Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nekem nagyon tetszik... csak kár hogy benzinkút nem jár hozzá ajándékba<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem gyakori, ha egyhelybe van valami érdekes helyen.. vagy 2 képet megérne 😄

(múltkor astonról 98képet csináltam.. xD)

LeWyTy

Egy ilyen magyarországon mekkora szám?
Láttam egyet de azt is traileren.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hassan B
Igen, ha milliomos vagy és versenyautót építesz. Itt sajnos egyikrõl sincs szó.

Egy sárvédõív javításhoz közel sem kell szétszedni, mellesleg ezerszer hangsúlyozva hogy ezt alapból kijavítják rajta. Többi csak esztétikai hiba( hozzáteszem, ez is, de ezt azért illik javítani ). Nem showcar.

Mellesleg magamat sem értem, hogy mit kell vitázni, nem nektek kell megvenni az autót. Ennyi.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

pajti
<#wilting><#taps><#lama><#eljen>
Íígen! szpolyler' mindenhova meg ezüst díszcsíkok, ezek is viszik a pénzt meg kell tescos króm dísztárcsa is...

Most komolyan.. Ezt szét kéne bombázni alvázig és az egészet újra építeni...

Pipör
áá kitörlõdött a bannerom :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Csabesz6
xDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hassan B
Mai õrült burnout után én már elhiszem... <#banplz>

Csabesz6
😄 na te kuss

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smicy2
na ja.. elég csak rád nézni.. XD

Charade GTti

csabush
Ma kápon amikor láttam akkor õ vezette, szóval szerintem még az övé.

Csabesz6
Ja, és azt még hozzátenném, hogy köztudottan ritka típusról beszélünk, sajnos divat is lett az utóbbi idõben, úgyhogy örülök ha egyáltalán találok megfizethetõ áron eladó, viszonylag egyben lévõ példányt.

Csabesz6
Ki mondta, hogy nem vagyok az?XD

Csabesz6
Ha annyira okádék lenne, nyilván nem érdekelne.Okádék alatt a halott motort és a támolygó futómûvet értem, plusz esetleg egy kis darabokban lévõ hajtást.
A külsõ nem minden, engem nem zavar ha egy ideig kicsit züllött fényû autóval járok, lámpa burát meg nem nagy dolog rendelni/bontani.
Belseje meg egész jó, na igen az ülés kicsit kiült és kopott, szakadt, de ez nagyon nem tudna eltántorítani😊
Szóval, ahhoz hogy kulturáltan tudjam használni, nem kell rá ekkora összeget rákölteni, EZ BIZTOS.Kivéve, ha van valamilyen rejtett nagyobb hibája, de az a többi autónál is benne van a pakliban.

"de értem. nektek 600é kéne egy autó, ami 120 lóerõ, okádék állapotú, csak mert hátul hajt 😊"

Ez meg akkora butaság, akkor vennék egy koszlott E30 Bömöst, vagy bármi hasonlót.

A Hacsi nekem örök szerelem, sajnálom😊.Nyilván ha nem lenne egy kicsi, könnyû, sperres hátsós, akkor nem érdekelne.De "sajna" ez az AE86 sajátja, hál Istennek.És én nem vagyok abban a helyzetben, hogy egy tip topot vegyek egy-két millióért, és így majd megmarad a saját kezû felújítás öröme is😉

DanielT
Ezt felújítani Japánban érdemes, itt elmebetegnek kell lenni hozzá... nem feltétlen rossz értelemben, de minimum 5x akkora energia+pénz befektetés kell hozzá.
Hassan B
A jó állapotba hozás sokkal inkább törõdés kérdése mint a pénzé (természetesen ahhoz is elengedhetetlen, csupán a mennyiség a lényeg).
Lehet, hogy Te elviszed és 2 millióból megcsináltatod, aki ért hozzá (és persze van kitartása és rengeteg türelme) az pedig jó helyrõl beszerzi a tényleg fontos (!) alkatrészeket és maximum pár-százezerbõl rendbe teszi.

