Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(múltkor astonról 98képet csináltam.. xD)
Egy ilyen magyarországon mekkora szám?
Láttam egyet de azt is traileren.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egy sárvédõív javításhoz közel sem kell szétszedni, mellesleg ezerszer hangsúlyozva hogy ezt alapból kijavítják rajta. Többi csak esztétikai hiba( hozzáteszem, ez is, de ezt azért illik javítani ). Nem showcar.
Mellesleg magamat sem értem, hogy mit kell vitázni, nem nektek kell megvenni az autót. Ennyi.
][ ВАЗ ][
Íígen! szpolyler' mindenhova meg ezüst díszcsíkok, ezek is viszik a pénzt meg kell tescos króm dísztárcsa is...
Most komolyan.. Ezt szét kéne bombázni alvázig és az egészet újra építeni...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A külsõ nem minden, engem nem zavar ha egy ideig kicsit züllött fényû autóval járok, lámpa burát meg nem nagy dolog rendelni/bontani.
Belseje meg egész jó, na igen az ülés kicsit kiült és kopott, szakadt, de ez nagyon nem tudna eltántorítani😊
Szóval, ahhoz hogy kulturáltan tudjam használni, nem kell rá ekkora összeget rákölteni, EZ BIZTOS.Kivéve, ha van valamilyen rejtett nagyobb hibája, de az a többi autónál is benne van a pakliban.
"de értem. nektek 600é kéne egy autó, ami 120 lóerõ, okádék állapotú, csak mert hátul hajt 😊"
Ez meg akkora butaság, akkor vennék egy koszlott E30 Bömöst, vagy bármi hasonlót.
A Hacsi nekem örök szerelem, sajnálom😊.Nyilván ha nem lenne egy kicsi, könnyû, sperres hátsós, akkor nem érdekelne.De "sajna" ez az AE86 sajátja, hál Istennek.És én nem vagyok abban a helyzetben, hogy egy tip topot vegyek egy-két millióért, és így majd megmarad a saját kezû felújítás öröme is😉
Lehet, hogy Te elviszed és 2 millióból megcsináltatod, aki ért hozzá (és persze van kitartása és rengeteg türelme) az pedig jó helyrõl beszerzi a tényleg fontos (!) alkatrészeket és maximum pár-százezerbõl rendbe teszi.
][ ВАЗ ][
szeretem én is a szép hacsikat, de a szép hacsik gecisokba kerültek a tulajuknak mire olyan állapotba kerültek
respect to the man in the ice cream van
ránézésre kivulrol full gittelés, csiszolás, festés, új lámpabúrák
belül meg botrány. teljes kárpitózás, hiányzó részek pótlása
aztán alá még nem is kukkantottunk, szerintem a futómûvön is lenne meló bõven
Nem tudom honnan veszitek ezeket😄
Ez messze nem errõl szól. Persze bármilyen irányba haladsz is, rá lehet költeni két milliót, de reálisan kell gondolkodni. Bõven ez alatt ki lehet hozni belõle egy használható autót.
Ehhez sokkal inkább sok apróságot kell összegyûjteni, mint sok pénzt...
][ ВАЗ ][
Hátsó ív javítását tartalmazza az ára, alkuképes, motorja szépen szólt, egy vízpumpa kell bele, 2-3 lámpabúra.Ja meg a szigszalagozott tanksapkát helyrepofozni, de ezek mind apróságok.Juhász Atti szerint szerkezetileg jó, ezt próbakör híján nem tudom alátámasztani.De ha teszem azt motor cserés lenne és futómûfelújításért könyörögne, akkor se lenne 2 milla.
Cement, ez hol két millió?
★
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
közteresek pedig megjutalmazták
Jövõ héten csatlakozol?
Milyen színût láttál?Piros, narancs, fehér?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.