Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Alsó 4 jöhet😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

BenedekFeco
Egy pár "egyszerû" verda külföldrõl...
Bocs,ha kicsit sok lesz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Stefibaba
Ú én ma egy Aston Martint láttam végigszáguldani az Irányi(?-Váci utcánál az Erzsébet-híd mellett) utcában

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

zaki
hõsök terénél egy hummer limuzint. de nem elõször láttam ott ilyet.

kaposi1
Igen, már közben én is láttam a kifeszített reklámot a motorháztetõn!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

wiki-s kép ( a kép alapján vmi felvonulás félére tippelek ) <#nezze>

bulba
azigen....<#szomoru1>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

kaposi1
Látom ezt az AMG-t is olyan idõs csaj vezeti hogy évei alapján összejöhetett neki már egy ilyen!<#hehe>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

meg egy szóköz a 2 link közé XD

fúúúdegagyi

az se egyértelmû hogy mikor fékez, indexelését meg észre se lehet venni
(alsó karikában pislákol pirosan.......)

remélem meglátja egy rendõr is, azt cselekszik.. nem hinném hogy túl szabályos lenne ez a gagyi "lámpa"sor.. sok értelme nincs (sõt balesetveszélyes) és még ronda is..

eredeti ilyen

Csabesz6
Én meg egy trélerest, amin egy fehér GC Impreza volt, magyar rendszámmal😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

rohamosztagos tranzitot meg impreza.. 😄

desigo
ma egy CL65AMGt meg egy fehér ActiveHybrid 7-est
LaszloLedzenyi
<#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Versace21
Hát hogy fájna a segge?Már hozzászokott,kecske tej se rossz ha már megittál belõle 100litert😄

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

w77d
nem fáj a seggem és szarszagom sincs, ezért tudok csak nyugodt maradni XXXXXXXD

kifli
a szorítás nyom a csuklódon a bilincs, a vágások a korbács miatt vannak, a lila folt meg azért mert elvertek egy mûfasszal (szar meg hugyszagod nem volt? Segged nem fáj? 😄)
w77d
rohaggyatokle XD

kifli
szado?
Willi Betz
Lehet,hogy elvertek a buzik XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
gyerekek van egy jó nagy véraláfutás a lábamon, két vágás a karomon és valami szorítás a csuklómon... és az a baj, hogy nem tudok elszámolni ezekkel, rohadtul nem emlékszem mi történt...

kifli
nemúgyvolt hogy feldugja jó mélyre? 😄
Caby
csak meglett az a netkábel <#idiota>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

OrioN the S
sztem nem is volt neked semmi bibi majaddal -.-

majd lesz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

LeWyTy
nyilván lehet is<#pias>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

aztán mellé ne dugd majd részegen, pl. konnektor.. <#idiota>

w77d
hallod megoldom, mielõtt elindulok, kihúzom a netkábelt és elrakom nagyon mélyre, csak nem rakom majd vissza részegen XXXXXXXD

LeWyTy
<#banplz><#conf><#confused><#kerdes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

banplz.. -.-

w77d
nna mingyá kezdõdik a kocsmatúra, elõre is bocsi whiskeyman az esetleges hajnali beírásokért XXXXXXD

Adaaam
Na törölted a hsz-t...

everything's better with music

Adaaam
Õ Irénke? 😮 <#idiota>

w77d
Bammeg én is felírom ilyen csillámporral a verdára, hogy W77D XDD

Adaaam

lánctalpat alá.. 😄D

Csabesz6
26" inkább, nem?-.-

w77d
rohaggyámáleeeeeeeeeeeeeeeeee

TaRka0107
<#duma>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

LaszloLedzenyi
ha már ennyire buzulni akarsz, várj 2012 ig, lesz buziolimpia szdsz falván(BP) azt viheted õket és õk tuti megnyalják a puncimobilba<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
nyald meg a bal herém XD

LaszloLedzenyi
a varrógép az zakatol eléggé nem?<#idiota>

w77d
legalább komfortos utazni vele..

Gallardo007
Ez 15" kerekekkel elég hülyén fest, 22" illene rá.

http://gallardo007.mindenkilapja.hu/

w77d
ilyet én is szoktam játszani mosatás után XD

TaRka0107
Errõl jut eszembe, régebben volt itt egy porche-s csávó. Mentem a bicikli szervízbe, pont ott volt a csávó. Ment el, de tiszta sár meg pocsolya volt ott minden, a csávó nem akarta be piszkítani az autóját és kicentizgette, azért sem ment bele a vízbe😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Csabesz6
<#smile><#eljen>

Norbi1990
Vinném<#nyes>