Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
everything's better with music
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az egyik kereskedõ mondta hogy egy haverjának talán még megvan-felhívja
-kombi volt,bent állt a fészerben kérdezi az osztrák mennyit adok érte
mondom 1000 shilling /asszem az 14 000 körül volt/
-mondja oké,bár ingyen is odaadta volna csak ne hagyjuk ott
adott még egy akksit 3 év állás után pöc-röff,csak a fékek engedték el nehezen
azt mondta a fickó a sárvédõrozsda miatt már nem akart rá költeni inkább vett egy újat,de amúgy a kocsi hibátlan-az is volt
téligumiszett a csomagtartóban+szöges szett
asszem megérte😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Érdemes lesz visszamenni a környékre néha, bekukkantani a kertvégekbe (kedvenc szokásom falvakban, feltéve ha nem a garázsban áll a ritka típus)
😊)
jó látni hogy vannak akik értékelik,svájcban pl. rengeteg az ilyen megbecsült régi autó
nálunk meg.........
Datsun 140y/B310, gyakorlatilag ugyanaz mint az enyém, kivéve az állapotát.Öreg házaspár ült benne😊
Elõtte egyszer sem láttam ilyeneket, erre egyiket megvettem, és még egy hazafele tûnik fel<#vigyor>#vigyor>
Daewoo:Benzines 1.4 60-70pacival ha jól emlékszem😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ami,egyben azt is jelenti,hogy RIP Daewoo Lanos 2002-2010<#rinya>#rinya>
Az egyik legjobb autó a világos😊
És itt egy kép amit nem akartam beküldeni,mert a sok digitális zoom-tól élvezhetetlen.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A Jaguar az fáin! <#eljen>#eljen>
][ ВАЗ ][
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
#20545: válts át a linkemen a mûhold nézetre, az alapján értettem..
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azt hogy hoztad össze?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Írástudatlanság 66%"
valóban jó hely lehet :/
Lincolnos is messzire menekült xD
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
★
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"