgy 44-es vagy 45-ös busz? :)

de ahogy látom "öregember" is a gyönyörû Ferrari-t errefelé fotózta a Kerepesi úton, nagyon össze van nõve ez a topik, w77d-rõl nem is beszélve, szinte naponta látlak az új csodával... :D

http://9gag.com/gag/5135249

cement
nemrég olvastam valahol h bizonyos autótolvajok átálltak porschék és egyéb luxusautók lámpatesteinek lopására, ugyanis gecidrágák és alkatrésznek el tudják õket adni feketén. pl a panamera elsõ lámpáját is szeretik lopkodni mert anélkül ki lehet szerelni a kocsiból h megszólalna a riasztó..

respect to the man in the ice cream van

kifli
kiégett az opelben a féklámpa, nemtudtuk az izzot kiszedni, úgyhogy elhoztuk mindenestõl...
Willi Betz
Ma tréleren egy új 911 Carrera 4S-t hátsó lámpák nélkül.<#fejvakaras>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kaposi1
Ma láttam elõször élõben a Magyar Mercedes CLA-t.
Hát határozottan pofás lett szerintem.<#eljen><#wow1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

pxxl
pfuu láttam egy Tesla-t reggel :)

kép az kb fos, mert a kcsg buszsoffert nem nagyon érdekelte, h mi az ott :D

All hail the double x!

kifli
redneck mobil

Hétvégén lehet vele jampizni, hétköznap meg ráfér a trágya a platóra :D
N o N a m e
úúú, imádtam! :D

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

BenedekFeco
Igen! Baszottul öreg vagyok én is! <#mf1>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

problémát okoz közelebb menni ?

BenedekFeco

broman191
280-nál nem ilyen sérülések lettek volna az autón... :D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

desigo
A többi is lerepül/csúszik csak annak nincs médiavisszhangja.
JethroHUN
280-al csúszós aszfalton érthetõ... Milyen érdekes, hogy mindig ezek a luxus kocsik repülnek le az útról, jah igen sok lóvéhoz nem jár ész.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szabi
már a Bentley-vel mászkál... :D

kaposi1
"Dzsudzsák Balázs
3 órája, mobil használatával
Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelmûvé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Késõbb ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"

Kicsúsztam az autómmal!
Vagy elírta, vagy még is az övé.<#wink>

Effe88
:D:D

igen
és verseny se lehetett
végül is tök átlagos autók találkoztak
lambo vs, s65 amg?

Szabi
<#taps>

desigo
Értsed már,hogy anyukájához ment vasárnapi ebédre.Egy nagy csokor virágot vitt amit õ szedett aznap a mezõn.A külsõ sávban 90-el gurult hiszen még járatós volt az új autó.Ekkor történt valami elképzelhetetlen balszerencse.A vakító napsütést egy zivatar váltotta fel és egy villám elvakította Balázskát aki nem vesztette el a fejét és lelassított 60-ra.
Azonban elé ugrott egy szarvas és nem tudott mit tenni félre rántotta a kormányt és az állat életét mentve inkább az autót áldozta be.
Amíg ájultan feküdt a kocsiban a gonosz Mercis bácsi szándékosan nekiment,hogy biztosítás csalás révén milliókhoz jusson.

Minden egyéb hírportál beszámolója csak hazug rágalom. <#vigyor5>
Ryder159
A kék rendszám alapján nem bérelt autó volt hanem frissen vásárolt...

bency
Frissítés3: a futballista saját Facebook-oldalán tette közzé, hogy a nedves úton megcsúszott Lamborghinijével. Egyedül volt, és sem õ, sem más nem sérült meg. A mentõket egy másik balesethez riasztották, mely ugyanazon a szakaszon történt kicsivel késõbb. Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának nyilatkozva elmondta, a játékos egy bérelt autóval tartott haza Budapestrõl édesanyjához.

:) Semmi okosság :P

Effe88
mennyi egy ilyen újonnan?

nem is drága.
De gondolom ehhez még hozzájön a kaució is

http://www.hellring.com/

desigo
"vigyáz a gépre"

Jajj nekik ezek csak játékszerek.
Ha a topiklakókra szakadna havi 100 millás fizetés pont ugyanígy lenne rommá törve nem egy sport/luxus autó.
egy ilyen (bérelt) autón tuti h van casco
az önrészt meg ingzsebbõl kidobja

inkább kifizeti az autó újkori értékének a 10 vagy 20%-át.

kaposi1
Huszti legalább vigyáz a gépre.<#eljen>

http://www.youtube.com/v/S4NH1HtWUNw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kaposi1
<#taps>

allock
:D

#hhwnd

vesz a bércégnek egy másikat
neki nem számít

kaposi1
Fõleg hogy úgy néz ki Bécsben bérelte.
Mondjuk ott se biztos hogy örülnek neki.

desigo
Lambó-Merci crash majd késõbb érkezhetett a Renault amiben egy kislány sérült meg.
nem nagy kár ez, ránézésre megvan 10 millából is a javítás, annyiért megcsinálom neki.
szóval lófing, valószínû biztosítás is van rá, leszarja

kaposi1
Hogyan próbált kikerülni egy megcsúszó Renault-at amikor az pár perccel késõbb érkezett.<#nevetes1>

kaposi1
Bérelt lett volna?
Hát Aventador bérlési lehetõségrõl még nem hallottam.
De a fene se tudja már mi az igazság.

szabii98
mondjuk mindenhol mást írnak

I met God. She's black

valszeg ebben ült a sérült akit helikopperrel vittek a Honvédba

desigo
Jah tuti spanok voltak...

"A két sofõr megegyezett egymással, így rendõri intézkedésre nem került sor. Ezzel akár egy feljelentést is megúszhattak, mivel ebben az esetben senki nem vizsgálja, hogy mennyivel ment a két jármû.

10 méterrel arrébb, és pár perccel késõbb egy Renault márkájú személygépkocsi csúszott meg egy vízátfolyáson, és csapódott a szalagkorlátnak. Ehhez az autóhoz érkezett mentõhelikopter, és szállították a benne utazót súlyos sérülésekkel kórházba."
kaposi1
Pont a rendszám nem látszik pedig abból sok minden kiderülne.<#wink>

Effe88
"Dzsudzsák decemberben Budapesten karambolozott, akkor egy Porsche Panamerával szaladt bele egy vétlen sofõrbe. Az esetnél nem történt személyi sérülés. Nem úgy, mint 2006-ban, amikor a Debrecen ígéretes fiataljaként Suzuki Swiftjével Aradványpusztán – Debrecentõl 25 km-re –, a kanyargós 471-es közúton egy kamion elõzése közben szenvedett karambolt. Akkor eltört a bal keze, és kisebb agyrázkódást szenvedett, de így is szerencséje volt, hiszen az árokban kikötõ autóban nagyobb baja is származhatott volna."

elõbb utóbb rá fog baszni...
(nem kívánom neki mielõtt vmi agyhalott elkezdené)

desigo
Ez se néz ki túl jól...

szabii98
elvileg nem dzsudzsika ült a verdában

I met God. She's black

Effe88
szerintem is

merci gondolom s63 amg vagy s65 amg lehetett?
errõl nincs info?

úgy úgy, én is erre tippelek