Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kalibracsing

][ ВАЗ ][
Utánna olvastam, nem osk jó vélemény volt róla XXD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én az ismerõsöm egyik 77 es corolláját úgy vezettem mint ha gokart lenne:C
190 centimmel.: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Õt láttam😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ültem is már benne,nekem nagyon tetszik
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
+1 Iveco Massif de arról sajna nincs saját képem
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
<#miaz>#miaz>
csak én xD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
õ mondta hogy csak kívülrõl csinálsz képeket, be nem ülsz ?
nemlehet nemet mondani.. fõleg hogy még a motort se állította le.. sõt még el is ment pár percre 😄
Egy egyedi gyártású 645Ci,egy AMG65 SL,Egy Q7 és egy Ferrari 360-ja ha jól emlékszem van jelenleg neki.
De a kínálat napról napra változik!<#hehe>#hehe>
És légyszi ne írd hogy "rohadjak meg"<#worship>#worship>
bár a gallardó se sokkal nagyobb 😄
hang alapján a kis bika kéne, még alapjáraton is csodálatos.. hátmég ha picit odalépsz neki 😊)
Na ezt tényleg megnézték az utcán annak ellenére hogy hozzászoktak nálunk már a sportautókhoz az emberek!<#nyes>#nyes>