Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legalább kényelmes volt nekem is az ülés.. sõt.. még a kormány is jól volt beállítva.. csak nagyon fura a szélvédõ.. túl picinek tûnik belülrõl 😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
de leszarom kedden bemegyek ugatni a közterület felügyelet irodájába, hátha elérek valamit, mert amúgy is csípi a szemem, hogy miért büntettek meg szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor egy tökre forgalommentes egyirányú utcában, úgy hogy senkit nem akadályoztam. ezeknek a faszoknak nincs más dolgok éjszakánként? ilyet még nem basztam
egy próbát megér, egy asztalcsapkodás meg mindig jólesik az embernek.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kivülrõl mutatja, hogy kiazmiaz, belül meg ahhozképest egy szar
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
.: mobilize.hu :.
Nemkicsit nagy meg szép...
De annyira utálom magam hogy nem volt mivel lefényképezni<#falbav>#falbav>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
][ ВАЗ ][
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
KÉKRS...................hatásszünet..............Itt esik le.<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>

bár ha még rózsszín lene vagy ciklámen akkor lenne igazi homár ja és egy steiner kristófos autóillatosító és george michael szólna tõhangon
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Szerintem annak is van valami hívója, mint Kit-nek volt a knájtrájderbe.. <#hehe>#hehe>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
a homármobil
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nem Te voltál az? 😮😄😄😄DDDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."