Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

kaposi1
<#wow1><#csodalk><#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kifli
az a picsád dolga egy jól sikerült este után <#mf2>
w77d
a hátsó gumik dolga, hogy füstöljön, vagy nem? XXD

Willi Betz
Az a lendületes azt jelenti,hogy folyton rúgtad neki :D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

<#wow1><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BenedekFeco
aha ;-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti
Thaiföld? :O

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
<#eljen>

Szabi

Szabi

Falkon
És ez a kicsi 1500. 3500 finomabb! :)))

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
gyerekek lendületes közlekedésnél a Cadillac megette a 18-20-at... egy ilyen monstrum ha nem forgalmi akadálynak használod hanem a közlekedés ritmusában, akkor bizony a 30-at nyaldossa...

Elméletileg igen ennyit, gyakorlatilag ez kb állandó 55km/h -val tartható, de ha többel mész már bõven megeszi a 25 litert.

ARSENAL&POKER

Szabi
elméletileg:
Városi fogyasztás 18.1 liter/100 km
Vegyes fogyasztás 15.7 liter/100 km
Városon kívüli fogyasztás 13.1 liter/100 km

Yoda001
2 napja egy tûzpiros Dodge Ram 1500-at<#worship>
vajon mennyit eszik egy ilyen dög?

http://9gag.com/gag/5135249

desigo
Bármibe beleül az ha ingyen kapja a segge alá <#nyes>
matyi0323
egyébként tényleg jól néz ki.. így fehérben még kéne is..
bár nem tudom mennyire lehet kicsi, bár ha lujó elfért benne..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

R0zs0máK
Amikor megjelent ez a kasztni anno 2005-ben (NC kódú), autókiállításon beleültem és életemben elõször éreztem azt, hogy hûbazmeg, rám terveztek egy autót :D :D Hiába no, van elõnye, ha az ember átlag japán magasságú :D :D (pl. elférek a hacsiban is, bukósisakban)

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

w77d
Na végre valamiben egyetértünk. Vezettem, barátkoztam vele és megszerettem.

R0zs0máK
MX5 az kurvára nem buzikabrió :D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

w77d
nem akarok BMW-t

szimpiboy
cseréld be egy új 4-es BMW-be :D

Io pujaro lasho

w77d
hát a Mercit nem adnám érte és nem csak azért mert jóval többe került XD

w77d
nagyon jó élményautó. Ficánkolós élénk és igazi kanyarvadász.

matyi0323
visszahúz a szíved a tetõ nélküli buzipuncikábrijjjókhoz?:D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Falkon
Szabi által kirakott kép pont ideális :D

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

desigo
Rohadtul kéne egy ilyen <#eljen>
kifli
mutass rá, hol írtam, hogy buzi vagy...
w77d
nem vagyok buzi kecsege

kifli
aki szereti a melegeket?
w77d
jah ott áll a kereskedésben...

ezt a képet meg küldeném mindenkinek, aki szereti XXXD

weed, tegnap láttam a régi szarodat Füreden :D Ja meg Shelby GT 500 régi Corvettet meg sok más egyebet :)

matyi0323
akkor jó

a bilincs segít, h bevasalják a büntit
(((mivel nem tud elmenni onnan)))
(pláne egy szlovák rendszámos kocsi esetében)

amit az a nagyarcú barom mond, annak a fele se igaz.......... te meg lúzer módjára el is hiszed -.-

tréler csak akkor viheti el ha a tömegközlekedést v az autóforgalmat akadályozza

lúzer vagy, ennyi

anti hero

Csabesz6
"mindezektõl függetlenül. :)" Bazdmeg.<#bee1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
igazad van
de ebben az esetben szerintem senkit se zavart ott a bentley
néha lehetne mérlegelni

w77d
Azért 1960-ban nem volt közel sem ennyi autó. Ha ma mindenki ott állna meg, ahol jólesik, akkor kurva hamar megbénulna a város és senki nem menne semerre tovább...

tipitmi
ízlésficamos aki ilyennel jár
tipitmi
nem azért járnak az emberek autóval hogy többszáz métert gyalogoljanak, meg olyan helyen hagyják az autót ami nem tetszik.
nagyapám mondta hogy régen 1960 ban amikor bement a városba volt olyan aki 2 sávos fõúton megállt középen a záróvonalon, és senki se szólt neki érte, azt bement intézni az ügyét.
most lenne egy ilyen híradós ügy lenne belõlle.
tipitmi
de olyan is van akinek megéri a 15 ezres büntetés az exkluzivitásért.
pl csak 1 km-rel arrébb van hely a színháznál, azt leparkolok inkább a bejárat elé mert fáj a lábam, úgyis most van pénzem, kifizetem a büntit.
viszont belerondít az összképbe az h ha végeztem várni kell 10-15 percet a bilincsesekre.
ezt a legjobban úgy lehet feledtetni ha cigiszünetnek vesszük ezt az idõt és addig csevegünk valakivel.
matyi0323
már többször volt bilincsem.. ha órákat nem is, de 50 percet simán vártam. plusz az elõtte ott eltöltött idõ.
de mindegy. akkor is hülye találmány

cement
idézem: "magíar mentalitás level 80"..... amúgy meg nem rohadtul nem köt le órákra, ebbõl is látszik h fingod nincs róla és soha nem kaptál még bilincset. ragasztanak egy tájékoztatót a bal elsõ ajtóra amin van egy telefonszám, felhívod és kb 10-15 perc alatt kint vannak. amint kiperkálod nekik a nagyságrendileg 15k büntetést, már szedik is le a bilincset és csókolom. a tájékoztatóban egyébként az is benne van h amennyiben 60 percnél tovább tartana nekik a helyszínre érni, a büntetés összegét nem kell kifizetned, de sajnos elég gyorsan kint vannak.

respect to the man in the ice cream van

matyi0323
egy szóval se mondtam, hogy magyar találmány. azt mondtam, hogy órákra köt le egy eleve szar helyre, ahol lehet, hogy csak 2 percet állnál

cement
ha demagóg helyett tájékozott lennél, tudnád h a kerékbilincs nem magyar találmány. világszerte elõszeretettel alkalmazzák, tele van a youtube londoni videókkal ahogy luxus és sportkocsikat bilincselnek le a zsaruk.

respect to the man in the ice cream van