Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyi
csak szegény verszacsi pityereg h ilyeneket mertem írni

Versace21
Véleményed,mindenki véleményét elfogadom persze,de akkor ne egy leoltós,lenézõs,Faszjancsizós,"mondjuk az ilyen kis f@szjancsikat mindig is semmibe vettem, akik anyu/apu saját v céges verdájával "menõznek", otthon meg egy teszkós mountain bike-juk van (akciós 18.999 Ft értékû)"Nah ez a mondatod egy kicsit köcsögre sikeredett,és itt most mit vártál,mit fogok rá válaszolni erre??Szerintem ez egyik forumozónak se tetszett volna..<#levele>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Falkon
Ne vitatkozzatok már!
Versace haverjáé a kocsi, azt csinál vele amit akar.
Jó, elmondtad mi a véleményed és ennyi! Nem kell tovább folytatni.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kifli
gart, ez egy értelmes válasz volt
ha végiggondolnád (esetleg ÉRTELMEZNÉD) amit írtam, akkor rájönnél h félrebeszélsz.
azt szarom telibe, h ilyet csinál
én VÉLEMÉNYT írtam, h minek tartom a hasonló lámákat, nem pedig azt h "fú de hülye vagy, miért kell tönkre tenni az autót" vagy h "apád/anyád erre nevelt ?"

próbálj különbséget tenni a 2 dolog között

ez a hsz ez semmitmondó és üres, hiányzik belõle a tartalom ....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja meg az "egyediség"

az "utoljára mondom" az nálad a kérés ? érdekes <#idiota>
az "én csapatom" értelmesebb dolgokat csinál, nem olyanokat, h a lápfölde közepére bemegy elszívni egy cigit ... vagy nálatok ez a menõ ? mert akkor énkérekelnézést h beletiportam a lelki világodba

kifli
ha telibeszarod miért reagálsz rá? 😄
Versace21
Hát te tényleg beteg vagy,nem látod mit irtál,és hogy ki kezdi a hülyeségét,és még azt hiszed neked van igazad?Megnézném a te csapatod mit szokott naphosszat csinálni.Aki itt arcokodik,az egyedül te vagy,én kértem h hagyd abba,nem fenyegettelek..Beteg..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

mondtam h baj ? melyik sorban írtam olyat h számomra ez baj ?
t e l i b e s z a r o m hogy ha tönkre vágja a saját autóját, csinálja, ettõl lesz JANI biztos ott praclifalván
de akármennyire mellé állsz, biztos vagyok benne h vannak mások is akik nem írják le azt amit Én, de attól még ugyanezt gondolják

ha tényleg leszarnád a véleményem, most nem szájkaratéznál
Utoljára mondod ? <#eplus2><#idiota> miért, mi lesz ha folytatom ? Orrba versz monitoron keresztül ? <#help><#lama> ez a "netes fenyítés" már 5 éve is szánalmaska volt
neked fáj az, h leírtam a véleményem, te vergõdsz mint 1 partra vetett hal <#eplus2>
megismétlem: senkibélákat nem oltok, általánosságban írtam h a zilyen bohócokról mi a véleményem

Versace21
A véleményed nem izgat hányan osztják veled.Faszjancsizászt szerintem meg fejezd be,még most.Könnyü itt a forumon mindenkit leoltani,személyesen már más.Ha senkit nem érdekel ki mibõl vette,mit csinál vele,akkor ez neked miért fáj??Egyébként leszarom a véleményed,amig nem ismersz,ne oltsál,utoljára mondtam,és szerintem jogosan,nem hiszem h olyan öreg vagy,szerintem csak tapasztalatlan..

kifli
azért írta, hogy mibõl vett autót, mert te elõtte azt írtad biztos anyuci/apuci autója. Szerintem értelmetlenül kötekedsz.
TaRka0107
Ez mért baj neked hogy hülyültek egyet?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

1, kishaver, jogom ugyanannyi van mint neked v bárkinek, ha én az ilyen majmokat mint te és a haverjaid lef@szjancsizom, akkor törõdj bele, (akármennyire beletaposok a mimóza lelkivilágodba), h nekem ez a véleményem rólad-rólatok, ez van <#idiota>
2, elhiszed h ezt SENKIT nem érdekel, h mibõl vett autót ? megnyugtatlak, sokan kiröhögnek titeket ezért a mûsorért, csak kevesen írják le ilyen vagy olyan okból kifolyólag /ez igazából elhanygolható tényezõ/

uff

Versace21
Hát ha nem ismersz,akkor ne mond hogy kinek a kocsija,és kinek a pénzébõl van..Azért mert neked nincs kocsid,amit feltételezhetek,ha te is ilyen szépen oltottál le,akkor én is megtehetem,ahogy te fogalmaztál,szólás szabadság van..
Krisztián klimázik,saját pénzébõl vette,és akkor mi van?Nem anyu vette ahogy te gondolod.Faszjancsizást szerintem meg ne erõltesd,nem szeretem ha oltogatnak,engem,vagy bármelyik barátom,amig én se tettem,szerintem neked sincs hozzá jogod,ha már itt tartunk..

