Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ARSENAL&POKER
Városi fogyasztás 18.1 liter/100 km
Vegyes fogyasztás 15.7 liter/100 km
Városon kívüli fogyasztás 13.1 liter/100 km
"Nulla tenaci invia est via"
vajon mennyit eszik egy ilyen dög?
http://9gag.com/gag/5135249
bár nem tudom mennyire lehet kicsi, bár ha lujó elfért benne..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
(((mivel nem tud elmenni onnan)))
(pláne egy szlovák rendszámos kocsi esetében)
anti hero
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de ebben az esetben szerintem senkit se zavart ott a bentley
néha lehetne mérlegelni
nagyapám mondta hogy régen 1960 ban amikor bement a városba volt olyan aki 2 sávos fõúton megállt középen a záróvonalon, és senki se szólt neki érte, azt bement intézni az ügyét.
most lenne egy ilyen híradós ügy lenne belõlle.
pl csak 1 km-rel arrébb van hely a színháznál, azt leparkolok inkább a bejárat elé mert fáj a lábam, úgyis most van pénzem, kifizetem a büntit.
viszont belerondít az összképbe az h ha végeztem várni kell 10-15 percet a bilincsesekre.
ezt a legjobban úgy lehet feledtetni ha cigiszünetnek vesszük ezt az idõt és addig csevegünk valakivel.
de mindegy. akkor is hülye találmány
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van