cement
de értem. nektek 600é kéne egy autó, ami 120 lóerõ, okádék állapotú, csak mert hátul hajt 😊
szeretem én is a szép hacsikat, de a szép hacsik gecisokba kerültek a tulajuknak mire olyan állapotba kerültek

respect to the man in the ice cream van

Hassan B
Még mindig nem érted a lényeget... <#banplz>

cement
én összárba mondtam. 1.4-et röhögve rá lehet költeni, és nem is legdrágább alapanyagok kellenek.
ránézésre kivulrol full gittelés, csiszolás, festés, új lámpabúrák
belül meg botrány. teljes kárpitózás, hiányzó részek pótlása
aztán alá még nem is kukkantottunk, szerintem a futómûvön is lenne meló bõven

Adaaam

Nemrég láttam. Ez még a gáspár lacié vagy már eladta?

everything's better with music

Csabesz6
Kb 3 millióból lehetne egy olyat amilyet szeretnék, de ha szimpla közlekedésre kell, hidd el nem kell annyit költeni rá. 2 milliót biztos nem...de egyet se.
Nem tudom honnan veszitek ezeket😄

Hassan B
Miért, neked mi az igényes felújítás? Gyöngyház telifény, 19es krómfelni meg a spoilerkit mindenhova?
Ez messze nem errõl szól. Persze bármilyen irányba haladsz is, rá lehet költeni két milliót, de reálisan kell gondolkodni. Bõven ez alatt ki lehet hozni belõle egy használható autót.

Ehhez sokkal inkább sok apróságot kell összegyûjteni, mint sok pénzt...

pajti
Hát ha igényesen akarod felújítani akkor még kevés is a 2 misi..

Csabesz6
Dehogy.
Hátsó ív javítását tartalmazza az ára, alkuképes, motorja szépen szólt, egy vízpumpa kell bele, 2-3 lámpabúra.Ja meg a szigszalagozott tanksapkát helyrepofozni, de ezek mind apróságok.Juhász Atti szerint szerkezetileg jó, ezt próbakör híján nem tudom alátámasztani.De ha teszem azt motor cserés lenne és futómûfelújításért könyörögne, akkor se lenne 2 milla.

cement
ha olyan állapotba akarod hozni hogy azzal ki merd tolni a képedet az utakra, akkor bizony minimum 2millio, és akkor még nem is tuningoltad

Csabesz6
Tudom, mivel ezért mentem oda😄

Cement, ez hol két millió?

cement
kétmillióért sokallom

GhostRider1

&#9733;

Csabesz6
Ezt láttam ma!😄

w77d
naná XD

tetszik, mi ? XD

w77d
jó kis vidi 😊

SötétBarom
háhá! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egy ismerõs csinálta .. Dohány u. egyirányúba behajtott a tulaj, mert neki szabad
közteresek pedig megjutalmazták

Norbi1990
Csak a hátulját láttam, de nem volt ilyen fehér szerintem 😄
Csabesz6
Igen, ez a lényeg a fotón😄
Jövõ héten csatlakozol?

Donnert család 😮

Csabesz6
Hány ajtós, fekete motorháztetõs?

Norbi1990
Fehéret.
Csabesz6
Ez egy kereskedésben volt, próbakör sajna elmaradt.Nem gond, jövõ héten megnézek egy sárga két ajtóst is😊

Milyen színût láttál?Piros, narancs, fehér?

Norbi1990
Vasárnap én is láttam Levin-t Westend parkolójában.
Csabesz6

bla bla bla, egyszerûen féltél tõlük 😄

w77d
nem találtam õket

Lujó, hang voltál .. mondtam

streeter
Ezek a makói rend õrei 😄 Aki a traffi mögött van még a saját anyját is megbüntette sõt még a polgármester jogsiát is elvette. El is került a városból 1-2 hónapra falura 😄😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

milk4
Ma egy Jaguar E-Type suhant el mellettem😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
köszkösz 😄
desigo