Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyet de megnem mondom miez
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
aztakurva😄DDDDDDDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem még ez a 76 os ram is szebb mint az a porsche.
1 darab szép porsche van mostanság, az a gt2 rsr.
Nahm, szal szép az a ram:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ezt elõbb de alig vettem észre...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
:) Semmi okosság :P
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Meglepõen gyenge eredményt produkált az EuroNCAP törésteszten a Nissan Navara. A japán pickup életveszélyes, így megbukott a teszten.
respect to the man in the ice cream van
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
különben automata váltós volt difi nélkül <#idiota>#idiota>
What a feeling? Cycling and beer :D