Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár nekem a vágott jobban tetszik 😄)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
][ ВАЗ ][
Gyönyörûek, és hogy szóltak apa!<#vigyor>#vigyor><#buck>#buck><#szeret>#szeret>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
<#idiota>#idiota>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ha nem érted, akkor a moderátor urak segítenek!
Ja és sumikára is ugyanez vonatkozik!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ma egy dodge RAM-ot
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Olyan fasza am az én VW Vento-m is😛
De csak a nyári pézembõl lesz<#banplz>#banplz>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
és egy kis flame

Ezek voltak az igaziak:
(Mondja egy Mustang utáló)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ma mire oltódtam:C
Mentem ki 138 assal camponához,lehajtónál egy új audi a4 esen hello kitty-s kipu vég:CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.szürke volt, csávó vezette.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"