természetesen

Versace21
Ezt a szerlny kis véleményed az én linkemhez irtad??

felõlem bele is dughatja a farkát a kipufogóba, az se érdekel különösebben

állítólag demokrácia van ... és szólásszabadság
véleményem van, leírtam, ennyi
1éb kérdés ?

Smicy2
és Téged ez miért zavar?
sose értettem, hogy ebbe miért kell belekötni.
sztm nem sok közöd van hozzá, hogy mit csinál.

Charade GTti

mondjuk az ilyen kis f@szjancsikat mindig is semmibe vettem, akik anyu/apu saját v céges verdájával "menõznek", otthon meg egy teszkós mountain bike-juk van (akciós 18.999 Ft értékû)
ez mondjuk még "megszokott" ... na de h közszemlére is teszik, h mekkora lámák...........
<#lama> <#wilting> <#levele> <#fejvakaras>

Csabesz6
😄 lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Caby
ezért nem vennék soha használt autót <#ticking>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Azért ilyen a rendszáma, mert amcsi Prelude és odaát a hátsó rendszám kisebb formátumú, ennek megfelelõen a keret is úgy van kiképezve.
Firerock
😊
na indulokén aludni mer holnap korán indulunk a nagyvárosba(buudapestre),majd hátha látok és le is tudok fényképezni sok szép kocsiak és be tudom ide rakni jó nagy méretben közkívánatra😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
nõi kocsi az ánuszpumpád bazdmeg, neidegejjééé me elindulok a városba oszt rendet bontok XXD

Firerock
akkor mé van nõi kocsid?:S nemétem

w77d
rohaggyále, én még ilyen maradi vagyok hogy a nõket szeretem XD

w77d
mert a csajom valszeg nem csípné a kurvázást XXXXD

Firerock
vagy pasizik😊
nemtudjuk hogy a kurvák milyen nemûek😊arról nem szól a fáma
így meg fõleg hogy nõi autója van

Csabesz6
miért nem csajozol be?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Firerock
hát te bolond vagy baszod😊
am ma láttam egy puncikabriót,majdnem rádköszöntem aztán kiderül hogy egy fekete ribi ült benne,jellemzõ😊

w77d
változó... általában már 12-14ezer/óráért is kapsz már minõséget, de az igazi olyan 18-20/óránál kezdõdik 😉

Firerock
jaok😊
mennyibe mérnek most egy menetet?😄
utoljára árakróól a nerfürgyé'le ben halottam😄

w77d
ma este nem emgyek, majd holnap a hétköznapok lezárásaként XXXD

Firerock
zárva volt a kurva lujó?😊

w77d
szopj le szépségem <#mf1>

Firerock
2:47-nél milyen szépet röfög valaki😄

Versace21
De a popsidra nem,láttam a multkor is három négerrel mentél,aza a buksidat nem láttam,csak a fejed bubját,fel alá járt<#idiota><#kocsog><#mf2>

Firerock
<#nyes>

w77d
nna de a kuplungra vigyázok XXXD

Firerock
én is azt hallottam róla
Én a top Gearnek hiszek,ott nagyon lehordták
ha árulja akkor a rendszámot takard ki a videón😄

Versace21
Tulaj nincs oda érte,turbó 400,000,kormánymû 200,000,meg még sorolhatnám,200,000kmnél már jönnek ki a bajok.De megkimélt,érdekel valakit?<#nyes>

kifli
szerintem pont te ne gratulálgass ilyenekért 😄
hogy is volt a mélygarázzsal? meg a fekvõrendõrrel? Na és a büntetések? XD
Versace21
Csak volt ott egy kis tó,azt szivjunk el egy cigit ott<#nyes>
Meg is lett az eredménye<#hehe>
Itt az elözménye: http://www.youtube.com/watch?v=EbKxAJqVb8A

TaRka0107
Ha már bömbivel vannak, lesz ott pénz kuplungra..😄😄:😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Firerock
jó ez az 1es BMW?

kifli
minek mentetek be oda egyáltalán? 😄
w77d
gratulálok a kuplung elégetéséhez 😉