Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
jaguar
:) Semmi okosság :P
amúgy nemrég láttam egy fehér bentley-t picike görgõkön.. sztem a 4 felni árából már elég jó autót lehetne venni.. 😄
(22 o.0)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Na váltsunk hidegebb témára
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
vagy a Lujó ha épp ráér 😄
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Én meg Olaszországból netezek most.
Na,ez pont tegnapi cikk,azert eleg erdekes dolgokat irnak benne😊,nem ertem miert kell szepiteni....
A hataratlepes valoban necces,de nem annyira mint az ukran/lengyel ahol ugyanis a kedves lengyel barataink 2 oran keresztul LOFASZT sem csinaltak,megvartak mig osszegyulik legalabb 200 auto aztan elkezdtek lassacskan dolgozni.
Uzemanyaggal kapcsolatban- mi eloszor tankoltunk utana fizettunk,de ez egy hatarmenti benzinkut volt raadasul euroban adtuk nekik oda,es mellesleg a kutas magyarul is tudott,persze ezt a tobbi kutnal nem lehet elvarni.😄
A kozlekedeses resznel nem tudom h hol jartak a vezess.hu emberei xDD,mint mondtam 300-400km tokeletes ut,aztan elkezd szepen fogyni,de hatalmas katyukat nem igazan lehet latni,mint nalunk..szar az ut ez teny,de boven lehet rajta haladni is ha nem lennenek azok a rohadt tablak xD
Ja es mellesleg igencsak erdekes h ,,tavol all a kozlekedes tempoja a mienktol,, mert amint atleptunk a hataron,es eltuntek kulfoldi kocsik,azonnal lehetett latni hogy ,,ukraniaban vagyunk,, a tablaknak csak jelzeserteke van es a 90 az valojaban 110+,a kamionokat meg mindegy h hol elozzuk meg , lehet az kanyar is akar,majd megoldjuk...zarovonal nem letezik,gondolkoztam is rajta h ez valoban zarovonal az ut kozepen vagy csak arra van h mutassa az utat xDDD mert kb leszarjak akarmilyen felfestesu.
A rendorok pedig genyobbak mint nalunk,godorbe is kepesek magukat beleasni,csak hogy fenykepezhessenek,de eloszeretettel bujnak fak moge,ez teljesen alap.De az viszont igaz h mindenki jelez , joval elore,igy nem tul sok eselyuk van...de ha buntetnek akkor buntetni is fognak,minket regebben 3x kaptak el egy ut alatt..lehetett valasztani h vagy bevisznek az orsre vagy fizetunk 20eurot.Maradt a penz,de az 3x, 3 kulonbozo rendornel,3 kulonbozo helyen xDD.
Feheheroroszoban is hasonlo a helyzet,zarovonal nuku,csak a 90, a hosszu egyenesek miatt valojaban 120-140 korul van FOUTON!
Ukrajnaban volt kb 300-400 km teljesen hibatlan ut, ettol fuggetlenul nem lehetett menni mert a ,,lakott terulet,, tablat egy icipiciket elmertek , igy ott is 60al kellett menni ahol amugy egy haz sem volt 😄D..
Egyebkent ha jo a hatar meg minden akkor 16 ora volt a legkevesebb.
Mi a belgium-magyarország utat(1200-1300km) egyszer megtettük 11,5óra alatt.
De úgy általában 13-14óra szokott lenni a dugók miatt.Legrosszabb esetben is kb 90km/h-s átl.sebesség.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nyertem xDDD
/banano