Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szegény verszacsi pityereg h ilyeneket mertem írni
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Versace haverjáé a kocsi, azt csinál vele amit akar.
Jó, elmondtad mi a véleményed és ennyi! Nem kell tovább folytatni.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
azt szarom telibe, h ilyet csinál
én VÉLEMÉNYT írtam, h minek tartom a hasonló lámákat, nem pedig azt h "fú de hülye vagy, miért kell tönkre tenni az autót" vagy h "apád/anyád erre nevelt ?"
próbálj különbséget tenni a 2 dolog között
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az "én csapatom" értelmesebb dolgokat csinál, nem olyanokat, h a lápfölde közepére bemegy elszívni egy cigit ... vagy nálatok ez a menõ ? mert akkor énkérekelnézést h beletiportam a lelki világodba
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
t e l i b e s z a r o m hogy ha tönkre vágja a saját autóját, csinálja, ettõl lesz JANI biztos ott praclifalván
de akármennyire mellé állsz, biztos vagyok benne h vannak mások is akik nem írják le azt amit Én, de attól még ugyanezt gondolják
Utoljára mondod ? <#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota> miért, mi lesz ha folytatom ? Orrba versz monitoron keresztül ? <#help>#help><#lama>#lama> ez a "netes fenyítés" már 5 éve is szánalmaska volt
neked fáj az, h leírtam a véleményem, te vergõdsz mint 1 partra vetett hal <#eplus2>#eplus2>
megismétlem: senkibélákat nem oltok, általánosságban írtam h a zilyen bohócokról mi a véleményem
2, elhiszed h ezt SENKIT nem érdekel, h mibõl vett autót ? megnyugtatlak, sokan kiröhögnek titeket ezért a mûsorért, csak kevesen írják le ilyen vagy olyan okból kifolyólag /ez igazából elhanygolható tényezõ/
uff
Krisztián klimázik,saját pénzébõl vette,és akkor mi van?Nem anyu vette ahogy te gondolod.Faszjancsizást szerintem meg ne erõltesd,nem szeretem ha oltogatnak,engem,vagy bármelyik barátom,amig én se tettem,szerintem neked sincs hozzá jogod,ha már itt tartunk..
véleményem van, leírtam, ennyi
1éb kérdés ?
sose értettem, hogy ebbe miért kell belekötni.
sztm nem sok közöd van hozzá, hogy mit csinál.
Charade GTti
ez mondjuk még "megszokott" ... na de h közszemlére is teszik, h mekkora lámák........... <#lama>#lama> <#wilting>#wilting> <#levele>#levele> <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
na indulokén aludni mer holnap korán indulunk a nagyvárosba(buudapestre),majd hátha látok és le is tudok fényképezni sok szép kocsiak és be tudom ide rakni jó nagy méretben közkívánatra😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nemtudjuk hogy a kurvák milyen nemûek😊arról nem szól a fáma
így meg fõleg hogy nõi autója van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
am ma láttam egy puncikabriót,majdnem rádköszöntem aztán kiderül hogy egy fekete ribi ült benne,jellemzõ😊
mennyibe mérnek most egy menetet?😄
utoljára árakróól a nerfürgyé'le ben halottam😄
Én a top Gearnek hiszek,ott nagyon lehordták
ha árulja akkor a rendszámot takard ki a videón😄
hogy is volt a mélygarázzsal? meg a fekvõrendõrrel? Na és a büntetések? XD
Meg is lett az eredménye<#hehe>#hehe>
Itt az elözménye: http://www.youtube.com/watch?v=EbKxAJqVb8A