Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már Saleen-el vadásznak rád ? -.-

a szokásos....

ez az nfsu betyár megint arcoskodik ? <#levele><#wow3><#wilting>

Duddits
Én õt láttam ma:

Csabesz6
Pont TE?<#pardon1><#banplz><#idiota>😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

solo
Csatlakozok a te elveidhez szutyi: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Csabesz6
Nesztek rwd:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Duddits

matyi0323
Pénteken megyek a nagy Budapestre.. nem tudjátok nem lesz véletelnül valami kiállítás/felvonulás(és most Lujó nem a melegfelvonulásra gondoltam😄DD) stb..
Csinálnék pár képet ha arra járok.😄 Köszi.😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Csabesz6
😊

Duddits
Gondolom emlékeztek a február eleji óriási havazásra.
Nekem akkor kellett vinnem a reptére ismerõsöket.
Nyári gumi + hátsó kerék rulez, semmi problémám nem volt. A friss hóba majdnem én vájtam a nyomot, olyan 60-as tempónál.

DanielT
Elpocsékolt idõ volt ennek a szarnak a megnézése.
Falkon
Én kimennék. Tél környékén lesz egy 2.5-ös dízel W124-es Mercim. Én télen majd elmegyek szórakozni vele. 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csabesz6
Értem.Akkor nem te vagy az én emberem😊

Csabesz6
<#wow3>hiába szajkózom, hogy itt elvekrõl van szó

kifli
vezettem már hátsóst igen, de annyira nem nyújtott orgazmikus élményt, egy prémium kategóris autóval biztos másképpen érezném. De utcai autóba nem sok elõnyét látom az rwd-nek, sõt awd-nek sem. Most hogy néha lehet vele bohóckodni hóban, annyira nem érdekel, nemhiszem hogyha lenne egy rwd vagy awd autóm, kimennék egy parkolóba jégen csúszkálni.
kifli
VID
nem kell szégyenkeznie azért a focusnak.
Falkon
Olyasmi lennék, csak nincs kedvem értelmezi mit írtál! 😄DDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Csabesz6
Sehol egy vérmes, autózásért élõ, elvetemült autóbuzi?😄DD

Falkon
Hóban, csak a 4wd-nek van értelme. Télen elmentünk egy kört az Audi-nkkal (2,5 TDI quattro). Az egyik domb tetején egy zsír új bömös 535d csak egy helyben kapart. Na jó bekell vágni pár cementes zsákot és akkor jó a hátsókerék.
Az elsõ meg a motor tömege miatt van elõnyben.

Csabesz6
Szerintem meg az a baromság, amit te írsz, fõleg hogy félre is értessz😉

Csabesz6
De nemérted hogy hidegen hagy?Én nem azt mondtam hogy szarul mennek, hanem hogy rühellem hogy már ezen is spórolnak.Egy 300 lovas autó legyen rwd, de legalább 4wd.PONT.
Vezettél már hóban hátsóst?Vagy akárhol?Tök mindegy, hogy milyen erõs volt.

kifli
de nem mindegy hogy indulsz 😊

de egyébként pepsi twist adatlapján nézd meg a vidiket a ventojáról, azis fwd, és megy mint a hülye, simán vállalható kocsi, pedig fwd.
DanielT
Muhahaha.

Meséld ezt az összes presztízs és sportautógyártónak.
w77d
akkora baromság ez, hogy csak hátsókerekes verdák a jók. A lófaszt, egy elsó kerekes is lehet ugyanolyan jó, sõt... legfeljebb nem driftelsz vele

Csabesz6
Milyen olyan Corollába?

Csabesz6
Húha, lámpánál elindulni, az aztán tudomány XD

kifli
aha, szóval inkább egy zsiguli, mint egy ilyen? 😄

Nemolyan nagy gáz az, ültem már majdnem ilyen erõs elsõkerekes autóban, és egyáltalán nem éreztem gáznak, mikor elindultunk a lámpánál, sõt 😊
cicai
neked ez gáz, én meg pl egy olyan corollába nem ülnék be😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Csabesz6
Amúgymeg elismerem, csak én gáznak érzem ezt a 300hp+fwd összetételt.

Csabesz6
Rossz embert találtál, mert én többre tartok egy kerekszemût, mint egy mûanyag modern autót.

kifli
nem õk az istenek, de ha valami jót csinálnak csak el kéne tán ismerni, vagy szerinted inkább piros kereklámpás zsiguli mert az hátsókerekes?
Csabesz6
Nem, csak nem szeretem ezeket a félmegoldásokat.Utána meg õk az istenek.
Ugyan már😊

Adaaam
szép <#eljen>
és jó a rendszáma 😊

everything's better with music

BenedekFeco
Most,itt a parkolóban:

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

balee4
Hát vicces véletlen az biztos. 😊
Majd vmikor még elakarok menni, mert csak nagyjából a felét jártuk be az erõdnek, de így is volt másfél óra. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kaposi1
Pl: a KN-es rendszámú Carrera-t fényképezed hátulról ,én meg balról szemmagasságba tartom a gépet és mellettem a fiam fehér póló, kék rövidnadrág piros csíkkal!<#nevetes1>
Amúgy én rengetegszer bejártam már az erõdöt mert helyi vagyok és a biztonsági személyzetbõl is vannak jó barátaim.
Szóval nekem mindegy hogy nyitva az erõd a látogatók elõtt vagy sem!<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

balee4
Ne hülyéskedj melyik képeken? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ott-ott, amúgy Mosonmagyaróváron lakom, elõször voltam az erõdnél. Huh mekkora volt a kazamatákban, fõleg, hogy hivatalosan nem is lehetett bemenni, le volt zárva. 😄 De mi találtunk egy nyitva felejtett kaput. Mennyit hülyültünk. 😊

kaposi1
Most nézem micsoda véletlen hogy két képen is rajta vagyok a kisfiammal!<#wow1><#taps>

kaposi1
Szia!
Hol laksz?
Mert hogy ezek a képek a Komáromi Napokon készültek!<#eljen><#nevetes1>

balee4
És még 2:

balee4
Igaz már több mint 1 hónapja készültek a képek, de most találtam rá a topikra. 😄

Norbi1990
Nekem már az tetszik ahogy kinéz, de nem lehet olyan rossz mint ahogy elmondod.
desigo
butaság
túlzottan elfogult vagy...
Csabesz6
Akármilyen "revokükkü2 meg mittomén milyen technikákat alkalmaznak, attól még az marad ami.Hiába tûnik jónak, akkor sem az igazi na.
SZVSZ😊

Willi Betz
Elsõkerekes. De ez állítólag nem olyan nagy gáz ennél az autónál.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Csabesz6
ja, csak egy baszom nagy baj van vele<#szomoru1>

Firerock
dugnám
nagyon szép autó

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Willi Betz
Ma egy pont ilyet

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?