Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
utsó off igérem :p
bankkártyám is feloldva.. gecc de máker vagyok, személyim meg nemsokára úgyis lejárt volna 😄D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
on:
vw fan LeWyTy-nek.. XD
a vicc hogy kb. 200méterre lakik tõlem.. >.<"
ideiglenes személyi, új lakcímkártya zsebembe.. jogsi a4es papíron.. új 2 hét múlva, bankkártya letiltva, az is 2hét mire jön új.. eddig még egész olcsón megúsztam.. :/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem vagyok rasszista.. de ilyenkor fejbekúrnám egy vascsõvel aki ellopja mások cuccát-.-
Nekem is lopták már el tárcám.. sõt nekem ilyen kistáska volt.. benne telo, pénztárca(lakcímkártya), lakáskulcs... tehát minden ami kell -.-
Aztán telotletiltattni..kártyákat..zárcsere-.-
Inkább azt mondom ilyenkor, hogy ha már tényleg annyira rá van szorulva 1000 forintra, akkor jöjjön oda, de íy, hogy elvisznek mindent-.-
#23531: kb. 20db.. meg pár hét.. :/
Nem örülök.
Csak gratulálni akartam.
Én is hagytam má el a papírjaimat.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?