Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#26995: Jaja, pont akkor fõzték frissen... ^^
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
(A kép minõségéért elnézéseteket kérem, telefonos fotók...)
nálunk szerencsére legalább ki lenne tiltva
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.